Σελίδες

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Για την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΝΕΒΑ...

Toilet.....

Μοναδικά ράφια............





Ο ταχυδρόμος.....(ανέκδοτο)



Ο ταχυδρόμος δουλεύει για τελευταία ημέρα και μετά βγαίνει στην σύνταξη.
Όλοι στις γειτονιές, που τόσα χρόνια παρέδιδε τα γράμματα, τον ξέρουν και επίσης ξέρουν ότι αυτή είναι η τελευταία μέρα της δουλειάς. Έτσι, από το πρωί παίρνει διάφορα δωράκια από τους κατοίκους της περιοχής, σε κάθε σπίτι που πηγαίνει...

Στο τελευταίο σπίτι της διαδροuής του, ανοίγει αυτή η πανέμορφη ξανθιά γυναίκα, η οποία του λέει:

- Επειδή σήμερα είναι η τελευταία σου μέρα στην δουλειά, θα ήθελα να σου φτιάξω το πρωινό.

Ο ταχυδρόμος δέχεται και μπαίνει στο σπίτι.
Καθώς τρώει το πρωινό του, εκείνη μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα και φοράει κάτι πιο άνετο, πιο σέξυ και ξαναπηγαίνει στην κουζίνα. Όταν έχει τελειώσει το πρωινό του, τον πιάνει από το χέρι και τον οδηγεί και πάλι στην κρεβατοκάμαρά της.
Εκεί ο υπάλληλος απολαμβάνει το καλύτερο σεξ που είχε κάνει ποτέ στην ζωή του.

Λίγο αργότερα και καθώς ντύνεται, η ξανθιά έρχεται και του δίνει 5 ευρώ.
Εκείνος την κοιτάζει απορρημένος και της λέει:

- Μου προσέφερες ένα θαυμάσιο πρωινό και έκανα μαζί σου το καλύτερο σεξ της ζωής μου. Αυτό, τώρα, τι είναι;

Η ξανθιά του εξηγεί:

- Ήξερα ότι σήμερα ήταν η τελευταία μέρα στην δουλειά σου αλλά δεν ήξερα τι να σου δώσω. Έτσι, ρώτησα τον άντρα μου και εκείνος μου είπε:

- Γάμησέ τον μωρέ και δώσε του εκεί πέρα ένα πεντάευρο...

Μείωσαν τον μισθό του 21χρονου αστυνομικού γιατί δεν...εργάζεται!

Απίστευτο! Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε! Κόψανε το μισθό του αστυνομικού που γαζώσανε οι τρομοκράτες πριν απο δεκα ημέρες! Παίρνει τα 2/3 του μισθού του ΤΩΡΑ! Ο 21χρονος ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του νοσηλευόμενος στον Ερυθρό Σταυρό, δεν ξέρουμε εαν έμαθε οτι...μειώθηκε ο μισθός του γιατί πλέον είναι...απασχολήσιμος!
Η μείωση έγινε - μας λενε - διότι, λέει, δεν έχει, πλέον, πλήρη απασχόληση. Λες και πήγε να μαζέψει τις ελιές του πατέρα του.
Και κάτι εξίσου σημαντικό: Ηταν ή όχι παρατύπως ο 21χρονος αστυνομικός εκείνο το βράδυ σκοπιά στο σημείο που πυροβολήθηκε; Και εαν ήταν όντως παρατύπως, όπως υποστήριξε ο συνδικαλιστής αστυνομικός, θα λογοδοτήσει κανείς;
Θα συνεχισουμε......

Ένα δεύτερο στοιχείο είναι η εξαπάτηση της ΝΔ προς το αστυνομικό σώμα. Προεκλογικά, πριν και το 2004 και το 2007, είχε υποσχεθεί ότι θα τους δώσει επίδομα επικινδυνότητας. Τίποτα. Ψέμα κι εδώ. Μετά τα γεγονότα του Δεκεμβρίου, με τις διαδηλώσεις, το κάψιμο του κέντρου της Αθήνας κλπ, έδωσαν στους αστυνομικούς των ΜΑΤ 500 Ευρώ, τα οποία παρουσίασαν ως έκτακτο επίδομα.

Στην πραγματικότητα επρόκειτο για πληρωμή έναντι των υπερωριών και εκτός έδρας που εργάσθηκαν για ολόκληρο το 2008, από τις οποίες οι οφειλές του κράτους είναι πολύ μεγαλύτερες. Κι εδώ "ψέμα και απάτη". Κι όλα αυτά τα καταγγέλλει ο δεξιός συνδικαλιστής των ΜΑΤ Νίκος Καραδήμας, ένας από αυτούς που θεώρησαν τα γραφεία της Ρηγίλλης "σπίτι του".

i-reporter

Cartoonist: Koufogiorgos Kostas

Η νεα διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ...


atsarantos

Πάρτε τηλέφωνο ρε παιδία... τρελάθηκε η κοπέλα!

Τι είναι ο Ομπάμα;


Τι είναι ο Ομπάμα;
Μαριονέτα 200 πολυεθνικών που έχουν οπλικά συστήματα και ξέρω ΄γω τι άλλα σκατά.
Αν καταφέρει να κάνει ένα παλαιστινιακό κράτος και μπορέσει να τους κάνει να ζουν σαν καλοί γείτονες, προφανώς θα τον φάνε, γιατί μετά πού θα πουλάνε τα όπλα και πώς θα ελέγχουν τα πετρέλαια, χωρίς τον μπαμπούλα Ισραήλ και τον αραβικό κόσμο διασπασμένο.

Γρηγόρης Ψαριανός