Σελίδες

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Κρεβάτι Μπάκουρα...

π.

Φοβερός παίχτης!!!!!


Urban Soccer - The best free videos are right here

π.

Νιόπαντροι!(ανέκδοτο)

Ο Γιάννης κι η Μαρια παντρεύτηκαν πρόσφατα από κεραυνοβόλο έρωτα κι είναι ακόμα μες τα σιρόπια ....

Όμως ο Γιάννης έχει αρχίσει να πεθυμάει και τις μπαρότσαρκες που έβγαινε με τους φίλους του.

Οπότε ένα βράδυ λέει στη Μαρια :

** Ξέρεις πιτσουνάκι μου, έλεγα να πήγαινα με τον Αντωνάκη και τον Κώστα για
καμιά μπύρα ?

Κι η Μαρια

** Μπύρα θέλει το σπουργιτάκι μου ; Ορίστε , διάλεξε ποια προτιμάς ! κι
ανοίγει το ψυγείο και νάσου μέσα καμιά δεκαριά είδη μπύρες ελληνικές και
ξένες

** Ναι , αλλά βρε καρδουλίτσα μου , στο μπαρ με την μπύρα μας τρώμε και
κάτι..

** Μεζεδάκι θέλει το σουτζουκάκι μου ; Ορίστε, διάλεξε τι προτιμάς !
Και του παρουσιάζει ένα δίσκο γεμάτο μεζέδες να σου πέφτουνε τα σάλια , τι
καπνιστά , τι σολομούς , τι χαβιάρια, τι όλα τα είδη τυριών , τι τα καλύτερα είδη αλλαντικών ....

Κόκκαλο ο Γιάννης!!!

** Ναι , αλλά βρε γλυκουλίνι μου , στο μπαρ τη μπύρα την πίνουμε σε παγωμένα ποτήρια?

** Παγωμένο ποτήρι θέλει το μελομακαρονάκι μου; Ορίστε , διάλεξε ποιο
προτιμάς ! Kι ανοίγει την κατάψυξη και νάσου όλα τα είδη ποτηριών
μπύρας παγωμένα!

** Ναι , αλλά βρε κατσαριδάκι μου στο μπαρ όταν πίνουμε τη μπύρα μας λέμε και καμιά βρωμοκουβέντα

** Βρωμοκουβέντες θέλει το μπακλαβαδάκι μου ;
Πιες λοιπόν τη γαμημένη τη μπύρα σου , φάε τους γαμημένους μεζέδες σου και κοψτις μαλακίες γιατί δεν πρόκειται να πας πουθενά . Τόπιασες καριόλη;


π.

Αγαπη....



π.

ΟΧΙ ΡΕ Π***ΤΗ!!!



π.

και καλά....!!!!!!



π.

Αφου δεν το εχεις ρε φιλε..



π.

?????????????

Καλα, ο ενας σφαζει, ο αλλος ..τι κανει???????


π.

Time for Change .

-Μπαράκ, μπορείς να μου πεις τώρα γιατί επέλεξες εμένα για Αντιπρόεδρο;
-Γιατί ήθελα ένα λευκό να μου κάνει αέρα!

πηγη:πιτσιρικος.

Μ@λ@κ@ς πατέρας..

π.

Το έχουμε καταλάβει...

...αλλά ακόμα σε θεωρούν καταλληλότερο πρωθυπουργό!!!!Μάλλον τους αρέσει..

π.

Πακετο..

π.

Η πολιτική τακτική της Νέας Δημοκρατίας...


Α.



περιεργη καταθεση της αδερφης του Ν. Σεργιανόπουλου


"Κατάθεση-φωτιά που επιβεβαιώνει τους αρχικούς φόβους που υπήρχαν διάχυτοι στον καλλιτεχνικό κόσμο, ότι με εντολή μαφιόζων της κόκας έβγαλαν από τη μέση τον ηθοποιό Νίκο Σεργιανόπουλο, έδωσε πριν από επτά μέρες στη δεύτερη ανακρίτρια η αδερφή του αδικοχαμένου ζεν πρεμιέ. Η Ευρυδίκη Παπαθεοδώρου επικαλείται μαρτυρία φίλης του συγγενικού τους περιβάλλοντος στην οποία ο αδερφός της είχε εκμυστηρευτεί, τρεις μήνες πριν από την άγρια δολοφονία του, τον τρόμο που ένιωθε για κάποιους από τους οποίους δύσκολα θα ξεμπέρδευε.Στην κατάθεσή της η κ. Παπαθεοδώρου εκφράζει ξεκάθαρη άποψη και θεωρεί ως κίνητρο της στυγερής ανθρωποκτονίας την εμπλοκή του αγαπημένου της προσώπου με τα ναρκωτικά. Τα όσα αφηγείται έρχονται σε πλήρη αντίθεση με το πόρισμα της Γενικής Ασφάλειας και τα συμπεράσματα αξιωματικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών που...από την πρώτη στιγμή είχαν μιλήσει για έγκλημα που σχετίζεται με τον επικίνδυνο υπόκοσμο των αγοραίων παθών. Η αδερφή του δημοφιλούς πρωταγωνιστή, επίσης ξεκάθαρα, δηλώνει ότι «ο δράστης δεν ήταν ένας», στηρίζοντας με επιχειρήματα την ύπαρξη τρίτου προσώπου στο διαμέρισμα του Παγκρατίου το βράδυ της 3ης Ιουνίου.Η Ευρυδίκη Παπαθεοδώρου, τραπεζική υπάλληλος που διαμένει στη Δράμα και έχει δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής μαζί με τη μητέρα της για την ανθρωποκτονία του Νίκου Σεργιανόπουλου, προσέρχεται και καταθέτει στη δεύτερη ανακρίτρια τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες από δικαστικές πηγές, η κ. Παπαθεοδώρου αρχικά εξιστορεί (στην ανακρίτρια Βασιλική Μπάστα) τις άριστες σχέσεις που είχε με τον αδερφό της Νίκο και σημειώνει ότι ο ίδιος της έλεγε τα πάντα, μέχρι όμως του σημείου που εκείνος έκρινε ότι δεν θα τη στενοχωρήσει. Η αδερφή του θύματος, που από την πρώτη στιγμή της γνωστοποίησης του φοβερού συμβάντος επέδειξε αξιοπρέπεια και σοβαρότητα, αναφέρει ότι πριν από τη δημοσιοποίηση της σύλληψης του ζεν πρεμιέ στον Κολωνό τον περασμένο χειμώνα δεν γνώριζε το παραμικρό για χρήση τέτοιων ουσιών. Μετά τη σύλληψη κάθισαν και μίλησαν για το πρόβλημα. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος, όμως, δεν της είχε εξομολογηθεί φόβους ή απειλές που μπορεί να δεχόταν από σκληρά κυκλώματα που διακινούν κοκαΐνη στον καλλιτεχνικό κόσμο".

Είχε κρυμμένα στο σπίτι τα πτώματα των αδελφών της


Οι σοροί τριών ατόμων, δύο γυναικών κι ενός άνδρας, που είχαν αποβιώσει στο διάστημα μεταξύ 1970-2008, βρέθηκαν στην κατοικία της αδελφής τους, ηλικίας 90 ετών, η οποία τα είχε τοποθετήσει σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού της στο Σικάγο, αναφέρει ο αμερικανικός Τύπος.
Η αστυνομία ανακάλυψε τα μακάβρια ευρήματα έπειτα από υπόδειξη ενός δημοτικού εργάτη, ο οποίος γνώριζε την γηραιά γυναίκα ονόματι Μάργκαρετ Μπέρνστορφ, τονίζει στο χθεσινό της φύλλο η εφημερίδα Σικάγκο Σαν -Τάιμς.
Μία από τις αδελφές, η Ιλέιν Μπέρνστορφ, πρέπει να είχε αποβιώσει σε ηλικία 60 ετών στη δεκαετία του 70, ενώ ο αδελφός της Φρανκ σε ηλικία 83 ετών το 2003, ενώ η άλλη αδελφή Ανίτα 98 ετών έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάιο, τονίζουν οι αρχές. Και οι τρεις νεκροί είχαν φύγει από τη ζωή από φυσικά αίτια.
Τα πτώματα, ορισμένα σκεπασμένα με κουβέρτες, βρέθηκαν σε διαφορετικά δωμάτια της οικογενειακής κατοικίας, βικτωριανού ύφους, στο ιστορικό προάστιο Έβανσον. Οι γείτονες της Μπέρνστορφ δεν είχαν παρατηρήσει τίποτε το ανώμαλο, όλο αυτόν τον καιρό. «Προ ολίγων εβδομάδων την είχα ρωτήσει νέα από την αδελφή της Ανίτα, γιατί δεν την είχα δει για πολύ καιρό. Εκείνη μ’ απάντησε πως είναι άρρωστη και μένει στο σπίτι, όμως ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ κάτι τέτοιο», τόνισε ένας από τους γείτονες. Σύμφωνα με κάποιους από αυτούς, η γειτονιά συχνά άφηνε τρόφιμα στην Μάργκαρετ Μπέρνστορφ, η οποία δεν τα δεχόταν πάντοτε.
Η γηραιά κυρία, εναντίον της οποίας ακόμη δεν έχει απαγγελθεί καμμία κατηγορία προς το παρόν, έχει μεταφερθεί σε ειδικό γηροκομείο.

madata.
π.

Θα βγάλει τα άρματα μάχης στον δρόμο αν δεν εκλεγεί ένας σταρ!


Ο οξύθυμος πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγο Τσάβες προειδοποίησε πως ενδέχεται να βγάλει τ’ άρματα μάχης στους δρόμους εάν ένας πρώην τηλεοπτικός αστέρας, που είναι υποψήφιος με το Σοσιαλιστικό Κόμμα του, δεν εκλεγεί στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 23ης Νοεμβρίου, κατά τις οποίες εκτιμάται πως το κόμμα του θ’ απωλέσει ορισμένες κρίσιμες επαρχίες και πόλεις.
Στο Καραμπόμπο, όπου ο εκλεκτός του Τσάβες, πρώην τηλεπαρουσιαστής βραδυνής εκπομπής, κινδυνεύει να χάσει τις εκλογές, ο Τσάβες δήλωσε στους οπαδούς του πως ενδέχεται να χρησιμοποιήσει τ’ άρματα μάχης «για να υπερασπισθεί τον λαό».
«Εάν αφήσετε την ολιγαρχία να επιστρέψει στην κυβέρνηση, τότε θα καταλήξω να στείλω τ’ άρματα μάχης της τεθωρακισμένης ταξιαρχίας για να υπερασπισθώ την επαναστατική κυβέρνηση», τόνισε ο Τσάβες αργά το βράδυ του Σαββάτου. Τις περασμένες εβδομάδες, ο Τσάβες έχει φθάσει ν’ απειλήσει ότι θα φυλακίσει ακόμη και τον κύριο ηγέτη της αντιπολίτευσης Μανουέλ Ροσάλες, τον οποίον κατηγορεί για διαφθορά κι ότι απεργάζεται σχέδια για να τη δολοφονία του. Λαοφιλής, ιδιαίτερα χάρις στις κοινωνικές δαπάνες του, ο Τσάβες εξελέγη πρόεδρος πριν μία 10ετία και μαζύ με τους συμμάχους του δεν είχαν χάσει καμμία αναμέτρηση έως πέρυσι, οπότε και ηττήθηκε στο δημοψήφισμα για την αλλαγή του Συντάγματος. Έκτοτε, ο Τσάβες έχει υπογραμμίσει τη σημασία των εκλογών αυτών. Σε περίπτωση που υποστεί μεγάλες απώλειες, η θέση του Τσάβες θ’ αποδυναμωθεί ενόψει του νέου δημοψηφίσματος που προτίθεται να προκηρύξει για να του επιτραπεί να διεκδικήσει άλλη μία φορά το προεδρικό αξίωμα.
πηγη:θεμα
π.

ΞΑΝΘΗ - AΕΚ 1-1


Α.

Κεφαλιές...



Α.