Σελίδες

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Η επανίδρυση του κράτους...

"Να Δώσουμε συγχαρητήρια στην κυβέρνηση. Μπράβο.... επανιδρύσατε το κράτος (της χούντας)
Γιατι δεν παρετουντε?
ποσο λαμογια ειναι τελικα?
τελειωσατε!!!!!

Αυτη την ωρα στην Αθηνα....




Ζωντανή σύνδεση του Alpha Radio που σόκαρει....

Στον πειραια..

H Αθήνα εχθές 7/12/2008


Πηγή

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή του 15χρονου.


Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή του 15χρονου. "Τυφλό τραύμα θώρακος από σφαίρα μικρού διαμετρήματος" η γνωμάτευση του ιατροδικαστή.

Πορεία στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έκαναν πριν από λίγο μαθητές των σχολείων της Αθήνας. Οι μαθητές συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της Ασφάλειας διαμαρτυρώμενοι για τη δολοφονία του άτυχου 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου το Σάββατο στα Εξάρχεια.

Μάλιστα, τρεις μαθητές ξάπλωσαν στα σκαλιά του κτιρίου παριστάνοντας τους νεκρούς, ενώ άλλοι πετούσαν άδεια μπουκάλια στην είσοδο.

Την Τετάρτη θα απολογηθεί ο ειδικός φρουρός που πυροβόλησε και σκότωσε τον άτυχο 15χρονο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο το Σάββατο στα Εξάρχεια. Ο 37χρονος αστυνομικός κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία, ενώ ο συνάδελφός του που βρισκόταν μαζί του κατηγορείται για συνέργεια σε ανθρωποκτονία.

Παράλληλα, παραιτήθηκε επικαλούμενος προσωπικούς λόγους ο δικηγόρος του ειδικού φρουρού Βασίλης Καπερνάρος, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ίδιο έπραξε και η Χρύσα Σαλαβράκου που είχε αναλάβει την υπεράσπιση του δεύτερου ειδικού φρουρού.

madata

Πάρτε τις κάμερες...


Ρε λαμόγια, πάρτε τις κάμερες από το σπίτι του νεκρού! Μάθετε επιτέλους τι είναι δημοσιογραφία... Οι άνθρωποι αυτοί ούτε επιδίωξαν να είναι στην επικαιρότητα ούτε γουστάρουν την επικαιρότητα! Και αν η μοίρα τους έφερε στην περίπτωση να είναι με τόσο τραγικό τρόπο στην δημοσιότητα ...δεν γουστάρουν! Δεν είναι ο Καρβέλας και η Πάνια ...ούτε η Μπεζαντάκου, ούτε ο Εφραίμ! Με αξιοπρέπεια αντιμετωπίζουν το κακό που τους βρήκε... Δεν θέλουν να γίνουν ρόμπες...επειδή εσείς γουστάρετε Πάρτε τις κάμερες σας σε άλλη παραλία...

bollywood-greece.

Κλειστά θα είναι αύριο όλα τα σχολεία...


Κλειστά θα είναι αύριο όλα τα σχολεία σε ένδειξη πένθους, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας. Σε τριήμερο κλείσιμο των σχολείων και συμμετοχή σε συλλαλητήριο την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι στην Ομόνοια καλεί τους μαθητές το Συντονιστικό Αγώνα των σχολείων της Αθήνας, ενώ σε κινητοποιήσεις προχωρούν όλες οι βαθμίδες της εκπαίδευσης. 24ωρη απεργία για αύριο κήρυξαν η ΟΛΜΕ, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών εκπαιδευτικών και οι δάσκαλοι. Την αναστολή των εκπαιδευτικών και διδακτικών λειτουργιών για τη Δευτέρα, αποφάσισε η Σύγκλητος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου η οποία θα προχωρήσει και σε ανοιχτή συνεδρίαση της συγκλήτου. Οι πρυτανικές αρχές πάντως αποκλείουν κάθε ενδεχόμενο άρσης του ασύλου. Τριήμερη απεργία κήρυξε από τη Δευτέρα η Ομοσπονδία Πανεπιστημιακών καταγγέλλοντας τη δολοφονία του 15χρονου, ενώ κλειστό θα είναι σήμερα και το ΤΕΙ Αθηνών.

H κυβέρνηση....

Οι δύο δράστες είναι οι...





Επαμεινώντας Κορκονέας, 37 χρόνων (αυτός που πυροβόλησε) και Βασίλης Σαραλιώτης, 31 ετών.