Σελίδες

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Ειδες?....(ανέκδοτο)

Ένα ζευγάρι κινείται με το αυτοκίνητό του επί της Εθνικής Οδού. Ο άνδρας βρίσκεται στο τιμόνι και κινείται με μια ταχύτητα 140 χμ/ώρα. Ξαφνικά η κοπέλα από δίπλα του αρχίζει να "ανάβει".
- "Σε θέλω πολύ" του λέει, "θέλω να με πάρεις..." και τα σχετικά.
Αυτός συνεχίζει να οδηγεί λέγοντάς της ότι είναι αδύνατον να σταματήσει κάπου. Η κοπέλα δεν το βάζει κάτω και του ξεκουμπώνει το φερμουάρ και ξεκινά τον... στοματικό έρωτα. Ο άνδρας τα χάνει προς την στιγμή αλλά στην πορεία δείχνει να το απολαμβάνει...
Ξαφνικά, ένα σαμαράκι στο δρόμο δημιουργεί τέτοιο τράνταγμα, που της κοπέλας της μένει το μόριο στο στόμα! Ανοίγει ενστικτωδώς το παράθυρο και το φτύνει έξω! Αυτό, ακόμα σε στύση σκάει επάνω στο παρ-μπριζ αυτοκινήτου που ακολουθούσε και στο οποίο επέβαιναν δύο φίλοι. Μένουν άφωνοι.
Κοιτάζονται για λίγα δευτερόλεπτα μεταξύ τους και ο συνοδηγός αποκρίνεται όλος έκπληξη:
- "Είδες πού**α το μυγάκι;;;"

Σε εξέλιξη τα πανεκπαιδευτικά και αντιπολεμικά συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Στους δρόμους μαθητές και φοιτητές

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα συλλαλητήρια της εκπαιδευτικής κοινότητας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ ολοκληρώθηκε το αντιπολεμικό συλλαλητήριο του ΚΚΕ με πορεία μέχρι την πρεσβεία των ΗΠΑ.
Στην Αθήνα μαθητές, φοιτητές και καθηγητές συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια. Θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή.
Στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση ξεκίνησε από το Αγαλμα Βενιζέλου, ενώ πορεία το μεσημέρι και στο κέντρο της Πάτρας, με αφετηρία το σχολείο όπου έχασε τη ζωή του ο Ν.Τεμπονέρας.
Τρίωρη στάση εργασίας προκήρυξε η ΟΛΜΕ από τις 12 το μεσημέρι έως το τέλος του ωραρίου, προκειμένου οι καθηγητές να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο. Στάση εργασίας τις ίδιες ώρες θα πραγματοποιήσει και η ΑΔΕΔΥ.
Στις 11:30 ξεκίνησε το αντιπολεμικό συλλαλητήριο από το Πολεμικό Μουσείο προς την αμερικανική και την ισραηλινή πρεσβεία. Το συλλαλητήριο διοργάνωσαν μαθητές και φοιτητές που πρόσκεινται στο ΚΚΕ.
Αντιπολεμικό συλλαλητήριο πραγματοποιείται και στην Πάτρα, από την πλ.Γεωργίου προς το βρετανικό υποπροξενείο.
Συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία στο κέντρο της Αθήνας θα πραγματοποιήσουν στις 17:00 οι αντιεξουσιαστές. Ανάλογη κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στη Θεσσαλονίκη, με σημείο αφετηρίας την Καμάρα, καθώς και στην Πάτρα με αφετηρία το μνημείο Τεμπονέρα.

tanea online

Τελευταία μέρα σήμερα για τα τέλη κυκλοφορίας.

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ......
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ .....

Γκαβομάρα (ανέκδοτο)

Μια φόρα ένα ζευγάρι αποφάσισε να κάνει έρωτα στη φύση.Κάθοντε λοιπόν στο γρασίδι και ξεκινήσανε.Όπως ο σύζυγος της έγλειφε το μ..... η γυναίκα του του λέει να βγάλει τα γυαλιά του γιατί την ενοχλούν στο ευαίσθητο σημείο της.Ο σύζυγος τα βγάζει και συνεχίζει δουλειά του.Τον σταματάει όμως απότομα η γυναίκα του και του λέει " ΛΑΚΗ ΞΑΝΑΒΑΛΤΑ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ ".