Σελίδες

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Ο Μπιν Λάντεν καλεί σε ιερό πόλεμο για τη Γάζα


Ο αρχηγός της Αλ Κάιντα, Οσάμα Μπιν Λάντεν κάλεσε σε ιερό πόλεμο ως απάντηση στην ισραηλινή επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας σε νέο ηχογραφημένο μήνυμα που μεταδόθηκε σήμερα από ισλαμιστικές ιστοσελίδες .

Θέλεις και λόγια; Ε; Πες μου…



Πες μου!

Πες μου!

Πες μου, γαμώτο! Μίλα!

Θέλεις να βάλω και λέξεις;

Λέγε!


Πόσες λέξεις;

Χίλιες;

Δύο χιλιάδες;

Τόμους ολόκληρους…

Μίλα γαμώ τα δάκρυά μου γαμώ…

Πόσες να γράψω;

Πόσες αναλύσεις θέλεις;

Τι θέλετε από τη ζωή μας ρε;

Τι σκατά θέλετε;

Ολα… Ολα… Ολα…

Δεν έχω…

Δεν μου έμεινε τίποτα…

Ούτε…

…μία

…λέξη!

Από babylonmedia.wordpress.com

Μας εκπροσωπεί απόλυτα...και συγχαρητήρια!!

Kαραμανλής.......


iatridis.

Μούφα -κατά κάποιο τρόπο- η ιστορία με το islandreefjob.com...


...αφού πρόκειται για την πανέξυπνη διαφημιστική ιδέα του οργανισμού τουρισμού των Queenland! Σύμφωνα με την ανακοίνωση, προσφερόταν δουλειά έξι μηνών με απολαβές 70.000 λιρών για την πρόσληψη ενός ατόμου που θα πρόσεχε χελώνες στο κοραλλιογενές νησί Χάμιλτον! Νησί με κρυστάλλινα τιρκουάζ νερά, άσπρη άμμο και καταγάλανο ουρανό, δηλαδή έναν επίγειο παράδεισο. Η ιστοσελίδα δέχθηκε εκατομμύρια επισκέπτες (μέχρι του κατέρρευσε), η είδηση μεταδόθηκε από όλα τα ΜΜΕ του κόσμου και σε αρκετά από αυτά έγιναν και ειδικές εκπομπές. Δηλαδή με 70.000 λίρες ο οργανισμός τουρισμού του Queenland κατάφερε να αποκομίσει διαφημιστική προβολή για το Hamilton island, πολλών εκατομμυρίων λιρών. Μπράβο τους!

atstrantos

Εσκαψαν τούνελ και δραπέτευσαν

Δεκατρείς κρατούμενοι δραπέτευσαν από φυλακή των νότιων Φιλιππίνων, μεσω σήραγγας που έσκαψαν έξω από το κελί τους. Νεκρός ο 1 εκ των 13, από πυρά φρουρών.
Οι αστυνομικές αρχές ανέφεραν ότι οι κρατούμενοι έσκαψαν σήραγγα με τη βοήθεια κατοίκων που ζουν κοντά στο ίδρυμα. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη όσων δραπέτευσαν, καθώς οι δραπέτες θεωρούνται επικίνδυνοι.

Επανεξέταση των ποινών για τους αστυνομικούς στο τραγικό περιστατικό της Σίνδου

Την αναίρεση της απόφασης του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου της ΕΛ.ΑΣ. που επέβαλε ποινές τετράμηνης και εξάμηνης αργίας στους αστυνομικούς που εμπλέκονται στο τραγικό περιστατικό της Σίνδου ζητά ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης.
Ο Γιώργος Δουλγέρης ζήτησε τη σύγκληση του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου, καθώς θεωρεί επιεικείς τις ποινές που επιβλήθηκαν στους δύο αστυνομικούς, ενώ ζητά να επανεξεταστεί ο ρόλος και ακόμη δύο στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. που εμπλέκονταν στο συμβάν.
Κατά το περιστατικό, που σημειώθηκε στις 3 Μαΐου, οι δύο αρχιφύλακες, μέλη περιπολικού, μετέφεραν 33χρονο τοξικομανή, ο οποίος αφού άρπαξε το περίστροφο ενός εκ των αστυνομικών, δραπέτευσε από το όχημα, τράπηκε σε φυγή με άλλο περιπολικό, για να επιβιβαστεί σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, όπου πυροβόλησε και σκότωσε τον 59χρονο οδηγό του, προτού τελικά συλληφθεί.
πηγή:in.gr

Γ@μω την κυβερνηση.....





...και μετά λένε στον κάθε συνταξιούχο :" εσύ με 300 ευρώ θα ζήσεις όλο τον μήνα γιατί δεν "βγαίνουμε" να σου δώσουμε άλλα....
Ε, ναι πως να "βγείτε" με τέτοιους μισθούς που δίνετε για τις κωλ@ρες τους.
Τελικά πιστεύω να καταλαβαίνετε τώρα γιατί κατέβηκε ο κόσμος στους δρόμους και τα διέλυσε όλα....

Cartoonist: Pavlidis Vangelis.....


Cartoonist: Pavlidis Vangelis

Η καλυτερη δουλεια του κοσμου..............


Πάνω από 800.000 άτομα από όλο τον κόσμο ενδιαφέρθηκαν για την «καλύτερη δουλειά του κόσμου». Το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο με αποτέλεσμα να διακοπεί η λειτουργία της ιστοσελίδας που δέχεται τις αιτήσεις.

Μεταξύ των 200 ατόμων που έχουν ήδη στείλει και ένα προσωπικό βίντεο με τα προσόντα τους, είναι ένα χρυσός Ολυμπιονίκης από την Ελβετία και ένας νεαρός από τη Βρετανία.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Τουρισμού του Queensland που κάνει την σχετική καμπάνια θα επιλεγούν έντεκα άτομα από όλο τον κόσμο από τα οποία θα γίνει η πρόσληψη του φροντιστή του Hamilton Island.

Ο ετήσιος μισθός θα είναι περίπου 75.000 ευρώ και το άτομο που θα προσληφθεί θα έχει δωρεάν παραμονή στο τροπικό νησί σε βίλα με τρία υπνοδωμάτια και πισίνα, με βασικά καθήκοντα το κολύμπι, τις καταδύσεις και την ιστιοπλοΐα.

Επίσης, θα ταΐζει τα σπάνια ψάρια της περιοχής, θα φροντίζει το ταχυδρομείο του νησιού, θα δημιουργήσει ένα blog, ένα φωτογραφικό ημερολόγιο, και υλικό video για να προσελκύσει τουρίστες στο νησί.

Το νησί βρίσκεται στο σύμπλεγμα τροπικών νησιών Whitsunday Islands ανοιχτά των ακτών του Queensland.

Σημειώνεται ότι το νησάκι έχει ζεστή θερμοκρασία όλο το χρόνο και διαθέτει, γαλάζιο ουρανό, κρυστάλλινα νερά και καθαρές αμμουδιές.

www.kathimerini.gr

Σκότωσε τη μητέρα του γιατί του πήρε το παιχνίδι του....



Όταν ο 17χρονος Ντάνιελ Πέτρικ μπήκε στο δωμάτιο των γονιών του και τους είπε ότι τους έχει μία έκπληξη, κανείς δεν περίμενε ότι η εξέλιξη θα ήταν τόσο τραγική.

Ο νεαρός από το Οχάιο πυροβόλησε και τους δύο γονείς του με το όπλο που έκρυβε πίσω από την πλάτη του, γιατί του είχαν κρύψει το αγαπημένο του βιντεοπαιχνίδι.

Οι γονείς του 17χρονου είχαν παρατηρήσει ότι από το διάστημα που ο νεαρός άρχισε να παίζει το βιντεοπαιχνίδι Halo 3 έγινε βίαιος και καθημερινά περνούσε πολλές ώρες με αυτό.

Αποφάσισαν λοιπόν να του το κρύψουν. Ο 17χρονος όμως βρήκε το μέρος που ο πατέρας του έκρυβε το βιντεοπαιχνίδι, αλλά και το όπλο του.

Τα πήρε και αφού μπήκε στο σπίτι και πλησίασε τους γονείς του, τους είπε να κλείσουν τα μάτια τους γιατί τους είχε μία έκπληξη.

«Περίμενα κάτι ευχάριστο» δήλωσε ο πατέρας του νεαρού που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, αλλά επέζησε. Δυστυχώς, η σύζυγός του δεν ήταν τόσο τυχερή και εξέπνευσε λίγο μετά τον τραυματισμό της.

Τώρα ο 17χρονος δικάζεται ως ενήλικας, γιατί ο δικαστής πιστεύει ότι σχεδίαζε την πράξη του για εβδομάδες.


Καλά ολόκληρος ανδρας και φρικάρει τόσο πολύ επειδή του πήραν το παιχνίδι του???

όχι, δεν νομίζω, απλά ήταν φρικαρισμένος πολύ νωρίτερα αλλά δυστυχώς οι γονείς δεν είχαν καταλάβει κάτι

Να μην λέμε ότι φταίνε μόνο τα παιδιά αλλά και οι γονείς φταίνε (π.χ γιατί υπήρχε όπλο στο σπίτι?) και γιατί τις ποιο πολλές φορές τα παιδιά είναι καθαρά δημιουργήματα των γονιών....

Χειμερινές εκπτώσεις 2009: Ξεκινούν επίσημα αύριο


Ξεκινούν αύριο οι χειμερινές εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα, οι οποίες θα διαρκέσουν ως τις 28 Φεβρουαρίου.

Χωρίς μετρό αύριο Πέμπτη η Αθήνα


Από νωρίς το πρωί αύριο η Αθήνα θα μείνει χωρίς Μετρό, λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξαν οι εργαζόμενοι σε αυτό, διεκδικώντας την υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας " με ουσιαστικές αυξήσεις και ξεκάθαρους όρους".

Υπενθυίζεται ότι οι εργαζόενοι είχαν αποφασίσει να απεργήσουν την περασμένη εβδομάδα, αλλά λόγω του ανασχηματισμού έδωσαν προθεσμία μιας εβδομάδας στη διοίκηση της εταιρείας Αττικό Μετρό - Λειτουργία (ΑΜΕΛ) "να επανεξετάσει τα αιτήματα τους και να προχωρήσει στην υπογραφή ικανοποιητικής συλλογικής σύβασης εργασίας 2008-2009". Ωστόσο, όπως οι ίδιοι ανακοίνωσαν χθες, "η εβδομάδα παρήλθε χωρίς καμία εηέλιξη"