Σελίδες

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Κάλαντα στον Κούγια......(φοβερό)

Έργα τέχνης του Ron Mueck....
















Χριστουγεννιάτικο το κλίμα

Χριστουγεννιάτικο το κλίμα στην Αθήνα ότι πρέπει για βόλτα και χαρούμενες παιδικές φωνές…

Αλλιως τα κουτια του ΟΤΕ( γνωστά ως καφάο)












....Και οι αντρες γερνανε...













Φυτεία χασίς σε φορτηγο....














Zωντανές φωτογραφίες....











Ο επίμονος κηπουρός......




Αντώνης Νικοπολίδης ...


Κηπουρός στο Δήμο Κηφισιάς διορίστηκε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Αντώνης Νικοπολίδης .

Και εμείς ...πήγαμε τον ...βρήκαμε , βγάλαμε τη φωτογραφία την ώρα του καθήκοντος και μας ...έκανε και δήλωση. Δεν ξέρουμε μόνο αν θα παίξει στον επόμενο αγώνα του Ολυμπιακού με την Σεντ Ετιεν διότι δεν έχουν βγει ακόμη, οι υπηρεσίες εκείνης της ημέρας στο Δήμο Κηφισιάς..............
Αναρτήθηκε από kafeneio

Ερχόμαστε....




Ο Εξοστρακιστής.




θράσος...




Υπαλληλος του Μηνα....

Η απληστια....

Αρση ασύλου?

Την άρση του πανεπιστημιακού ασύλου στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ζήτησε εισαγγελέας, το Σάββατο το βράδυ, με αφορμή τα επεισόδια που σημειώνονταν στην ευρύτερο χώρο του Ιδρύματος. Οι πρυτανικές αρχές ωστόσο διαφώνησαν με την απόφαση αυτή και τελικά δεν επενέβη η αστυνομία.
Οι πρυτανικές αρχές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, δέχτηκαν το Σάββατο το βράδυ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, τηλεφώνημα από την αστυνομία, η οποία τους ενημέρωσε ότι έχει διαταχθεί άρση του ασύλου κι επέμβαση στο χώρο του Ιδρύματος. Αιτία σύμφωνα με την εισαγγελέα το γεγονός ότι μέσα στο κτίριο του Πολυτεχνείου διαπράττονται κακουργήματα, όπως η κατασκευή εκρηκτικών. Ο πρύτανης Κ. Μουτζούρης κι ο αντιπρύτανης και Γερ. Σπαθής, δεν έκαναν δεκτή την άρση του ασύλου.
Ο νόμος επιτρέπει την επέμβαση της αστυνομίας σε πανεπιστημιακά ιδρύματα, ύστερα από εισαγγελική εντολή κι εφόσον διαπράττονται στους χώρους των σχολών, αυτόφωρα κακουργημάτα. Δεν είναι απίθανο να δούμε στο μέλλον κι άλλες παρεμβάσεις για άρση του ασύλου, σε πανεπιστημιακές σχολές, με το επιχείρημα ότι χρησιμοποιούνται ως χώροι συγκέντρωσης ταραξιών.