Σελίδες

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Πακέτο...............

Ωραίος!!!.....

Ποιά είναι η κυρία με την άσπρη σκόνη στο ρουθούνι της ???....



Ε ναί λοιπόν είναι η αγαπημένη σε όλους μας Lindsay ...



kous-kousto.blogspot.com

Πους-απς (Ανέκδοτο)

Είναι ένας αθλητικός τύπος στο πάρκο και κάνει τη γυμναστική του, φτάνει η ώρα των πους-απς και πέφτει κάτω και αρχίζει. Σκάει στο άσχετο ένας γύφτος και βλέπει τον τύπο που κάνει πους-απς.
Με περιέργεια (ψιλοαδιάκριτα) κοιτάει μια από τα αριστερά, κοιτάει και μια από τα δεξιά. Τον χαβά του άλλος. Οπότε σκύβει και του ψιθυρίζει:
-Φίλε, αυτό που γκαμάς, έφυγε !!!!!!

Cow gives birth to a dude....

Οι Ισπανοί φίλοι μας , λένε στους Έλληνες οτι μπορούν να αισθανθούν άνετα....

Το κερατά οδηγάρα...(ανέκδοτο)

Μπαίνει ένας τύπος στο καφενείο μουρμουρίζοντας:
- "Τον κερατά οδηγάρα..., ρε τον μπαγάσα οδηγάρα..."
Τον ρωτά ο καφετζής τι έγινε και ο τύπος του εξηγεί:
- "Ξέρεις τι μεγάλο αμάξι που έχω, ε; Προσπαθούσα, λοιπόν, επί 10 λεπτά να το παρκάρω απέναντι, αλλά τίποτα! Δεν χώραγε! Ενας τύπος με παρακολουθούσε που προσπαθούσα και μου είπε ότι μπορεί να το παρκάρει με μια μανούβρα! Τι λες ρε μάγκα του λέω! Αν το παρκάρεις εγώ θα κάτσω να με γαμ...ς!
- "Και τι έγινε;", ρωτά ο καφετζής.
- "Το κερατά οδηγάρα..."

Γομάρια.....

Τι κάνουν οι super ήρωες στον ελευθερο χρόνο τους....



Πρίν και μετά....



πριν την βροχή και μετά την βροχή..
κορυφαία διαφήμιση...

Στον εισαγγελέα 30 γιατροί που είχαν στήσει βιομηχανία αισθητικής

Στον εισαγγελέα 30 γιατροί που είχαν στήσει βιομηχανία αισθητικής

Στον εισαγγελέα, θα οδηγηθούν 30 γιατροί, που κατηγορούνται ότι είχαν μετατρέψει το νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς", σε ιδιωτική τους κλινική. Όπως αποκάλυψε ο γενικός επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης και αποκάλυψε ο "Ελεύθερος Τύπος", είχαν στήσει βιομηχανία αισθητικής, αφού τις ήμερες της γενικής εφημερίας, έδιναν εισιτήρια σε ασθενείς, χαρακτηρίζοντας επικίνδυνα τα περιστατικά, όμως, σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα, έκαναν πλαστικές, ή αισθητικές επεμβάσεις.

Σύμφωνα με το πόρισμα των ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης οι 30 γιατροί πλαστογραφούσαν ιατρικές εξετάσεις ασθενών αλλάζοντας τα ονόματα στους φακέλους. Έτσι εμφάνιζαν τους πελάτες τους ως βαριά περιστατικά που χρειάζονταν επειγόντως χειρουργική επέμβαση, ενώ όπως αποκαλύφθηκε επρόκειτο για αισθητικές επεμβάσεις, όπως ρινοπλαστικές και κιρσοί . Για να ελευθερώνονται κρεβάτια , οι συγκεκριμένοι γιατροί έδιναν ολιγοήμερες άδειες σε άλλους ασθενείς και έκαναν εισαγωγές των δικών τους πελατών πριν ξεκινήσει η γενική εφημερία του νοσοκομείου, ώστε να τους εξασφαλίσουν πρόσβαση στα χειρουργεία . Έτσι, έμεναν στην λίστα αναμονής ασθενείς που κινδύνευαν να χάσουν την ζωή τους .

Η κομπίνα αποκαλύφθηκε όταν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου διαπίστωσαν ότι πριν ξεκινήσει η γενική εφημερία υπήρχε μεγάλη προσέλευση ασθενών που χαρακτηρίζονταν βαριά περιστατικά, ενώ παράλληλα άδειαζαν πολλά κρεβάτια . Πολλές φορές οι εμπλεκόμενοι γιατροί κρατούσαν κλίνες κενές για να τακτοποιήσουν τους ασθενείς τους. Μετά την έρευνα των επιθεωρητών δημόσια διοικησης οι τριάντα γιατροί θα κληθούν να απολογηθούν στην δικαιοσύνη για 144 χειρουργεία τα οποία έγιναν το τρίμηνο Σεπτεμβρίου -Νοεμβρίου 2007.

πηγη:madata

Αρμέξατε??......

Πολυ ωραιο βιντεο.......

Μπλόκα στις εθνικές οδούς από τους αγρότες


Προσυγκεντρώσεις και αποκλεισμούς της εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης σε διάφορα κομβικά σημεία, με κύριο στόχο την κοιλάδα των Τεμπών, έχουν προγραμματίσει και για σήμερα οι αγρότες της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας, της Πέλλας και του Έβρου, ενώ στον χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν και οι αγρότες της Κρήτης.

Κλειστή είναι από το πρωί η εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στον κόμβο της Νέας Χαλκηδόνας, από αγρότες που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μέσω του χωριού Γέφυρα και παρακαμπτηρίων οδών της περιοχής.

Την ίδια ώρα, εκπρόσωποι αγροτικών συνεταιρισμών βρίσκονται έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στην οδό Αχαρνών και ζητούν συνάντηση με τον υπουργό.

Τέσσερα μπλόκα στη Στερεά Ελλάδα και δύο στη Θεσσαλία θα στήσουν αγρότες της Λάρισας, που έχουν ορίσει προσυγκεντρώσεις στους κόμβους της Γυρτώνης και του Πλατύκαμπου.

Οι αγρότες της Μαγνησίας θα συγκεντρωθούν στον κόμβο του Αερινού και θα κατευθυνθούν στη Κεφάλωση Αλμυρού ή στις Μικροθήβες, ενώ εκείνοι της Στερεάς Ελλάδας στην Αλαμάνα.

Παραταγμένα στην παλιά Γαλλική γέφυρα, στην έξοδο της πόλης των Γιαννιτσών βρίσκονται τα τρακτέρ των αγροτών του Νομού Πέλλας και σκοπεύουν να κλείσουν για δύο ώρες το μεσημέρι το δρόμο από και προς Θεσσαλονίκη.

Στη Χαλκιδική, περίπου 100 τρακτέρ έχουν παραταχθεί στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, στον κόμβο της Τρίγλιας.

Σε αποκλεισμό της γέφυρας του Στρυμόνα και του τελωνείου στον Προμαχώνα προσανατολίζονται και οι αγρότες του νομού Σερρών.

Στον χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν σήμερα και οι αγρότες της Κρήτης, που σκοπεύουν να κόψουν την εθνική οδό Χανίων-Σητείας στα τρία.

Οι αγρότες διεκδικούν, μεταξύ άλλων, κατώτερες εγγυημένες τιμές για τα προϊόντα, ρυθμίσεις των χρεών, μείωση του ΦΠΑ και απαλλαγή από τη φορολογία του πετρελαίου.

Αφέθηκε ελεύθερος ο Π. Παναγόπουλος...


Ύστερα από οκτώ μέρες ομηρίας ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος επέστρεψε σώος στο σπίτι του. Εντοπίστηκε στην περιοχή μεταξύ Σκαραμαγκά και Σχιστού από περιπολικό της αστυνομίας, περίπου στη 1:30.Λίγο μετά τις 2:50 ο κ. Παναγόπουλος καθισμένος στο μπροστινό κάθισμα ενός μαύρου τζιπ, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του και ένα από τα παιδιά του, επέστρεψε στο σπίτι του.O Περικλής Παναγόπουλος, έγινε τυχαία αντιληπτός από ένα περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Χαϊδαρίου, να κάθεται σε ένα παγκάκι κοντά σε ένα πάρκινγκ στην περιοχή μεταξύ Σκαραμαγκά και Σχιστού. Οι αστυνομικοί τον ρώτησαν ποιος είναι και τότε αυτός δήλωσε τα στοιχεία του. Δεν φορούσε κουκούλα, ούτε ήταν δεμένος. Ήταν ζεστά ντυμένος, φορούσε φόρμα και μπουφάν, τα οποία του είχαν δώσει οι απαγωγείς του.

Το πρώτο πράγμα που έκανε, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν να ζητήσει το κινητό τηλέφωνο του αστυνομικού για να τηλεφωνήσει στους οικείους του.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας μετέβησαν στο σπίτι του εφοπλιστή στο Καβούρι, για τις πρώτες ερωτήσεις και για να διαπιστώσουν αν η οικογένεια χρειάζεται κάτι ή ο ίδιος θέλει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Στο σπίτι του βρίσκεται κινητή ιατρική μονάδα και ο προσωπικός γιατρός του για την περίπτωση που χρειαστεί ιατρική περίθαλψη.