Σελίδες

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

"Κατάπιε" 170 γρ.κοκαϊνης..

Νεαρός αλλοδαπός ο οποίος κρατιόταν προσωρινά στα κρατητήρια της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής για υπόθεση ναρκωτικών είχε «καταπιεί» 170 γραμμάρια κοκαΐνης. Ο 33χρονος καταλήφτηκε από αστυνομικούς της Φρουράς Κρατητηρίων να κατέχει δεκαέξι αυτοσχέδιες ανισοβαρείς κυλινδρικές συσκευασίες, αεροστεγώς συσκευασμένες, οι οποίες περιείχαν κοκαΐνη βάρους 170 γραμμαρίων. Ο 33χρονος αλλοδαπός απέβαλε από το στομάχι του -διά της φυσικής οδού- τα ναρκωτικά κατά τη διάρκεια της κράτησής του.

Οι συσκευασίες αποτελούν υπόλοιπο ποσότητας κοκαΐνης που προμηθεύτηκε την περασμένη Πέμπτη στη Βαρκελώνη και εισήγαγε στην Ελλάδα το Σάββατο, προερχόμενος από Βρυξέλλες, οι οποίες δεν είχαν εντοπιστεί κατά τη διάρκεια της εξέτασης-νοσηλείας του στο νοσοκομείο Ασκληπείο Βούλας. Ο ανωτέρω θα οδηγηθεί εκ νέου σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

protothema

Ο καλύτερος χορευτής ζεϊμπέκικου!

Σοκ: 42χρονος αποπλάνησε την 8χρονη συμμαθήτρια της κόρης του

Σοκ: 42χρονος αποπλάνησε την 8χρονη συμμαθήτρια της κόρης του

Για αποπλάνηση ανηλίκου κατ' εξακολούθηση και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας κατηγορείται 42χρονος οικογενειάρχης, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Αχαρνών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 42χρονος την Κυριακή παρέσυρε ένα κοριτσάκι 8 ετών, κόρη φιλικής οικογένειας στο σπίτι του για να παίξει δήθεν με τα δικά του ανήλικα παιδιά, τα οποία όμως απουσίαζαν.

Εκεί ο 42χρονος ασέλγησε κατ' επανάληψη πάνω στο κοριτσάκι, ενώ και στο παρελθόν είχε κάνει το ίδιο σε βάρος της. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την Αστυνομία, για να πετύχει το σκοπό του έδειχνε στην ανήλικη φωτογραφίες και βίντεο παιδικής πορνογραφίας που είχε στο κινητό τηλέφωνό του.

Οι αστυνομικοί σε έρευνα που έκαναν παρουσία εισαγγελέα στο σπίτι του συλληφθέντος κατέσχεσαν δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές που εκτιμάται ότι περιέχουν υλικό παιδικής πορνογραφίας και το κινητό τηλέφωνο, τα οποία μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας για εξέταση. Ο 42χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

madata

Συνελήφθη με 30 κιλά χασίς..


Ένας 54χρονος συνελήφθη στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου, για κατοχή περίπου 30 κιλών χασίς.

Αστυνομικός, προφασιζόμενος τον αγοραστή, έκλεισε ραντεβού με τον 54χρονο, ο οποίος κουβαλούσε με το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 29 κιλά και 394 γραμμάρια χασίς.

Μετά από έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δράστη, βρέθηκαν άλλα 15 μικροδέματα χασίς, συνολικού βάρους 391 γραμμαρίων.

Eξάλλου, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης συνελήφθη ένας 29χρονος διότι στο σπίτι του βρέθηκαν περίπου δύο κιλά χασίς καθώς και μικροποσότητες ναρκωτικών χαπιών.

Αστυφύλακας πυροβόλησε στον αέρα γιατί του έσπασαν τον καθρέφτη του αυτοκινήτου


Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 21χρονος αστυνομικός που συνελήφθη τα ξημερώματα, γιατί πυροβόλησε άσκοπα στον αέρα με το υπηρεσιακό του περίστροφο, σε ένα από τα κεντρικότερα και πιο πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας, έξω από το ξενοδοχείο President στη λεωφόρο Κηφισίας.

Ο αστυφύλακας, που χθες ήταν εκτός υπηρεσίας, κινούνταν με το αυτοκίνητό του επί της Κηφισίας, όταν ένα άλλο ΙΧ, με τρεις επιβαίνοντες, πέρασε ξυστά από το δικό του, με αποτέλεσμα να σπάσει ο αριστερός του καθρέφτης…

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος ο αστυφύλακας, πυροβόλησε στον αέρα, γιατί όταν ζήτησε το λόγο από τους επιβάτες του άλλου αυτοκινήτου, εκείνοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του. Μετά το επεισόδιο, το όχημα με τους τρεις επιβάτες εξαφανίστηκε.

Όπως έγινε γνωστό, ο 21χρονος αστυφύλακας υπηρετεί στο τμήμα πεζών περιπολιών. Για την υπόθεση έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση.

Οι ψυχιατροι....

Ρώτα πρίν το φάς...

O Μήτσος και ο Κίτσος (Aνέκδοτο)

Είναι ο Μήτσος και ο Κίτσος, δύο τσοπάνοι καθισμένοι στην ραχούλα:
- Ρε συ Κίτσο, πόσο καιρό έχεις να το κάνεις;
- Έξι μήνες. Εσύ;
- Και εγώ το ίδιο, απαντάει ο Μήτσος.
- Ωρέ συ, λέει ο Κίτσος, αφού έχουμε να το κάνουμε τόσο καιρό, και αποκλείεται ναβρούμε εδώ καμία γυναίκα, δεν το κάνουμε τα δυο μας πίσω από τα δέντρα;
- Τι λες ρε; Και αν μας δουν θα βγει βρώμα, και δεν θα μπορούμε να καθαρίσουμε το όνομά μας με τίποτε!
- Ποιος να μας δει εδώ πάνω;
Πάνε πίσω από τα δέντρα και το κάνουνε, αλλά εκείνη την στιγμή περνάει ένας λαγός και τους βλέπει.
- Μήτσο, πιάσε τον λαγό, γιατί θα μας κάνει ρεζίλι!
Τρέχει ο λαγός, τρέχουν και οι τσομπάνηδες. Πέφτει ο λαγός με μία βουτιά στην λίμνη.
- Ρε συ, πάνε εσύ από την μία μεριά και εγώ από την άλλη, να μην μας ξεφύγει.
Πέφτουν στην λίμνη, ψάχνουν, ψάχνουν, ο λαγός άφαντος. Μετά από λίγο πιάνει μία πέστροφα ο Μήτσος και την ρωτάει:
- Ρε συ, μήπως είδες κανέναν λαγό;
Και η πέστροφα:
- Εγώ με αδερφές δεν μιλάω!

Καλημερα....