Σελίδες

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Διάσημες χωρίς μακιγιάζ....

Hillary Duff


Halle Berry



Gisele Bundchen



Cameron Diaz



Jessica Alba



Eva Longoria



Beyonse



Jennifer Lopez



Alicia Silverstone



Drew Barrymore



Jessica Biel



Penelope Cruz



Pamela Anderson



Kathrine Heigl

20χρονο μοντέλο φωτογραφίζεται σαν 10, 20, 30, 40, 50 και 60 ετών

Μια σειρά από φωτογραφίες του ίδιου μοντέλου σε διαφορετικές ηλικίες, τα πάντα είναι φτιαγμένα με το κατάλληλο μακιγιάζ και φωτισμό. Η φωτογράφηση έγινε για το περιοδικό Vogue του Νοεμβρίου 2008 στο Παρίσι με το μοντέλο από την Ουγγαρία Eniko Mihalik από τους Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin. Styling από την Carine Roitfeld και make-up από την Lisa Butler.

10 Χρονών

20 Χρονών

30 Χρονών

40 Χρονών

50 Χρονών

60 Χρονών

πηγή: otherside.gr

Ζωγραφική σε σκονισμένα αυτοκίνητα....










το ρολόι....(ανέκδοτο)


Ένας τύπος γυρίζει σπίτι του μαζί με 2 φίλους του μετά από μία βόλτα σε bar. Μπαίνουν στο σπίτι παραπατώντας, αράζουν στον καναπέ και ο οικοδεσπότης πάει πίσω από το μπαράκι για να βάλει ποτά. Ένας από τους φίλους του παρατηρεί το τεράστιο χάλκινο gong που ο οικοδεσπότης έχει μέσα στο σαλόνι.
- Ρε συ Μπάμπη, τι είναι αυτό ;
- Αυτό είναι ένα ρολόι που μιλάει !
- Τι λε ρε φίλε, υπάρχει τέτοιο πράγμα; Και πώς δουλεύει ;
- Να, δες..
και αρπάζει το σφυρί και τραβάει ένα δυνατό χτύπημα στο gong, τόσο δυνατό που έτριξαν τα τζάμια.
Κάθονται και οι 2 φίλοι και περιμένουν να το ακούσουν να λέει την ώρα, ώσπου ακούγεται μια φωνή από το διπλανό διαμέρισμα :
- ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΑΑΑΚΑ; ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ!!

Η Angelina Jolie μικρή.





Φωτογραφίες από τους Ιταλούς LSD s.r.l.....#1









Κούρεψαν με σουγιά συμμαθήτριά τους στην Κρήτη...


Δύο μαθητές γυμνασίου, σε σχολείο του ορεινού Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο, κούρεψαν για «παραδειγματισμό» με σουγιά μια συμμαθήτριά τους στη διάρκεια του διαλείμματος, μπροστά στα υπόλοιπα παιδιά που εμβρόντητα παρακολουθούσαν το θέαμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που οι συγκεκριμένοι μαθητές απασχολούν καθηγητές και μαθητές του γυμνασίου, καθώς λίγες ημέρες νωρίτερα είχαν σκάσει το λάστιχο του αυτοκινήτου της καθηγήτριάς τους, χρησιμοποιώντας και πάλι σουγιά.

Μετά από κοινή απόφαση διευθυντή και Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, αποφασίστηκε οι δύο μαθητές να αποβληθούν διά παντός από το συγκεκριμένο γυμνάσιο.

madata

Έχετε 7 ευρώ τη μέρα; Δεν είστε φτωχός!...



Αμετάβλητα παραμένουν τα ποσοστά της φτώχειας και η ανισότητα στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία παρά την σημαντική άνοδο του ΑΕΠ . Ένας στους πέντε κατοίκους στη χώρα μας ( 20,1%) βρίσκεται κάτω από το όριο της φτώχειας.

Σύμφωνα με τη μελέτη που διενήργησε το ΙΝΕ - ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Παρατηρητήριο Φτώχειας , πάνω από τα μισά φτωχά νοικοκυριά ,έχουν ” αρχηγό ” μισθωτό ή συνταξιούχο. Επίσης το ένα στα τρία φτωχά νοικοκυριά περιστρέφονται γύρω από μισθωτό η αυτοαπασχολούμενο.
«Να γιατί , η φτώχεια δε μειώνεται - επισημαίνουν οι ερευνητές - όταν κάμπτεται το ποσοστό ανεργίας και αυξάνεται η απασχόληση(κυρίως η μερική). Το επίσημο όριο φτώχειας προβλέπεται για το 2008 να οριστεί στα 500 ευρώ ή λίγο παραπάνω.
Για μια τετραμελή οικογένεια ( 2 ενήλικες και δύο παιδιά κάτω των 14 ετών ) μόνο το ενοίκιο στην Αττική ξεπερνάει τα 565 ευρώ . Αυτό σημαίνει όπως - τονίζει το Παρατηρητήριο της Φτώχειας - πως ο πολίτης τον οποίο η επίσημη πολιτεία δεν θεωρεί φτωχό - καλείται να επιβιώσει με περίπου 7 ευρώ ημερησίως!
Στο μεταξύ, το ταμείο - φάντασμα που εξαγγέλθηκε τουλάχιστον 5 φορές επισήμως και 15 φορές ενδιαμέσως, βρίσκεται ακόμα στο σημείο μηδέν. Μόλις πριν από ένα μήνα ορίστηκε πρόεδρος του ταμείου ο κ. Νίκος Αναλυτής, ενώ δεν έχει οριστεί ακόμα το διοικητικό συμβούλιο ούτε έχει εγκατασταθεί ο απαραίτητος εξοπλισμός στα γραφεία του Ταμείου.
Το μεγάλο ερώτημα είναι βέβαια αν τα κονδύλια του ταμείου (100 εκατ. για το 2008, 350 εκατ. για το 2009 και 290 εκατ. που θα εξασφαλιστούν από το πλεόνασμα των ειδικών λογαριασμών) μπορούν να δώσουν μια ανάσα στα φτωχά νοικοκυριά.
Καμιά μελέτη δεν έχει προχωρήσει για το επίδομα θέρμανσης, το οποίο είχε αρχικά σχεδιαστεί να δοθεί κλιμακωτά. Ασαφές είναι επίσης το σχέδιο έκτακτης ενίσχυσης των φτωχών νοικοκυριών.

πηγη: ANTI

Το γουρούνι...