Σελίδες

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

ΗΣΑΠ.......

ΚΡΥΦΤΟ ΜΕ ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ!

Ξεψύχησε αβοήθητος για 100 €....

Μοιραίες ελλείψεις στο ΕΣΥ

Ξεψύχησε αβοήθητος για 100 €

Αβοήθητος μέσα στο ασθενοφόρο πέθανε 53χρονος στη Θεσσαλονίκη λόγω ελλείψεων ιατροφαρμακευτικού υλικού, αξίας μόλις 100 ευρώ. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έμειναν να κοιτούν τον άτυχο άνδρα να ξεψυχά, χωρίς να μπορούν να του προσφέρουν την παραμικρή βοήθεια..

Νέα ευρωπαϊκή απόφαση για αναγνώριση των κολεγίων

Την υποχρέωση της Ελλάδας να αναγνωρίσει τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων κολεγίων, επανέλαβε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Την ίδια ώρα, θετικά είναι τα αποτελέσματα από την αξιολόγηση πέντε ΑΕΙ και ΤΕΙ, όμως άλλες 37 αξιολογήσεις εκκρεμούν επειδή δεν υπάρχουν κονδύλια.

Σύμφωνα με το Βήμα, σε προδικαστικό ερώτημα του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης. με αφορμή υπόθεση αποφοίτου κολεγίου που έχει προσληφθεί στο Δημόσιο και διεκδικεί ισότιμα δικαιώματα με αποφοίτους δημοσίων ιδρυμάτων, το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (ΔΕΚ) απάντησε ότι οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να αναγνωρίσουν τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων κολεγίων.

Το Ευρωδικαστήριο διευκρινίζει ότι η αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων γίνεται ακόμη και αν το δίπλωμα κατοχυρώνει εκπαίδευση η οποία έχει αποκτηθεί συνολικά ή εν μέρει από ίδρυμα του κράτους-μέλους υποδοχής, το οποίο, κατά τη νομοθεσία του κράτους αυτού, δεν αναγνωρίζεται ως εκπαιδευτικό ίδρυμα και δεν αναγνωρίστηκε ως ομοταγές από τις αρμόδιες εθνικές αρχές.

Καρδίτσα: 58χρονος εξέδιδε 24χρονη με διανοητικά προβλήματα

Ένας 58χρονος συνελήφθη στην Καρδίτσα διότι το τελευταίο εξάμηνο κατόπιν απειλών και με τη χρήση βίας εξέδιδε κατ' εξακολούθηση 24χρονη, εκμεταλλευόμενος την αδυναμία της να αντισταθεί λόγω διανοητικών προβλημάτων.

Ο 58χρονος υποχρέωνε τη νεαρή γυναίκα να έρχεται σε ερωτική επαφή με άνδρες μεγάλης ηλικίας έναντι τιμήματος, το οποίο παρακρατούσε εξ ολοκλήρου ο ίδιος.

Όταν η 24χρονη αρνήθηκε να ενδώσει σε νέα απαίτησή του, της προκάλεσε σωματικές κακώσεις και την απείλησε. Έκτοτε εξύβριζε και απειλούσε καθημερινά τόσο την παθούσα όσο και άτομα του οικογενειακού της περιβάλλοντος.

Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας

Ο διευθυντής (Ανέκδοτο)

Ο διευθυντής ενός εργοστασίου κατεβαίνει αιφνιδιαστική έφοδο στο προσωπικό και πετυχαίνει έναν να κάθεται.
- ΕΛΑ ΕΔΩ ΕΣΥ!! ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ;
- Εεε, 700 ευρώ κύριε.
Ο διευθυντής βάζει το χέρι του στην τσέπη, βγάζει 700 ευρώ, του τα δίνει και του λέει:
- ΠΑΡ' ΤΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ! ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ!
Εκείνος τα παίρνει και φεύγει. Μετά στρέφεται σε έναν άλλον εργαζόμενο και τον ρωτάει:
- ΤΙ ΠΟΣΤΟ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΣ;
- Εεε, ξέρετε κύριε διευθυντά, το παιδί από το καφενείο είναι, μια τυρόπιτα έφερε και θα έφευγε!!

Αυτοκτόνησε αστυνομικός των ΜΑΤ

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 22χρονος αστυνομικός που υπηρετούσε στα ΜΑΤ στην Αθήνα.
Ο νεαρός αστυνομικός είχε ζητήσει και πήρε αναρρωτική άδεια από την υπηρεσία του, γιατί κατά δήλωσή του αντιμετώπιζε ψυχολογικά και οικογενειακά προβλήματα.
Χθες, μετέβη στον τόπο καταγωγής του, την Κέρκυρα και κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες, έστρεψε το όπλο στο πρόσωπό του και πάτησε την σκανδάλη.
Τον 22χρονο βρήκαν νεκρό, σε μια λίμνη αίματος, οι συγγενείς του.
zougla.gr