Σελίδες

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Δεν πανε καλα .....................


Τα παπούτσια που πέταξε ο Ιρακινός δημοσιογράφος Μουντάζερ αλ-Ζαΐντι στον Αμερικανό πρόεδρο Τζορτζ Μπους «καταστράφηκαν» κατά τη διάρκεια των αναλύσεων που πραγματοποιήθηκαν προκειμένου να διαπιστωθεί αν περιείχαν εκρηκτικά, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο ανακριτής που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Τρελοι μας διοικουν........ακου καταστραφηκαν μηπως και εχουν εκρηκτικα......

Eνίσχυση του τουρισμού....


Ο Καραμανλής, μετά την συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής την Πέμπτη, ανακοίνωσε τα μέτρα που αποφασίστηκαν για την ενίσχυση του τουρισμού στη χώρα μας.

Τόνισε ότι ο τουρισμός αποτελεί για την Ελλάδα μεγάλο ειδικό και ουσιαστικό βάρος και η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να κάνει ότι είναι εφικτό για να ξεπεράσει ο τουρισμός τα προβλήματα που δημιουργούνται από την διεθνή οικονομική κρίση....

2skouroi:

Εντάξει επιβεβαιωθήκαμε ότι είσαι σε μόνιμες διακοπές και γι αυτό δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται στην χώρα που κυβερνάς(?). Άνοιξε ρε το παράθυρο να δεις τι γίνεται εκεί έξω......

Χτυπάνε καμπάνες μπας και ακούσουν τα κουφάλογα....

Ομάδες νεαρών μπήκαν στο εκκλησάκι κοντά στη Νομική και άρχισαν να χτυπούν τις καμπάνες. Τα ΜΑΤ έκαναν έφοδο να τους σταματήσουν.

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας




Ενα αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες αυτήν την ώρα στο κέντρο με τους διαδηλωτές να μην δίνουν τέλος στα επεισόδια, με τη Νομική να έχει περικυκλωθεί απο αστυνομικές δυνάμεις .

Τραγούδι που γράφτηκε για τα γεγονότα την προηγούμενη βδομάδα!



Ευχαριστούμε τον Αργύρη για το τραγούδι αυτό.

Γεια σου ρε Oμπάμα με το καπελάκι σου...



Δακρυγονα στην Πανεπιστημιου, τωρα


Ρίχνουν βροχή τα δακρυγόνα στην Πανεπιστημίου....
Καλά ρε συνεχίζεται ???
Περνάει απλός κόσμος από εκεί ρεεεεεεεεεεε......
Τελικά μάλλον θέλετε τις Μολότοφ σας.....

Γαιδαρος με φλας και ηχοσύστημα!!!

Η κόρη.. (Ανέκδοτο)

Συναντιούνται δυο φίλοι που ήταν παλιοί συμμαθητές.
Μετά από τις χαιρετούρες ο Νίκος ρωτάει τον Γιάννη αν έκανε παιδιά.
Τότε ο Γιάννης του λέει ότι έκανε μια κόρη όπως και ο Νίκος. Αμέσως
μετά άρχισε ο Γιάννης να λέει ότι η κόρη του γνώρισε έναν Ζακυνθινό με
πολλά λεφτά και πήγαμε στην Ζάκυνθο για τους αρραβώνες, γλεντήσαμε, αλλά
τα παιδιά τα χάλασαν.
Μετά βρήκε έναν Πατρινό με πολλά λεφτά, πήγαμε στην
Πάτρα για τους αρραβώνες, γλεντήσαμε, αλλά τα παιδιά δεν στέριωσαν.
Μετά γνωρίζει έναν Κυκλαδίτη πήγαμε στις Κυκλάδες για τους αρραβώνες,
γλεντήσαμε, αλλά και πάλι δεν στέριωσαν.
Αλλά τώρα μη σε κουράζω με τα δικά μου για πες μου και για τη δικήσου κόρη.



Και ο Νίκος λέει:
- Και εμάς πουτάνα είναι, αλλά δεν το γλεντάμε.

Εξοστρακισμό "δείχνει" το πόρισμα της βαλλιστικής



Σοβάς ή τσιμέντο ανιχνεύτηκαν στην σφαίρα του όπλου του ειδικού φρουρού, η οποία έκοψε το νήμα της ζωής του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλο το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου.

H μία πλευρά της βολίδας είναι κτυπημένη, πράγμα που σημαίνει ότι προσέκρουσε σε σκληρό αντικείμενο, πριν χτυπήσει το θύμα.

Τα στοιχεία αυτά συμπίπτουν μάλιστα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Χ. Λευκίδη, ο οποίος ανέφερε ότι η πορεία της βολίδας ήταν από πάνω προς τα κάτω, άρα υπήρξε γωνία πρόσκρουσης.

Κατά την εξέταση ήταν παρόντες τεχνικοί σύμβουλοι από την πλευρά του θύματος, αλλά και από την πλευρά των κατηγορουμένων ειδικών φρουρών.

Στο Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών «Δημόκριτος», η βολίδα υπεβλήθη και σε χημική εξέταση, κατά την οποία εντοπίστηκαν «επίκτητα» υλικά, πιθανότατα από σοβά ή τσιμέντο.

Οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογενείας του Αλέξη Γρηγορόπουλου πιστεύουν πως η βολίδα εισήλθε στο σώμα του 15χρονου μάλλον από τα πλάγια και όχι από πάνω προς τα κάτω και ότι τα «επίκτητα» υλικά που βρέθηκαν πάνω της δεν είναι άσφαλτος, μάρμαρο ή μέταλλο.

Ακόμη όμως και αν η σφαίρα εξοστρακίστηκε, το γεγονός αυτό ενδεχομένως να μην αποκλείει δόλο και πρόθεση εκ μέρους του δράστη, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο ο σκοπευτής να αστοχήσει.

Το επόμενο βήμα είναι η βλητική εξέταση και αυτοψία στην οδό Τζαβέλλα, για να αποδειχθεί πού ακριβώς χτύπησε η σφαίρα, από ποια απόσταση βλήθηκε και πού στόχευε ο δράστης.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί συλλογή υλικών από το σημείο του περιστατικού, ώστε να καταστεί δυνατή η σύγκριση με τα υλικά που βρέθηκαν πάνω στη βολίδα.

zougla


Η ζωη μας ....

Βίοι παράλληλοι

Ο Γκοτζαμάνης, παρακρατικός στην υπηρεσία της Βασιλικής Χωροφυλακής, είναι ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του βουλευτή της ΕΔΑ Γρηγόρη Λαμπράκη το Μάιο το 1963…
Πρωθυπουργός είναι τότε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που αφού πρώτα αναρωτήθηκε «ποιος κυβερνά αυτόν το τόπο» υποχρεώθηκε λίγους μήνες αργότερα να ξενιτευτεί ως Τριανταφυλλίδης στο Παρίσι.


Ο Κορκωνέας ειδικός φρουρός στην υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου το Δεκέμβριο του 2008.

Πρωθυπουργός είναι τώρα ο Κώστας Καραμανλής (ανηψιός) που ξέρει ότι δεν κυβερνά κανένας… γι αυτό και δεν κάνει τη γκάφα του θείου να ψάχνει «ποιος κυβερνά»…
Βραδύνους όμως όπως είναι, (έκανε 4 μήνες να καταλάβει τι έγινε στο Βατοπέδι), θα χρειαστεί τουλάχιστον άλλους τόσους να καταλάβει τι έγινε στα Εξάρχεια και γιατί κάηκε η Αθήνα… φέτος το Δεκέμβρη.
Και κάπου εκεί λίγο πριν το Πάσχα του 2009 που θα καταλάβει ελπίζουμε ως γνήσιος Καραμανλής να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν και να ξεκουμπιστεί

erimitis

Ζουσε σε ενα δυαρι με ......


Σε ένα δυάρι μαζί με 1700 παπαγάλους ζούσε ένας 60χρονος συνταξιούχος στο Βερολίνο, σύμφωνα με τις κτηνιατρικές υπηρεσίες που αναγκάστηκαν να εκκενώσουν το διαμέρισμα μετά από τις καταγγελίες των γειτόνων ότι τα πτηνά έκαναν πολύ θόρυβο.

Περίπου 1000 παπαγάλοι απομακρύνθηκαν από το διαμέρισμα του συνταξιούχου χθες και 300 σήμερα, ενώ άλλοι 400 αναμένεται να εγκαταλείψουν το πυκνοκατοικημένο σπίτι τους τις επόμενες ημέρες. «Δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο», δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος της περιοχής Μαρτίν Ματζ.

Προβληματα απο τα καιρικά φαινόμενα..


Πολλά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στους δρόμους καθώς η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται με χαμηλες ταχύτητες εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Κλειστή είναι η Πειραιώς από Χαμοστέρνας και Πέτρου Ράλλη λόγω συσσώρευσης υδάτων ενώ μετ’εμποδίων διεξάγεται η κίνηση σε πολλούς δρόμους του Λεκανοπεδίου.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προειδοποιεί για επικίνδυνα καιρικά φαινομένα ενώ εφιστά την προσοχή των πολιτών και προτείνει να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τα έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις ενδέχεται να δημιουργήσουν προβλήματα.

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες για σήμερα στη Δυτική Ελλάδα.

Τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής και τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, αλλά το απόγευμα στις περισσότερες περιοχές ο καιρός θα βελτιωθεί.

Κλεινει η Chrysler για ενα μηνα....



Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Chrysler ανακοίνωσε ότι θα κλείσει όλες τις μονάδες παραγωγής για τουλάχιστον ένα μήνα, σε μία ύστατη προσπάθεια να περιορίσει τις δαπάνες και να αποφύγει το «λουκέτο».

«Οχι» στο 65ωρο από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο


Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποφάνθηκε χθες ότι η μέγιστη εβδομαδιαία διάρκεια εργασίας στην ΕΕ θα πρέπει να ανέρχεται σε 48 ώρες (κατά μέσο όρο ετησίως) και ότι όλες οι παρεκκλίσεις από αυτόν τον κανόνα θα πρέπει να καταργηθούν εντός τριών ετών από την υιοθέτηση της σχετικής οδηγίας.

Η επίμαχη οδηγία που απορρίφθηκε, αποκαλούμενη και ως ρύθμιση για το 65ωρο, προέβλεπε μεταξύ άλλων την ατομική ρήτρα αυτοεξαίρεσης, σύμφωνα με την οποία εργοδότης και εργαζόμενος θα μπορούσαν να προχωρήσουν σε ατομική σύμβαση με σκοπό την παράταση της εργάσιμης εβδομάδας έως και τις 60-65 ώρες.

Σημερα Πεμπτη 18/12


Στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιούνται δύο πορείες. Στις 12:00, θα συγκεντρωθούν στην Ομόνοια, μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενοι από το χώρο του ΚΚΕ, ενώ ο κύριος όγκος μαθητών, φοιτητών και εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων θα συγκεντρωθεί στα Προπύλαια στη 1 το μεσημέρι.

Προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή στο συλλαλητήριο, η ομοσπονδία των Πανεπιστημιακών (ΠΟΣΔΕΠ) έχει κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00 και η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ) δίωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 14:00. Την ίδια ώρα, η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) καλεί τους καθηγητές μέσης εκπαίδευσης να συμμετάσχουν στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

θρήνος στην Οινόη Ηλείας..


Ένα εννιάχρονο παιδάκι, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο λίγο πριν την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης σχολικής γιορτής.
Το παιδάκι πήγαινε στο σχολείο που είχαν γιορτή και θα στόλιζαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο όταν ένας άνδρας με το αυτοκίνητο του το παρέσυρε και το τραυμάτισε θανάσιμα.

Σύγχρονη ελληνική τραγωδία


Απο την allwe.tv

Αγνωστος πυροβόλησε μαθητή έξω από σχολείο στο Περιστέρι

Μαθητές δέχθηκαν πυρά έξω από το 1ο Λύκειο Περιστερίου από άγνωστο δράστη. Η σφαίρα σφηνώθηκε στον καρπό ενός μαθητή της β' Λυκείου που αυτήν την ώρα βρίσκεται στο χειρουργείο. Συμμαθητές του αναφέρουν ότι υπήρξε και δεύτερος πυροβολισμός λίγη ώρα αργότερα.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11:00 το βράδυ της Τετάρτης, σε πεζόδρομο κοντά στο 1ο Λύκειο Περιστερίου, στη συμβολή των οδών Δωδεκανήσου και Εθν.Αντιστάσεως, όπου 11 μαθητές συζητούσαν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

Ξαφνικά μια σφαίρα σφηνώθηκε στο δεξί καρπό ενός εκ των μαθητών. Το παιδί, μέλος του 15μελούς του σχολείου, μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, εκτός κινδύνου, όπου χειρουργείται αυτήν την ώρα.

Οι συμμαθητές του αναφέρουν ότι επιστρέφοντας στο σημείο για να βρουν τον κάλυκα δέχθηκαν έναν ακόμη πυροβολισμό.

Όπως δήλωσε ο πατέρας του τραυματισμένου μαθητή της β' Λυκείου, οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι το βλήμα προήλθε από πυροβόλο όπλο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Παναγιώτης Στάθης δήλωσε ότι οι γιατροί διαβεβαιώνουν πως πρόκειται για βλήμα αεροβόλου και ότι το περιστατικό ερευνάται από την αστυνομία.

in.gr

Remember.....

Ο Τίμιος....

"την επόμενη φορά που θα έχουμε έναν νεκρό στα γήπεδα ή στα Εξάρχεια, τότε μάλλον θα πρέπει να πάμε το πτώμα στην πόρτα των δικαστών που έβγαλαν αυτές τις αποφάσεις, μήπως και συναισθανθούν επιτέλους το μερίδιο της ευθύνης τους..."Έγραψε ο Πρετεντερης στα Νέα.

Άσε ρε Πρετεντερη, σε έχουμε μάθει πια τι τίμιος δημοσιογράφος είσαι...
Παπαγαλάκι...
Σου έδωσαν κάτι παραπάνω να τα πεις αυτά?
"Τίμιε"...

Ο Νομάρχης Ζακύνθου κάνει τον...Big Brother!

Στην εγκατάσταση, που βρίσκεται στο ιδιαίτερο γραφείο του Νομάρχη, φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι κάμερες τηλεχειρίζονται με joystick, έχουν zoom, ενώ είναι πασιφανές ότι όλα εγγράφονται σε ειδική συσκευή αποθήκευσης και επεξεργασίας εικόνας. Ο Νομάρχης Ζακύνθου παρακολουθεί, προσωπικά ο ίδιος, εννέα χώρους! Δεν υπάρχει περίπτωση να μπει ο οποιοσδήποτε στη Νομαρχία χωρίς να τον δει ο Νομάρχης! Τι φοβάται ο κ. Νομάρχης και έχει στήσει αυτό το κύκλωμα;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σταυρος Θεοδωρακης....


Μας άφησε πάλι άφωνους εχθές με τη υπέροχη του εκπομπή ο Σταύρος Θεοδωράκης. Χωρίς να θίξει ανθρώπους και υπολήψεις, συζητουσε με τους κρατούμενους και ηταν όπως πάντα σαν να μην έπαιρνε συνέντευξη . Μίλησε, με ανθρώπους που μπήκαν μέσα από ένα τσιγαριλίκι μέχρι με ανθρώπους που είχαν κάνει δυο φόνους, χωρίς να δείχνει τα πρόσωπα τους, μας έκανε ένα πολυ ωραίο ταξίδι σε κάποιες αγροτικές φυλακές..
Αυτό είναι τηλεόραση!!
Ευχαριστούμε τον Σταυρό Θεοδωράκη για αυτό που μας προσφέρει!

Ποιόν μου θυμίζει ο Κάτμαν?


εεε??

Μούσκεμα....(ανέκδοτο)



Ήταν μια γυναίκα που μόλις είχε παντρευτεί. Παρατηρούσε όμως ότι κάθε πρωί που ξυπνούσε ήταν γεμάτη σάλια. Πάει λοιπόν στον γιατρό και του αναφέρει το πρόβλημα της.

Ο γιατρός την κοιτούσε απορώντας:
- "Μήπως άλλαξε τίποτα αυτό το χρονικό διάστημα; Μήπως συνέβη τίποτα ασυνήθιστο;", ρωτάει ο γιατρός".

- "Όχι...", απαντά η γυναίκα, "μόνο που αγοράσαμε ένα βίντεο πριν 1 βδομάδα και βλέπουμε καμιά ταινία. Εμένα με πιάνει νύστα και με παίρνει ο ύπνος, αλλά βλέπει ο άντρας μου καμιά ωρίτσα και έπειτα πρέπει να κοιμάται κι αυτός", συμπλήρωσε η γυναίκα.

- "Σήμερα το βράδυ θα κάνετε πως σας παίρνει ο ύπνος για να δείτε τι συμβαίνει αφού κοιμηθείτε. Σύμφωνοι;", λέει ο γιατρός.

- "Εντάξει γιατρέ μου", λέει η γυναίκα.

Βραδιάζει λοιπόν, πέφτει στο κρεβάτι το ανδρόγυνο, βάζει ο άντρας μια ταινία και βλέπανε. Σε μια στιγμή, η γυναίκα έκανε πως αποκοιμήθηκε. Την κοιτάζει ο άντρας της, σιγουρεύεται οπότε μια και δυο τινάζεται απ' το κρεβάτι, αρπάζει μια τσόντα και την βάζει στο βίντεο. Έπαιζε η τσόντα, οπότε σε κάθε καλή σκηνή έλεγε ο άντρας:

- "Κοίτα ρε κάτι γκόμενες που πηδάει ο κόσμος!" και γυρίζοντας προς την γυναίκα του "Φτου σου κουφάλα!"

Το κράτος...