Σελίδες

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

O πρόεδρος που έκανε μήνυση στον Λαζόπουλο

Nέα πειρατεία: το Ισραήλ κατέλαβε πλοίο με 50 τόνους βοήθεια για τη Γάζα

Το κράτος-τρομοκράτης, το κράτος-πειρατής, κατέλαβε λιβανέζικο πλοίο που μετέφερε 50 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα

­­

Ο ισραηλινός στρατός παραδέχτηκε σήμερα ότι κατέλαβε λιβανέζικο πλοίο που μετέφερε 50 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας (ιατρικά εδόδια, τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια) και κατευθυνόταν προς τη Λωρίδα της Γάζας. Αρχικά τα ισραηλινά σκάφη το ανάγκασαν να κατευθυνθεί προς την Αίγυπτο και όταν επιχείρησε να ξανααλλάξει κατεύθυνση προς τη Γαζα, το κατέλαβαν ισραηλινοί στρατιώτες πυροβολώντας εναντίον των 9 μελών του πληρώματος - ανάμεσά τους και ο πρώην ελληνοκαθολικός επίσκοπος Ιερουσαλήμ, Monsignor Hilarion Capucci. Το Brotherhood Ship (Πλοίο της Αδελφοσύνης) έχει πάρει πορεία προς το ισραηλινό λιμάνι του Ασντότ (δεν διευκρινίζεται πού ακριβώς είναι τώρα).

indy.gr

Aποκεφάλισε τους δύο γιούς του!

Ένας 29χρονος Βούλγαρος αποκεφάλισε τους δύο γιούς του, ηλικίας πέντε και οκτώ ετών και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να υποστούν σοβαρά εγκαύματα και να χαροπαλεύουν η γυναίκα του, οι γονείς της και άλλοι δύο συγγενείς, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία.
Το αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο χωριό Οσίκοβο στη νοτιοδυτική Βουλγαρία, ύστερα από λογομαχία που είχε ο νεαρός δράστης, Μάντσο Πανιούκοφ με τα πεθερικά του.
Στη συνέχεια κατόρθωσε να διαφύγει και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του, προειδοποιώντας τον πληθυσμό ότι ο καταζητούμενος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος.
Όπως μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης ο δράστης πριν από ένα μήνα είχε ξυλοκοπήσει τον πατέρα του και παλαιότερα είχε κόψει το δάχτυλο ενός γείτονά του.
πηγή:typos.com.cy