Σελίδες

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Σκοτώθηκε απο το φέρετρο του συζύγου της!



madata

Μία γυναίκα στην Βραζιλία τραυματίστηκε θανάσιμα από...το φέρετρο με την σωρό του συζύγου της όταν η νεκροφόρα με την οποία ταξίδευαν χτυπήθηκε από ένα άλλο όχημα, έγινε σήμερα Τρίτη γνωστό από τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η Μαρσιάνα Σίλβα Μπαρσέλος,67 ετών, πήγαινε στο νεκροταφείο για την ταφή του συζύγου της Ζόσι Σιλβέιρα Κόιμπρα, 76 ετών, που πέθανε από καρδιακή προσβολή την προηγούμενη νύχτα σε ένα χορό, γράφει η εφημερίδα Folha de Sao Paulo.

H νεκροφόρα χτυπήθηκε από πίσω από ένα άλλο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το φέρετρο να χτυπήσει στο κεφάλι την Μπαρσέλος που καθόταν στο μπροστινό κάθισμα και να την τραυματίσει θανάσιμα, ανακοινώθηκε από την αστυνομία.

Το ατύχημα σημειώθηκε 110 χιλιόμετρα νότια του Πόρτο Αλέγκρε στο κρατίδιο της Βραζιλίας Ρίο Γκράντε ντο Σουλ.

π.

Έσφαξε τη μητέρα του 35χρονος στη Λευκάδα


Άγριο έγκλημα στη Λευκάδα. Ένας 35χρονος που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα έσφαξε τη μητέρα του, χτυπώντας την με μαχαιροπίρουνα στο λαιμό και στην κοιλιά.

Αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος ήταν ο 86χρονος πατέρας του δράστη, ο οποίος σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από τη μανία του γιου του.

Πρόκειται για μια ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία. Ο δράστης πριν ένα μήνα είχε βγει από το ψυχιατρείο των φυλακών Τρίπολης, όπου εξέτιε ποινή για ναρκωτικά, ενώ πριν από οκτώ χρόνια είχε αποπειραθεί ξανά να σκοτώσει τους γονείς του.

Ένα τέτοιο έγκλημα, δεν μπορεί παρά να προκαλέσει σοκ και οργή.

Σοκ για το αποτρόπαιο της πράξης. Και οργή, γιατί μοιάζει αδιανόητο να κυκλοφορεί ελεύθερος ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είναι ναρκομανής, είχε κάνει στο παρελθόν απόπειρα να δολοφονήσει τους ηλικιωμένους γονείς του και μέχρι πριν ένα μήνα νοσηλευόταν στο ψυχιατρείο των φυλακών.
madata

π.

BIT BOX



π.

Τραγικός τηλεπαρουσιαστής ...



π.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!



π.








π.

Μαγικη μερα!!



π.

Το ποντίκι...(ανέκδοτο)

Κάποια στιγμή ο Τοτός μπαίνει απότομα,
χωρίς να χτυπήσει,
στο δωμάτιο των γονιών του
και βλέπει τον πατέρα του στην άκρη του κρεβατιού να προσπαθεί να βάλει ένα προφυλακτικό.
Ο πατέρας του τρομάζει, ντρέπεται και για να κάνει ότι, δήθεν, δεν τρέχει τίποτα, γλιστράει γρήγορα απ το κρεβάτι και κάνει ότι, δήθεν, ψάχνει κάτω απ το κρεβάτι.
Αλλά ο Τοτός απτόητος...
- Τι κάνεις εκεί μπαμπά;
- Να μωρέ..., αποκρίνεται,... νομίζω ότι είδα ένα ποντίκι και ήθελα να...
- Τι να το γαμ...εις;;;

π.