Σελίδες

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Ωραία φάρσα...........

Πήραν καντήλια και σταυρούς από νεκροταφείο


Από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Σερρών συνελήφθησαν στις Σέρρες δύο υπήκοοι Βουλγαρίας, 43 και 42 ετών, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ κατείχαν και μετέφεραν μεταχειρισμένους συσσωρευτές αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο 44ο χλμ. της εθνικής οδού Σερρών - Προμαχώνα, με κατεύθυνση προς Βουλγαρία, δύο φορτηγά οχήματα με οδηγούς τους δύο συλληφθέντες και κατά τον έλεγχο των οχημάτων βρέθηκαν στην κατοχή τους ακόμη και κλεμμένοι σταυροί και καντήλια.

Συγκεκριμένα, στους αποθηκευτικούς χώρους των φορτηγών υπήρχαν 950 μεταχειρισμένοι συσσωρευτές αυτοκινήτων, τους οποίους μετέφεραν χωρίς να έχουν λάβει την απαιτούμενη άδεια της αρμόδιας αρχής και τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος, χάλκινα καλώδια συνολικού βάρους 2.276 κιλών και 150 χάλκινοι σταυροί και καντήλια, συνολικού βάρους 50 κιλών.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι χάλκινες καλωδιώσεις αφαιρέθηκαν από μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η., ενώ οι 150 χάλκινοι σταυροί και καντήλια πιθανολογείται ότι προέρχονται από κλοπές σε νεκροταφεία.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

Συνελήφθη διευθυντικό στέλεχος της ΕT3


Έκπληξη προκάλεσε στη Θεσσαλονίκη και σε όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο η είδηση ότι μεταξύ των 47 συλληφθέντων για συμμετοχή σε παρακλάδια μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης στη Βόρεια Ελλάδα φέρεται να είναι και ο πρώην διευθυντής ειδήσεων και σύμβουλος διεύθυνσης της ΕΤ3, Γιώργος Φερέτης, ο οποίος από τα τέλη Νοεμβρίου 2011 βρίσκεται σε καθεστώς εφεδρείας.

Τραυματίστηκε σοβαρά αστυνομικός στο σύνταγμα
















Αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής ήταν τελικά ο τραυματίας της πλατείας Συντάγματος που κάτω από άγνωστες συνθήκες ξυλοκοπήθηκε από ομάδα ατόμων.
Ο άτυχος αστυνομικός, σύμφωνα με την αστυνομία, δέχθηκε επίθεση από 30 άτομα οι οποίοι τον τραυμάτισαν σοβαρά και του αφαίρεσαν τον οπλισμό.
Στο σημείο που ήταν πεσμένος ο άντρας διμοιρίες των ΜΑΤ είχαν δημιουργήσει κλοιό και ζητούσαν από τον κόσμο να απομακρυνθεί. Μοτοσυκλέτα του ΕΚΑΒ παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο άνδρα.

Που πήγε ?

Ζωγραφίζει...

Κάποιες φορές τα λόγια δεν χρειάζονται....

Έφυγε από τη ζωή 16χρονη ιδιοφυΐα της πληροφορικής


Η νεαρότερη στον κόσμο προγραμματίστρια που είχε λάβει τον ανάλογο τίτλο από τη Microsoft, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 16 ετών.

Το παιδί-θαύμα της πληροφορικής, η νεαρή Arfa Karim Randhawa από το Πακιστάν είχε γίνει γνωστή όταν το 2005 σε ηλικία μόλις 9 ετών, έλαβε πιστοποίηση επαγγελματία από τη Microsoft. Ο τίτλος αυτός δίνεται στους «γκουρού» του προγραμματισμού από την εταιρεία και ανοίγοντας τους το δρόμο για καριέρα στο χώρο της πληροφορικής.

Δυστυχώς, η καριέρα της Arfa Karim Randhawa δεν πρόλαβε καλά-καλά να ξεκινήσει. Η νεαρή κοπέλα έφυγε από τη ζωή το προηγούμενο Σάββατο. Βρισκόταν σε κώμα από το Δεκέμβριο έπειτα από μια κρίση επιληψίας και καρδιακή προσβολή.

Πάγωσε η λίμνη της Καστοριάς

Κι όμως αδυνάτισαν....!!!!!!!








Τον βασάνισα γιατί βίασε την κόρη μου


Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση βασανισμού και ξυλοδαρμού 18χρονου από την Μεσαρά της Κρήτης, καθώς η οικογένεια της 14χρονης με την οποία φέρεται να είχε συνάψει δεσμό ο νεαρός, ισχυρίζεται πως το νεαρό κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού από τον 18χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 18χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ξυλοκοπήθηκε και βασανίστηκε με τρόπο ατιμωτικό από τον 39χρονο πατέρα της ανήλικης επειδή είχαν σχέση. Η εφημερίδα Πατρίς δημοσιεύει πως χθες η μητέρα της ανήλικης συνοδευόμενη από τη δικηγόρο της οικογένειας μετέβησαν στον εισαγγελέα Ηρακλείου, στον οποίο κατήγγειλαν ότι ο 18χρονος είχε βιάσει το κορίτσι, το οποίο στην συνέχεια έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και παραμένει μέχρι και σήμερα υπό την στενή παρακολούθηση παιδοψυχιάτρων.

Οι γονείς της 14χρονης ζητούν να εξεταστεί το παιδί τους από ιατροδικαστή ενώ, όπως αναφέρουν, μόλις οι παιδοψυχολόγοι δώσουν το πράσινο φως , η ανήλικη θα δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η δικηγόρος, βούληση του 39χρονου πατέρα της ανήλικης είναι να παραδοθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης. Ο ίδιος πάντως αρνείται ότι υποχρέωσε τον νεαρό σε πράξεις που προσβάλλουν την προσωπικότητα και τον ανδρισμό του, δεν αρνείται ωστόσο ότι τον χτύπησε.

iefimerida

Eλλαδα...

ChronoCon "First Light" HDR – HD Timelapse from Pentalunex Team on Vimeo.

Μην τρώς την ουρά μου!

Γάτα: «Μην τρώς την ουρά μου!"
Μωρό: "Μα είναι ωραία... να δοκίμασε την!"


Ξανθία ανεβαίνει ανάποδα τις κυλιόμενες σκάλες

Εξαρτάται ποιον ρωτάς (ανέκδοτο)

Μια γυναίκα γυρίζει στο σπίτι της το πρωί και όταν ο άντρας της την ρωτάει που ήταν όλη την νύχτα εκείνη του απαντάει ότι κοιμήθηκε στο σπίτι της καλύτερής της φίλης.

Ο άντρας τηλεφωνάει σε 10 από τις καλές φίλες της γυναίκας του και καμία δεν του επιβεβαιώνει ότι την προηγουμένη η γυναίκα του κοιμήθηκε εκεί.

Ένας άντρας γυρίζει στο σπίτι του το πρωί και όταν η γυναίκα του τον ρωτάει που ήταν όλη την νύχτα εκείνος της απαντάει ότι κοιμήθηκε στο σπίτι του καλύτερού του φίλου.

Η γυναίκα τηλεφωνάει σε 10 από τους καλούς φίλους του άντρα της και οι 8 της επιβεβαιώνουν ότι κοιμήθηκε σπίτι τους. Οι 2 επιμένουν ότι ο άντρας της είναι ακόμα εκεί...