Σελίδες

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Συναυλία διαμαρτυρίας για τα θύματα της Γάζας....

Τρίκαλα : Ένας 28χρονος άντρας έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 28χρονος εργάτης όταν έπεσε από καλάθι εργασιών.

Συγκεκριμένα, στο Δήμο Μαλακασίου στο νομό Τρικάλων και στη θέση «Συρτός», τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 28χρονος, ο οποίος με άλλους δύο εργάζονταν στην κατασκευή γέφυρας και ευρισκόμενοι σε καλάθι εργασιών σε ύψος εκατό περίπου μέτρων από το έδαφος, προσπάθησαν να ανάψουν φωτιά για να ζεσταθούν, χρησιμοποιώντας βενζίνη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί ανάφλεξη και επέκταση της φωτιάς στα ρούχα του 28χρονου ο οποίος λόγω πανικού έπεσε στο κενό και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι άλλοι δύο εργάτες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας.

Εφιάλτης...



Είδατε οτι υπάρχει διαφορά στους εφιάλτες?????

Kαι για να μην ξεχνιωμαστε.........

Tελικά ο Boy George καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλάκισης....


Στη φυλακή θα περάσει τους επόμενους 15 μήνες ο Μπόι Τζορτζ. Ο σταρ της δεκαετίας του 80 καταδικάστηκε για την παράνομη κράτηση με χειροπέδες ενός νορβηγού φίλου του στο σπίτι του για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακo.

Οικος Ανοχης με Φορολογικη συνειδηση


ΒΑΛΤΕ ΦΟΡΟ ΣΤΟ Γ........Ι ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

anopetra-eleos.blogspot.com

Για τις εκλογές ρε γαμώτο...


Έτσι καταλάβαμε ότι έρχονται εκλογές....
Αφού βγήκε και ζήτησε συγνώμη μας πονηρευει ότι κάτι γινεται και κατι θελει να ζητήσει...μάλλον ψήφους....

Οι προτάσεις Καρατζαφέρη για έξοδο από την κρίση:

1. Όποιος φοράει κουκούλα για οποιονδήποτε λόγο, να πηγαίνει στον εισαγγελέα. Συμπεριλαμβανομένων και όσων κρυώνουν, καθώς και όσων φοράνε κράνος full face. Εξαιρούνται οι καταδότες τα κατοχής.

redhood

2. Να συσταθεί ειδικό δικαστήριο για κουκουλοφόρους. Θα ονομάζεται έκτακτο κουκουλοδικείο και θα απαρτίζεται από στρατιωτικούς. Ρόλο εισαγγελέα θα επιτελεί ο ίδιος, άλλο στέλεχος του ΛΑΟΣ (όχι ο σεξολόγος), ή διορισμένος βασιλικός επίτροπος. Δεν θα υπάρχουν ένορκοι γιατί θα τους έχουν κρεμάσει. Οι μάρτυρες και ο συνήγορος υπεράσπισης θα είναι αστυνομικοί. Οι ποινές που θα μπορεί να επιβάλλει θα ξεκινάνε από ισόβια και θα φτάνουν μέχρι και ισόβια. Αθώωση δεν προβλέπεται.

3. Να εγκατασταθεί εισαγγελέας στα ΑΕΙ. Ευθύνη του θα είναι να καταργεί το άσυλο, να παίρνει καθημερινές απουσίες, να ελέγχει τους φοιτητές για κούρεμα και να βγάζει λόγους στις εθνικές γιορτές. Στα καθήκοντά του θα τον βοηθάει ομάδα παρακρατικών, που θα έχει και την αποκλειστική αρμοδιότητα να συγκαλεί τις φοιτητικές συνελεύσεις.

stigmi

4. Να παραποιηθεί η βαλλιστική έρευνα, για να προστατευτεί το κύρος των Ελλήνων αστυνομικών, που είναι παιδιά του λαού.

5. Να διοριστούν οι φασίστες και οι παρακρατικοί στο δημόσιο, προκειμένου να ανταποκρίνονται πληρέστερα στα καθήκοντά τους ως αγανακτισμένοι πολίτες.

6. Συγχαρητήρια στο ΚΚΕ.

πηγή:salata.wordpress.com

Θελουν γ........ι

Το κουτάλι...

Mε βάρκα .....την αλητεία...

Εμένα προσωπικά μου θυμίζει την κυβέρνηση με βάρκα την χώρα που την ροκανίζουν για το δικό τους συμφέρον και προορισμό το άγνωστο.....


Cartoonist : Pavel Konstantin

Γελάει 12 χρόνια!

Τα περίεργα γεγονότα συνεχίζουν να κλονίζουν την Κίνα! Αυτή τη φορά “θύμα” είναι ένα μικρό κοριτσάκι το οποίο γελάει ασταμάτητα εδώ και 12 (!) χρόνια!Όλα ξεκίνησαν όταν το παιδάκι ήταν 8 μηνών. Τότε αρρώστησε και ανέβασε υψηλό πυρετό. Έκτοτε δεν μπορεί να σταματήσει να γελάει! Μάλιστα, η κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει καθώς η μικρή πλέον έχει χάσει την ικανότητα να μιλάει και μπορεί μόνο να γελάει!Ο πατέρας της έχει ξοδέψει σχεδόν όλη του την περιουσία (δεν ήταν και μεγάλη) για να βρει μία θεραπεία ωστόσο δεν έχει αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Παρόλο που η κόρη τους γελάει συνεχώς, οι γονείς της λένε πως αυτό τους κάνει ακόμα πιο λυπημένους από ότι αν έκλαιγε. Πάντως, ένας νευρολόγος έχει προσφερθεί να κάνει εγκεφαλογράφημα στο κοριτσάκι μήπως και εντοπίσει την αιτία του αέναου γέλιου!

Ανθρώπινη ασπίδα ετών 13

Θαυμάστε την αρρωστημένη φαντασία των Ισραηλινών:

Δένουν 13χρονο παιδάκι από την Παλαιστίνη πάνω σε καπό αυτοκινήτου της αστυνομίας σαν ανθρώπινη ασπίδα για να προστατευτούν από τις πέτρες που τους ρίχνουν οι φίλοι του.
πηγή:horaitis.blogspot.com

Pole Dancing......

Διαφορά!!!!!!!!!!!........