Σελίδες

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Εκτεταμένα επεισόδια αυτή την ώρα

Εκτεταμένα επεισόδια αυτή την ώρα στην πλατεία Κοτζιά. Διαδηλωτές προσπαθούν να εισβάλουν στο δημαρχείο και άνδρες των ΜΑΤ κάνουν χρήση χειροβομβίδων κρότου- λάμψης για να τους απωθήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από θραύσματα γυαλιών.

Όλα αυτά την ώρα που στο δημαρχείο Αθηναίων, συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο για την κατασκευή του χώρου στάθμευσης στο πάρκο της Κύπρου, στην Κυψέλη.

Οι κάτοικοι, διαμαρτύρονται για την κοπή 45 δέντρων στο πάρκο, το οποίο μετατράπηκε την περασμένη εβδομάδα σε «πεδίο μάχης», με τους άνδρες των ΜΑΤ να ρίχνουν δακρυγόνα και χημικά προκειμένου να απωθήσουν τους κατοίκους από το σημείο.

πηγή: zougla

2skouroi:Πότε θα φύγεις επιτέλους κύριε Καραμανλή???? παντού εξεγερμένοι αγανακτισμένοι πολίτες τι περιμένεις να σε λυντσάρουν? Λυπήσου μας φύγε ΦΥΓΕ!!!

Μαρκογιαννάκη πες αλεύρη .....




Μαρκογιαννάκη πες αλεύρη........



arpaxta.blogspot.com

O Ομέρ Πριόνης

Από podilates.gr

Η διαφορά μεταξύ της Kia και της Ferrari!




Kia Vs Ferrari

Ferrari:




















Kia:




Μερικές φορές η βρωμιά δεν κρύβεται...!

Oφθαλμίατρος.. (Ανέκδοτο)

Ενας τύπος μπαίνει μια μέρα στα Ιατρεία του ΙΚΑ κρατώντας στα χέρια του μια τεράστια κουράδα. Ρωτάει στις πληροφορίες πού είναι το γραφείο του οφθαλμίατρου και του απαντούν ότι μάλλον εννοεί το γραφείο της Μικροβιολογίας. Εκείνος επιμένει και με τα πολλά του λένε που είναι ο οφθαλμίατρος. Πάει, λοιπόν και κάθεται στον καναπέ, περιμένοντας τη σειρά του. Όλοι όσοι περίμεναν εκεί του κάνουν την ίδια παρατήρηση, ότι πρέπει να πάει στο Μικροβιολογικό, μα αυτός τους λέει να τον αφήσουν ήσυχο κι ότι αυτός ξέρει τι θέλει! Όταν, επιτέλους, έρχεται η σειρά του, μπαίνει μέσα στο γιατρό, ο οποίος πετάγεται απ΄την καρέκλα του και του λέει με οργή: “πού πας ρε φίλε, το Μικροβιολογικό είναι στον παραπάνω όροφο”!
Εσένα χρειάζομαι γιατρέ μου, του απαντά ο τύπος. Τι με θέλεις, επιτέλους, του λέει ο γιατρός, μπας και ξεμπερδέψει. Πες μου γιατρέ μου σε παρακαλώ, του λέει δείχνοντας του την τεράστια κουράδα, μπορείς να μου εξηγήσεις, γιατί όταν βγάζω αυτό το πράμα δακρύζουν συνέχεια τα μάτια μου?

Συνελήφθη σε μια τουαλέτα!


Ενας επίδοξος κλέφτης διέρρηξε μια γαλλική τράπεζα τα ξημερώματα του Σαββάτου, αλλά αντί να βρεθεί στο χώρο, όπου φυλάσσεται το χρηματοκιβώτιο, βρέθηκε μέσα σε μια τουαλέτα, όπου και συνελήφθη, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα γαλλικής εφημερίδας.
Ο άνδρας, 21 ετών, διέρρηξε το κτίριο, που βρίσκεται δίπλα σε υποκατάστημα της Banque Populaire, στη Μασσαλία, έγραψε η εφημερίδα La Provence.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο άνδρας, ο οποίος είναι Βέλγος, νόμισε ότι θα βρισκόταν σε χώρο, όπου φυλάσσονται οι θυρίδες, αλλά κατέληξε σε μια τουαλέτα.
Ο συναγερμός ενεργοποιήθηκε όταν ο νεαρός άνοιξε τρύπα στον τοίχο και η αστυνομία τον συνέλαβε λίγο αργότερα.

ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΕ 2% ΛΙΠΑΡΑ!

Κατα την διάρκεια της ρίψεως ακούγεται:

-ΑΣΤΟΔΙΑΟΛΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ!

-ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ!

-ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Η βουλευτής του ΜΠΑΤΣΟΚ πλέον κυρία Δαμανάκη εμφανίστηκε στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης ώστε να παρευρεθεί σε κοπή πίτας, και αμέσως έγινε αντιληπτή, οι νεαροί νεοσμυρνιώτες φίλοι, μας κάλυψαν και στα σχόλιά τους αλλά και στην συμβολική πράξη τους!
πηγή:max1978.blogspot.com

Επεισόδια και δακρυγόνα στον Πειραιά.

Δακρυγόνα, τραυματισμοί και προσαγωγές στο λιμάνι του Πειραιά. Περίπου 1.000 αγρότες από την Κρήτη βρίσκονται αντιμέτωποι με δυνάμεις των ΜΑΤ, που τους έχουν κλείσει τις πύλες εξόδου.
Πριν λίγο, αγρότες έσπασαν τα κάγκελα που βρίσκονται περιμετρικά του λιμανιού και βγήκαν στο δρόμο. Κλειστή η Ακτή Κονδύλη από το ύψος των τρένων έως τον Άγιο Διονύσιο.
Νωρίτερα, οι αγρότες, επιχείρησαν με τα τρακτέρ τους να σπάσουν τον κλοιό των ΜΑΤ, και ακολούθησαν επεισόδια, με εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και χημικών. Οι αγρότες «απάντησαν» ρίχνοντας πατάτες, ντομάτες και κοντάρια από τις σημαίες στους αστυνομικούς.
πηγή:zougla.gr