Σελίδες

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Μουσουλμάνος κληρικός προτείνει ξύλο στις γυναίκες...


Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Κέβιν Ραντ κάλεσε ένα Μουσουλμάνο
κληρικό να ζητήσει συγγνώμη από το ποίμνιό του επειδή, σε
κήρυγμά του, υποστήριξε ότι οι Μουσουλμάνοι άνδρες μπορούν
να χτυπούν και να βιάζουν τις γυναίκες τους.
Ο Σαμίρ Αμπού Χάμζα σε κήρυγμά του υποστήριξε ότι είναι δικαίωμα
του άνδρα να απαιτεί σεξ από τη γυναίκα του και να κάνει σεξ
μαζί της ακόμα και αν αυτή δεν θέλει. «Αυτό», είπε, «δεν είναι
βιασμός».
πρόσθεσε μάλιστα, επικαλούμενος το κοράνι, πως αν γυναίκα δεν
συμμορφώνεται δεν πειράζει αν ο άνδρας την δείρει, αλλά όχι να
την ματώσει και να την τραυματίσει.
«Καλώ τον κληρικό αυτό να ζητήσει συγνώμη. Οι απόψεις του είναι
απαράδεκτες και δεν έχουν θέση στην αυστραλιανή κοινωνία»
είπε ο κ. Ραντ.

Δύο καταδίκες σε θάνατο για το μολυσμένο γάλα στην Κίνα..

Στην εσχάτη των ποινών καταδικάστηκαν δύο εκ των συνολικά 21 κατηγορούμενων για την υπόθεση του διατροφικού σκανδάλου με το επιμολυσμένο με μελαμίνη γάλα στην Κίνα, που προκάλεσε το θάνατο έξι βρεφών, ενώ άλλα τουλάχιστον 300.000 νόσησαν.

η πρώην πρόεδρος και γενική διευθύντρια της γαλακτοβιομηχανίας Sanlu, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο του σκανδάλου, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, ενώ τρία πρώην διοικητικά στελέχη του ομίλου καταδικάστηκαν σε ποινές κάθειρξης πέντε ως δεκαπέντε χρόνια.

Το πρωί της Πέμπτης (22/1), δεκάδες άνθρωποι - τα παιδιά των οποίων νόσησαν από το επιμολυσμένο γάλα – συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστήριο, αναμένοντας την καταδίκη των υπευθύνων.

Δεκάδες χιλιάδες βρέφη νόσησαν μετά την κατανάλωση γάλατος σε σκόνη που περιείχε την επικίνδυνη ουσία μελαμίνη, η οποία είχε προστεθεί προκειμένου τόσο το γάλα όσο και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα να φαίνονται πλούσια σε πρωτεΐνες. ο διατροφικό σκάνδαλο έλαβε τεράστιες διαστάσεις, όταν αποδείχθηκε ότι νοθευμένα ήταν επίσης καραμέλες, αυγά και το φρέσκο γάλα.

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς και σε ασιατικές και αφρικανικές χώρες σήμανε συναγερμός λόγω των εξαγωγών προϊόντων από την Κίνα.

cosmo

Τα αφεντικά δολοφονούν...


Σύλληψη αστυνομικού για χρήση λέιζερ!....

Ένα φαινόμενο που ταλανίζει τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος είναι αυτό του λέιζερ. Πρόκειται για τη νέα «μόδα» των οπαδών, οι οποίοι θεωρούν πως αν σημαδέψουν με αυτό τους αντίπαλους, τότε μπορούν να δυσκολέψουν το έργο τους.

Στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αρη την περασμένη Κυριακή, το φαινόμενο με το λέιζερ έκανε ξανά την εμφάνισή του, μόνο που αυτή τη φορά ο δράστης έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας.

Το παράδοξο δεν είναι αυτό. Το παράδοξο είναι πως ο δράστης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday», είναι αστυνομικός!

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη βασιζόμενοι στις κάμερες ασφαλείας του Ολυμπιακού Σταδίου και φαντάζεστε την έκπληξή τους μόλις διαπιστώθηκε πως ο συλληφθείς είναι συνάδελφός τους.


Παντού χωμένα είναι τα μ....ια!

Ποδηλάτισσα συγκρούστηκε με λεωφορείο....



Από θαύμα σώθηκε μια ποδηλάτισσα στην Καλαμάτα, όταν συγκρούστηκε με υπεραστικό λεωφορείο και κατέληξε κάτω από τις ρόδες του, χωρίς καλά- καλά να το καταλάβει.

Η γυναίκα, εκινείτο στη γέφυρα του Νέδοντα, στη δεξιά λωρίδα. Ακριβώς δίπλα της ήταν το λεωφορείο που επεχείρησε να στρίψει δεξιά σε φανάρι, έχοντας ανάψει φλας, όπως ισχυρίζεται ο οδηγός.

Ούτε ο οδηγός είχε δει την ποδηλάτισσα, κατά δηλώσεις του, ούτε εκείνη αντελήφθη το φλας του λεωφορείου, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του και να παρασυρθεί από τη δεξιά μπροστινή ρόδα.

Η γυναίκα διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου, ευτυχώς, διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε σοβαρά τραύματα.


zougla.gr

Ήθελα να με βοηθήσει η Πολιτεία,...αλλά...........


«ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ δεν ήθελα να πάρω τα χρήματα. Ήθελα να με βοηθήσει η Πολιτεία, όπως όφειλε. Όμως επί δυόμισι μήνες δεν έκανε κανείς τίποτα. Έτσι τελικά τα δέχτηκα. Και για μένα αυτή η προσφορά ήταν πάρα πολύ σημαντική, γιατί με βοήθησε να σταθώ και πάλι στα πόδια μου».

Η 74χρονη Χαρίκλεια Ανανιάδου, η οποία είδε το περίπτερο που διατηρεί εδώ και 50 χρόνια να καίγεται από την καταστροφική μανία των κουκουλοφόρων, δέχτηκε ένα απρόσμενο δώρο από ομάδα αναρχικών. Τα μέλη της Αναρχικής Πρωτοβουλίας από Αθήνα, Κορινθία και Αχαΐα άνοιξαν λογαριασμό σε τράπεζα και κατάφεραν να συγκεντρώσουν και να της παραδώσουν 13.000 ευρώ, προκειμένου να τη βοηθήσουν να ξαναστήσει τη δουλειά της.
Τον ρόλο της Πολιτείας τελικά ανέλαβαν τα μέλη της Αναρχικής Πρωτοβουλίας. «Εγώ δεν ζήτησα τίποτα. Τα παιδιά με δική τους πρωτοβουλία άνοιξαν τον λογαριασμό. Δεν τους ξέρω. Δεν ήρθαν να με βρουν, ούτε τους γνώρισα ποτέ. Όμως τους ευχαριστώ μ΄ όλη τη δύναμη της ψυχής μου», κατέληξε.....

Τράπεζες.....

ΧΤΗΝΩΣ......

Τεράστιο πιράνχας ....



Η τιμή της αμόλυβδης...

Ρε τι κάνουν εκεί έξω? Ενώ πέφτουν οι τιμές στα καύσιμα , στην Ελλαδιτσα... "τσιμπάνε".?
Είδαμε σε κάποια πρατήρια κοντά στο 1 ευρώ η τιμή της αμόλυβδης.
Μετά αναρωτιούνται γιατί ο κόσμος εξοργίστηκε, ξήλωνε πεζοδρόμια
και τα έσπασε όλα..
Μην ανησύχησε έρχεται νέο κύμα και να δούμε που θα
κρυφτείτε αλήτες..

χαθήκαμε..

πηγή:ΑΣΗΜΩΝΗΣ

Ο καλός πελάτης..

Πηγαίνει ο Μήτσος στο στο sex shop και ρωτάει τι μπορούν να του δώσουν με 1 ευρώ.
Του δίνουν ένα ξύλο με μία τρύπα.
Την άλλη μέρα ξανάρχεται και ξαναρωτάει τι μπορούν να του δώσουν με 1 ευρώ.
Του ξαναδίνουν ένα ξύλο με τρύπα.
Την τρίτη μέρα πάει και ρωτάει τι μπορούν να του δώσουν με 2 ευρώ.
Αυτήν την φορά του δίνουν ένα ξύλο χωρίς τρύπα.
- Μα τί να το κάνω αυτό; λέει ο Μήτσος.
- Ε, κύριε, αφού είσαστε καλός πελάτης, σας δώσαμε μία παρθένα!!!!!!!!!!!!

Για αυτούς που μένουν...για αυτούς που φεύγουν...













Πορεία συμπαράστασης στην Κωνσταντίνα Κούνεβα...


Τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους στην Κωνσταντίνα Κούνεβα, που δίνει τη σκληρότερη μάχη της ζωής της στην εντατική μονάδα του «Ευαγγελισμού», θα εκφράσουν το απόγευμα εργαζόμενοι, εκπαιδευτικοί και πολίτες.

Η Παναττική Ένωση Καθαριστριών και Οικιακού Προσωπικού (ΠΕΚΟΠ), σύλλογοι εκπαιδευτικών και σωματεία της Αθήνας και άλλων πόλεων έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στα Προπύλαια, στις 18:00, και πορεία προς το Υπουργείο Απασχόλησης. Στην πορεία συμμετέχει και η νεολαία του ΣΥΝ.

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα, γραμματέας της ΠΕΚΟΠ, δέχτηκε επίθεση από αγνώστους με βιτριόλι στις 22 Δεκεμβρίου.

Να είμαστε όλοι εκεί....

SΟS για το χρέος με «χρυσά» ομόλογα


Σε «λαϊκά» ομόλογα με ετήσιο αφορολόγητο επιτόκιο 5,5% καταφεύγει τώρα το Δημόσιο σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να εξασφαλίσει τα δανεικά που έχει ανάγκη και τα οποία πληρώνει πανάκριβα στις ξένες αγορές.
Η διάθεση των ομολόγων θα ξεκινήσει από την ερχόμενη Τετάρτη από τράπεζες και χρηματιστηριακές εταιρείες, με ελάχιστο ποσό 1.000 ευρώ και εφ΄ όσον οι τίτλοι διακρατηθούν έως τη λήξη τους, στις 20 Αυγούστου 2014, θα έχουν αφορολόγητες αποδόσεις με επιτόκιο 5,5%.
πηγή:tanea online

Τραγικό θάνατο βρήκαν τρία άτομα στην Εγνατία οδό...


Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 35χρονος οδηγός, σταμάτησε στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, καθώς το αυτοκίνητό του παρουσίασε μηχανική βλάβη. Ο 24χρονος οδηγός του οχήματος που ακολουθούσε, σταμάτησε για να τον βοηθήσει. Και οι δύο όμως βρήκαν τραγικό θάνατο όταν διερχόμενο αυτοκίνητο, τους παρέσυρε και τους τραυμάτισε θανάσιμα. Στην άσφαλτο άφησε την τελευταία του πνοή και ο οδηγός που προκάλεσε το δυστύχημα, ένας 42χρονος άνδρας.