Σελίδες

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Φοβερή διαφήμιση προφυλακτικών!

Ξέχασε στην τουαλέτα δαχτυλίδι αξίας σχεδόν 1,2 εκατ. ευρώ!


Σε μπελάδες έβαλε την αστυνομία του Χονγκ Κονγκ η κοσμηματοπώλης Caroline Gruosi-Scheufele καθώς ξέχασε δαχτυλίδι αξίας σχεδόν 1,2 εκατ. ευρώ, στην τουαλέτα ξενοδοχείου!
Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε, είχε βγάλει το δαχτυλίδι για να πλύνει τα χέρια της και στη συνέχεια έφυγε, ξεχνώντας το πίσω. Επέστρεψε 7 μόλις λεπτά αργότερα έχοντας συνειδητοποιήσει ότι κάτι ξέχασε και το δαχτυλίδι είχε κάνει φτερά.
Το δαχτυλίδι ήταν σχεδιασμένο από την αλυσίδα Chopard που διευθύνει η ίδια μαζί με τον αδελφό της. Αποτελείται από ένα σμαράγδι 16.83 καρατίων που βρίσκεται τοποθετημένο μεταξύ δύο διαμαντιών, ενώ άλλα 674 μικρότερα διαμάντια διακοσμούν το υπόλοιπο τμήμα του δαχτυλιδιού. Η τιμή του φτάνει τα 1.197.000 ευρώ.
Η αστυνομία του Χονκ-Κονγκ, χειρίζεται την υπόθεση σαν να πρόκειται για κλοπή ενώ περίπου 48.000 ευρώ προσφέρονται ως αμοιβή σε όποιον το επιστρέψει.
Η Caroline Gruosi-Scheufele βρίσκονταν στο Χονκ Κονγκ με αφορμή τα εγκαίνια ενός νέου καταστήματος της αλυσίδας, ενώ πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο με την Ούμα Θέρμαν βάση του οποίου η διάσημη ηθοποιός θα φοράει κοσμήματα της εταιρείας.

Έξυπνη διαφήμιση...

Τατουάζ προκάλεσε μόνιμη στύση....


Για πρώτη φορά δημοσιεύεται σε επιστημονική επιθεώρηση περιστατικό ατόμου που έκανε τατουάζ στα γεννητικά όργανα και προκλήθηκε μόνιμη στύση, σύμφωνα με άρθρο στην «Journal of Sexual Medicine». Μάλιστα, ο πάσχων αρνήθηκε να υποβληθεί σε θεραπεία.
Το περιστατικό συνέβη σε έναν Ιρανό, ο οποίος έκανε τατουάζ στο πέος του. Ο καλλιτέχνης που έκανε το σχέδιο χρησιμοποίησε, επειδή το σημείο είναι ευαίσθητο, απλή βελόνα και όχι την ειδική συσκευή που γενικά χρησιμοποιείται στα τατουάζ.
Αφού ολοκλήρωσε το σχέδιο, ο άντρας άρχισε να αιμορραγεί και να πονάει. Τα συμπτώματα διήρκεσαν οκτώ ημέρες και μετά το πέος του παρέμεινε σε κατάσταση ημιστύσης.
Όταν επισκέφτηκε γιατρό είχαν περάσει ήδη τρεις μήνες. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις για ασθένειες που πιθανόν προκάλεσαν τη μόνιμη στύση, όπως νόσους του ουροποιητικού συστήματος, λευχαιμία, σύφιλη κ.ά.
Ο γιατρός αφού απέκλεισε κάθε νοσολογικό παράγοντα, κατάληξε στο συμπέρασμα πως όταν έκανε το τατουάζ, η βελόνα εισχώρησε βαθύτερα από το δέρμα και προκλήθηκε η κατάσταση.
Μάλιστα, έπειτα από απεικονιστικό έλεγχο, οι γιατροί διέκριναν ότι η ροή του αίματος ήταν εντός και εκτός σηραγγωδών σωμάτων και έτσι κατέληξαν στη διάγνωση ότι ο νεαρός πάσχει από τον επονομαζόμενο μη ισχαιμικό πριαπισμό.
Πρόκειται για μία διαταραχή η οποία προκαλείται στις περιπτώσεις που το αίμα εισρέει στο πέος ταχύτερα από ότι εκρέει, με αποτέλεσμα να παραμένει γεμάτο με αίμα άρα και μόνιμα σε στύση, λόγω αύξησης της πίεσης.
Προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα, οι γιατροί του πρότειναν να αντιμετωπίσουν χειρουργικά την κατάσταση, αλλά αυτός δεν δέχθηκε, καθώς πλέον δεν πονάει και μπορεί να έρχεται σε σεξουαλική επαφή πιο εύκολα.
ΤΑ ΝΕΑ

ΚΡΗΤΗ: Παντρεύτηκε διανοητικά καθυστερημένη, κακοποιούσε την πεθερά του


Μία απίστευτη ιστορία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου καθώς θύμα στυγνής οικονομικής εκμετάλλευσης αλλά και κακοποίησης από τον γαμπρό της – το σύζυγο της κόρης της – η οποία αντιμετωπίζει διανοητικό πρόβλημα έπεσε μία ηλικιωμένη στο Ηράκλειο.

Υπό καθεστώς τρομακτικών απειλών, ο γαμπρός κατάφερε να πουλήσει 32 «φιλέτα» σε Ηράκλειο και Λασίθι, αποκομίζοντας για λογαριασμό του εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Ο άνδρας κάθισε χθες στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ηρακλείου για την κατηγορία της εκβίασης και καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών χωρίς αναστολή.

Η τεράστια περιουσία που διέθετε η οικογένεια – σπίτια, οικόπεδα και αγροκτήματα σε Καλλιθέα, Σκαλάνι και Λασίθι – ήταν το «λαχείο» που κυνήγησε ο 57χρονος, που όπως αναφέρθηκε μυρίστηκε «ζεστό» χρήμα και θέλησε να παντρευτεί την κόρη της οικογένειας.

Αν και οι γονείς είχαν αντίρρηση γι’ αυτόν το γάμο, διαισθανόμενοι προφανώς την σκοπιμότητα από την πλευρά του μέλλοντα γαμπρού τους, η κόρη επέμεινε και έκτοτε άρχισε το μαρτύριο τους, όπως περιγράφεται και στο παραπεμπτικό βούλευμα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, υπό καθεστώς τρομακτικών απειλών και κακοποιήσεων, ο 57χρονος κατάφερε να «ξεκοκκαλίσει» όλη την περιουσία της πεθεράς του, την οποία στο τέλος ανάγκαζε ακόμα και σε επαιτεία προκειμένου να του φέρνει χρήματα στο σπίτι.

Στο βούλευμα αναφέρεται ότι ο «γαμπρός» ανάγκαζε την ηλικιωμένη να κοιμάται στον ίδιο χώρο με τα σκυλιά του. Μάνα και κόρη τις τρομοκρατούσε διαρκώς.

Τους έλεγε ότι είναι φονιάς και ότι δε φοβάται να πάει φυλακή, τις απειλούσε ότι «θα τις κρεμάσει ανάποδα με το καλώδιο στην ταράτσα ή ότι θα τις δέσει στα κάγκελα και θα ανοιγοκλείνει τα πόδια τους μέχρι να τις διαμελίσει».

Φθιώτιδα: Απατεώνας μεν, τζέντλεμαν δε... - Υποκλίθηκε και έκανε χειροφίλημα!


Ήταν τόσο ευγενικός από την πρώτη στιγμή, που το μυαλό της γυναίκας που είχε απέναντί του, δεν πήγε στο κακό...


Ο ευγενικότατος κύριος με το γκρι κουστούμι χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού της ηλικιωμένης στην οδό Πατρόκλου στη Λαμία. Συστήθηκε ως λογιστής του γιου της και είπε στην ανυποψίαστη γυναίκα ότι ο γιος της έχει κάποιες οφειλές και αν θέλει μάλιστα να τον πάρει να του μιλήσει και στο τηλέφωνο.

Ο απατεώνας πήρε τα 600 ευρώ που του έδωσε η ηλικιωμένη, αλλά πήρε και ένα φάκελο που υπήρχε πάνω στο τραπέζι, με άγνωστο χρηματικό ποσό. Πριν εξαφανιστεί, σύμφωνα με το lamiareport.gr,υποκλίθηκε και φίλησε το χέρι της ηλικιωμένης!

Όταν έκλεισε η πόρτα η γυναίκα είδε ότι έλειπε ο φάκελος με τα χρήματα και υποψιάστηκε ότι είχε πέσει θύμα απάτης. Ήταν όμως αργά. Η αστυνομία αναζητά ένα λευκό Citroën, με το οποίο πιθανολογείται ότι διέφυγε ο θρασύτατος απατεώνας με τον συνεργό του...

ο Τοτός στο σχολείο


Είναι η μέρα που παίρνει βαθμούς ο Τοτός στο σχολείο. Ο πατέρας του γυρίζει μετά από κουβέντα με τους δασκάλους του και είναι έξαλλος.

-Η δασκάλα της γεωγραφίας μου είπε ότι δεν ξέρεις ούτε την πρωτεύουσα της Ελλάδας! Ποιά είναι πρωτεύουσα της Ελλάδας ρε;

-Η Ρωμη.

-Στο σπίτι τα λές,... στο σχολείο γιατί δεν τα λες;

ΗΠΕΙΡΟΣ: Πίνει τη μπύρα του πάνω στο παγωμένο ποτάμι


Τη φωτογραφία τουίταρε η WWF με λεζάντα: Καλημέρες! Φωτογραφία από τον παγωμένο Αώο, στη Βωβούσα.
Ο Αώος είναι ποταμός της Ηπείρου με συνολικό μήκος 260 km. Απ’ αυτά, τα 70 km βρίσκονται σε ελληνικό έδαφος και τα υπόλοιπα 190 σε αλβανικό. Ο Αώος πηγάζει από την βόρεια Πίνδο και αρχικά διαρρέει μία χαράδρα ανάμεσα στα όρη Τύμφη και Σμόλικα. Νοτιοδυτικά της Κόνιτσας εισέρχεται στην Αλβανία και εκβάλλει στην Αδριατική θάλασσα.

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, ο συμπολίτης μας απολαμβάνει τη μπύρα του πάνω στην παγωμένη κοίτη του ποταμού.

(o καλυτερος του χωριου εισαι.....)

Π.Καμμένος: " Έχω αποφασίσει να εξηγήσω στον ελληνικό λαό ότι αν δεν ξεσηκωθεί αυτή τη στιγμή, τότε θα έχει παραδοθεί η χώρα"


"Δεν υπάρχουν κόκκινοι, εγώ είμαι γαλάζιος, εγώ είμαι Έλληνας. Όπως υπάρχουν εκατομμύρια Έλληνες, αυτό το παραμύθι της κομματικής αντιπαράθεσης θα το παίξουμε όταν θα μπορέσουμε να διασφαλίσουμε την ύπαρξη του ελληνικού έθνους, της γης μας, της πατρίδας, των παιδιών μας. Όταν θα κερδίσουμε να είναι τα παιδιά μας με το χαμόγελο στα χείλια και πάλι τότε θα αρχίσουμε να αντιπαρατιθέμεθα όπως κάναμε και παλιότερα"
Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους ο βουλευτής Πάνος Καμμένος ζητά "εξέγερση των πολιτών" πριν να είναι αργά και ξεπουληθεί ολόκληρη η χώρα.

Μιλώντας σήμερα στο κανάλι 1 του Πειραιά ο κ. Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "έχω αποφασίσει να εξηγήσω στον ελληνικό λαό ότι αν δεν ξεσηκωθεί αυτή τη στιγμή και πολύ πριν τις εκλογές γιατί οι εκλογές δεν έχουν καμία σημασία αν υπογραφεί η δανειακή σύμβαση....
τότε θα έχει παραδοθεί η χώρα".
Συμπλήρωσε ότι "όλα είναι ένα παραμύθι το οποίο παίζεται, βάζουμε δήθεν στόχους τις εκλογές, δεν υπάρχουν καν εκλογές. Οι εκλογές δεν έχουν καμία σημασία, αν φτάσουμε σε σημείο να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση, η οποία ουσιαστικά παραχωρεί τα δικαιώματα του εθνικά κυρίαρχου ελληνικού κράτους και παράλληλα πηγαίνει στο αγγλικό δίκαιο τη νέα δανειακή σύμβαση και ουσιαστικά νομιμοποιεί την παράνομη πρώτη δανειακή σύμβαση η οποία δεν υφίσταται γιατί δεν έχει τα 2/3 της Βουλής. Μπορούμε να αρνηθούμε ανά πάσα να πληρώσουμε την πρώτη σύμβαση. Αν λοιπόν δεν γίνουν όλα αυτά και υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση, η Ελλάδα έχει τελειώσει. Και δεν έχει καμία σημασία αν γίνουν νέα κόμματα, αν υπάρχουν πολιτικοί .

Φάρσα με φιδι....

500 φορές απάτησε τη γυναίκα του ! ! !


Η απατημένη σύζυγος άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν ο άνδρας της άρχισε να λείπει πολύ συχνά τα βράδια, λέγοντάς της ότι πρέπει να παρευρίσκεται σε κοινωνικές εκδηλώσεις.
Οι ανησυχίες της έγιναν εντονότερες, όταν ανακάλυψε ένα σημείωμα που αποδείκνυε ότι ο σύζυγός της είχε λάβει το ποσό των 66.000 δολαρίων από μία γυναίκα.
Ο 47χρος Κινέζος αξιωματούχος έχει τρία ημερολόγια στα οποία έχουν καταγραφεί όλες οι ερωτικές του παρασπονδίες.
Στην πρώτη σελίδα του ημερολογίου του, γράφει χαρακτηριστικά: Το 2003 θέλω να κάνω σεξ με τουλάχιστον 56 γυναίκες και να έχω δύο ερωμένες από αξιότιμες οικογένειες .

Μωρό πνίγηκε στην κολυμπήθρα -- Το βίντεο σόκαρε τους αστυνομικούς


Ένα μωράκι έξι εβδομάδων βρήκε τραγικό θάνατο τη μέρα της βάφτισης του με ευθύνη του ιερέα.
Την ώρα της βάφτισης ο Ιερέας δεν του έκλεισε το στόμα, όπως θα έπρεπε να κάνει και το βούτηξε αρκετές φορές με αποτέλεσμα να πνιγει.Ο Πατέρας Valentin τώρα κατηγορείται για ανθρωποκτονία. Το περιστατικό συνέβη στην Rascani, μια συνοικία στο βορειοδυτικό τμήμα της Μολδαβίας, της Ανατολικής Ευρώπης.
Το βίντεο της βάφτισης δείχνει το μωρό να αναπνέει δύσκολα την ώρα που το έντυναν και είκοσι λεπτά αργότερα άρχισε να αιμορραγεί από τη μύτη και το στόμα. Το μωράκι πέθανε μέσα στο ασθενοφόρο καθώς το πήγαιναν στο νοσοκομείο.
«Η νεκροψία έδειξε ότι το παιδί μου έφυγε από πνιγμό», είπε ο πατέρας του άτυχου βρέφους, Dumitru Gaidau.
«Όλοι είδαμε αυτό που έγινε, ο Ιερέας δεν έβαλε το χέρι του στο πρόσωπο του μωρού για να εμποδίσει νερό όπως θα έπρεπε να κάνει. Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι έβαλε το χέρι του στην κοιλιά και στο κεφάλι του και το βούτηξε τρεις φορές μέσα στο νερό. Το μωρό έκλαιγε και μέσα στο νερό. Νόμιζα ότι ήξερε τι έκανε. Όταν πήρα το μωρό στην αγκαλιά μου ήταν πλεον αργά», είπε η νονά του άτυχου μωρού, Aliona Vacarciuc.

Μόλις είδαμε το μωρό να αιμορραγεί τον ρωτήσαμε: Τι έκανες;’»‘
«Ο Ιερέας όμως μας είπε ότι ήξερε τι έκανε και ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που βάφτιζε. Μας είπε ότι ήταν έμπειρος και πως γνώριζε τη διαδικασία του μυστηρίου.»

Ο γιατρός Sergiu Raileanu που εξέτασε το μικρο βρέφος, επιβεβαίωσε ότι πέθανε από πνιγμό. Η τοπική αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για ανθωποκτονία εξ’αμελείας και αν κριθεί ένοχος ο Ιερέας θα αντιμετωπίσει μέχρι και τρία χρόνια φυλάκισης.