Σελίδες

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Έξι τραυματίες από κατάρρευση στέγης στον Κολωνό

Παρολίγο τραγωδία τα ξημερώματα στον Κολωνό, όταν κατέρρευσε τμήμα της στέγης ενός ετοιμόρροπου τετραώροφου κτιρίου, στην οδό Δωδώνης 42, όπου είχαν βρει καταφύγιο δεκάδες αλλοδαποί.
Το περιστατικό συνέβη στις 4:18 τα ξημερώματα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Συνολικά έξι άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι τέσσερις σοβαρά, και διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου παραμένουν για νοσηλεία.
πηγή:zougla

2skouroi: ποιος άφησε ανθρώπους να μείνουν σε ετοιμόρροπο κτήριο; θα τιμωρηθεί κανείς για αυτό; 6 συνάνθρωποι μας τραυματίστηκαν οι 4 σοβαρά ποιος θα πληρώσει για αυτούς ;;;

Παππάδες εν δράση!!!

Αυτός διαβάζει μήνυμα στο κινητό του την ώρα της λειτουργίας και μετά ξεχνάει την συνέχεια... ΕΛΕΟΣ!



Αυτός είναι πίτα μεσημεριάτικα…!

Μέθοδος της Κυβέρνησης ξύλο στους διαδηλωτές.

ευχαριστούμε το anarxokommouni.blogspot.com

Του είχε απαγορευτεί να παρακολουθεί μαθήματα επειδή μύριζαν τα πόδια!

Ένας φοιτητής φιλοσοφικής, στην Ολλανδία, που του είχε απαγορευτεί να παρακολουθεί μαθήματα επειδή μύριζαν τα πόδια του κέρδισε τελικά τη δικαστική διαμάχη μετά από δέκα χρόνια!
Ο κύριος Teunis Tenbrook είχε εκδιωχθεί από το Erasmus University, στην πόλη του Rotterdam, έπειτα από διαμαρτυρίες καθηγητών και φοιτητών πως δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν το μάθημα λόγω της μυρωδιάς των ποδιών του!
Όμως μετά από πολύχρονη δικαστική διαμάχη το δικαστήριο αποφάσισε πως τα «μυρωδάτα» πόδια δεν είναι λόγος εκδίωξης μαθητή από το πανεπιστήμιο!
«Η γνώμη μας είναι πως οι καθηγητές και οι άλλοι φοιτητές θα πρέπει να κλείνουν τις μύτες τους,» ανέφερε ο δικαστής.
Ο κύριος Teunis Tenbrook είπε πως παρόλο που δεν παρακολουθούσε τα μαθήματα διάβαζε στη βιβλιοθήκη μέχρι που τον εκδίωξαν και από εκεί.
Το πανεπιστήμιο λόγω της δικαστικής απόφασης ανακοίνωσε πως δεν θα αποβάλει πλέον τους μαθητές με τα «μυρωδάτα» πόδια αλλά θα τους επιβάλει χρηματικό πρόστιμο για να συμμορφώνονται!

Δακρυγόνα και στον Παπανδρέου…

Ούτε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν γλίτωσε από τα δακρυγόνα που έριξαν τα ΜΑΤ για να απωθήσουν τους αγρότες… ο κακομοίρης πήγε να ζητιανέψει καμία ψήφο και τον λούσανε με δακρυγόνα! Ντροπής πράγματα!