Σελίδες

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Πεινάς? Φάε ενα μ......


Το Μ.toast 300 υπόσχεται να φέρει τον Έλληνα πολιτικό αρχηγό στο τραπέζι της ελληνικής οικογένειας! Ξεκίνα την ημέρα σου με ένα απολαυστικό πρωινό! Πασάλειψε και εσύ τον αγαπημένο σου πολιτικό αρχηγό με ότι τραβάει η όρεξη σου! Βούτυρο, μέλι, μαρμελάδα, οι επιλογές είναι ατελείωτες! Άσε τη φαντασία σου να οργιάσει και φάε, δάγκωσε, γλύψε, πασάλειψε ή κάψε το αγαπημένο σου πολιτικό πρόσωπο!
epicnews

Αρνείται το Βραβείο Λογοτεχνίας και τα χρήματα ο ποιητής Ντίνος Χριστιανόπουλος


«Ούτε θα εμφανιστώ ούτε θα απλώσω το χέρι για να το πάρω. Δεν θέλω ούτε τα βραβεία ούτε τα λεφτά τους». Κατ’ αυτόν τον τρόπο σχολίασε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ τη διάκρισή του με το μεγάλο βραβείο του Υπουργείου Πολιτισμού, για το σύνολο του έργου του, ο 81χρονος ποιητής της Θεσσαλονίκης Ντίνος Χριστιανόπουλος, παραπέμποντας σε παλιότερο κείμενό του (1979) με τον εμβληματικό τίτλο Εναντίον.

«Είμαι εναντίον της κάθε τιμητικής διάκρισης απ’ όπου και αν προέρχεται. Δεν υπάρχει πιο χυδαία φιλοδοξία από το να θέλουμε να ξεχωρίζουμε. Αυτό το απαίσιο υπείροχον έμμεναι άλλων, που μας άφησαν οι αρχαίοι. Είμαι εναντίον των βραβείων γιατί μειώνουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου …» αναφέρει, μεταξύ άλλων, σ’ εκείνο το κείμενό του ο Ντίνος Χριστιανόπουλος
tsantiri

Tσιγαρο..οχι ευχαριστω!!!


Αυξήσανε την τιμή, ο Έλληνας ακόμα καπνίζει. Ξανά αυξήσανε την τιμή, ο Έλληνας ακόμα καπνίζει


. Το απαγόρεψαν σε κλειστούς χώρους αυξάνοντας πάλι την τιμή, κι ο Έλληνας το βιολί του. Για να σε δω τώρα Έλληνα με το νέο πακέτο που θα κυκλοφορήσει σύντομα....θα το αντέξεις;

Στις κουρτίνες


Βρίσκονται σε μια παρέα ένας Γερμανός, ένας Ιταλός και ένας πόντιος.

Βάζουν στοίχημα για το ποιος θα γ@μήσει την γυναίκα του και θα την κάνει να ουρλιάζει πιο πολύ από την ηδονή.
Συναντιούνται λοιπόν μετά από 2 μέρες και λένε τα κατορθώματα τους.
Ρωτάνε λοιπόν τον Γερμανό και τους λέει:
- Εγώ πήγα χθές στο σπίτι και αφού φάγαμε και ήπιαμε άφθονο κρασί την έβαλα κάτω και την γ@μούσα ένα μισάωρο και μετά αυτή ούρλιαζε επί 20 λεπτά!!!
- Τι να μας πεις και εσύ, λέει ο Ιταλός.
Εγώ την πήγα σε ένα εστιατόριο φάγαμε,ήπιαμε και πήγαμε σπίτι όπου την άλειψα με μέλι και αφού την έγλυφα για 45 λεπτά, μετά την γ@μησα άγρια και ούρλιαζε για 3 ολόκληρες ώρες!
- Τι λέτε ρε; λέει και ο Πόντιος. Εγώ μόλις πήγα σπίτι, την έβαλα κάτω τη γ@μησα μόνο 10 λεπτά, μετά έχυσα επάνω στις κουρτίνες και αυτή ακόμα ουρλιάζει!!!!!!!!!!!
souita

Έβλεπε το παιδί του να κατασπαράζεται από κροκόδειλο


Έβλεπε το παιδί του να κατασπαράζεται από κροκόδειλο και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα! ...
Τραγική φιγούρα ένας πατέρας από τις ΗΠΑ, ο οποίος κατά την διάρκεια των διακοπών του στην Ινδονησία με την οικογένεια του, πήρε τα δύο του παιδιά, για να κυνηγήσουν χελώνες στην όχθη του ποταμού.

Ξαφνικά ένας τεράστιος κροκόδειλος βγήκε από το νερό και με μία κίνηση έπιασε στα σαγόνια του το 10χρονο κορίτσι και το πήρε μέσα στον ποταμό. Μετά από λίγα μόνο λεπτά το είχε κατασπαράξει.

Ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού και ο αδερφός της έμειναν στην όχθη σοκαρισμένοι να κοιτάζουν το αγαπημένο τους πλάσμα να χάνεται στο στόμα του κροκόδειλου.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, αρκετοί κροκόδειλοι αλμυρού νερού, το πιο επικίνδυνο είδος, έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα την εμφάνιση τους στις όχθες του συγκεκριμένου ποταμού στην Ινδονησία.

Στυγνή δολοφονία στην Αυλίδα


Οι τρεις δράστες προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι του 67χρονου, ο οποίος τους αντιλήφθηκε και προσπάθησε να τους αποτρέψει. Εκείνοι, όμως, δεν δίστασαν να τον πυροβολήσουν εν ψυχρώ στο κεφάλι σκοτώνοντάς τον.

Οι δράστες αναζητούνται από τις Αρχές.

Μεθυσμένος Ρώσος προσπαθεί να βάψει!!!!!

Οι ασθενείς του Vladimiro Colloca ήταν πολλοί τα τελευταία 30 χρόνια κανείς ομως δεν ήξερε το ένοχο μυστικό του….


Οι ασθενείς του Vladimiro Colloca ήταν πολλοί τα τελευταία 30 χρόνια κανείς ομως δεν ήξερε το ένοχο μυστικό του….

58χρονου. Ο Vladimiro ειναι ένας απλός ξυλουργός που ομως είχε καημό να γινει γιατρός. Το προσπάθησε λοιπόν. Χωρίς χαρτιά, χωρίς πτυχίο, χωρίς τίποτα ξεκίνησε να εξασκεί το λειτούργημα του καρδιολόγου.

Κάνε like στην σελίδα μας στο Facebook και μπες στην κλήρωση για ένα iPad 2 η κλήρωση θα γίνει στις 31/1/2012

Τους πήρε 30 χρόνια αλλά οι αρχές στο Μιλάνο έμαθαν για την παράνομη δραστηριότητα του και τώρα ψάχνουν να βρουν τους ασθενείς που τον είχαν εμπιστευτεί για να δουν αν υπάρχουν θύματα…

Απίστευτα τυχερή οδηγός γλιτώνει από σύγκρουση με φορτηγό! [video]

Στον ανακριτή ο «εγκέφαλος» της μαφίας στη Θεσσαλονίκη – Ρουσφέτια και συγκλονιστικές μαρτυρίες


Ο φερόμενος ως αρχηγός του μεγαλύτερου κυκλώματος τοκογλυφίας και άλλων δυο εκ των επικεφαλής των κυκλωμάτων οδηγούνται σήμερα στον ανακριτή…
Οι απολογίες τους αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, κυρίως μετά τα όσα είπαν οι συγκατηγορούμενοί τους, τις προηγούμενες μέρες αλλά και μετά τους διάλογους μελών του κυκλώματος που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
Εκτός όμως από εκβιασμούς και τοκογλυφίες, τα μέλη του κυκλώματος έκαναν και διευκολύνσεις παντός είδους. Κοινώς, ρουσφέτια για προσλήψεις στο Δημόσιο, μεταθέσεις αστυνομικών, προσέγγιση ανθρώπων που κατείχαν θέσεις «κλειδιά» στις διωκτικές αρχές.
Καθώς τα μέλη της «μαφίας της Θεσσαλονίκης» έρχονται αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη, το ένα μετά το άλλο τα θύματά τους βγαίνουν μπροστά, για να αποκαλύψουν τι πέρασαν όταν αναγκάστηκαν να πέσουν στα χέρια των τοκογλύφων. Στόχος τους να σπάσει η «ομερτά» και να αποκαλυφθούν όλα!
«Ένα βράδυ, ένας κουκουλοφόρος μου κόλλησε το πιστόλι στο κεφάλι»
Ένας από τους επιχειρηματίες θύματα των τοκογλύφων μίλησε για όσα έζησε στην εφημερίδα Τα Νέα. Δεν αποκάλυψε φυσικά ούτε το πρόσωπο ούτε και το είδος της επιχείρησης που διατηρούσε.
«Το 2003 ένας πελάτης μου με παρακάλεσε να του δώσω τρεις επιταγές των 7.000 ευρώ η καθεμία γιατί βρισκόταν σε κατάσταση ανάγκης. Δυσκολευόταν να τις καλύψει και μου ζήτησε να τον συνοδέψω στον άνθρωπο που είχε δώσει τις επιταγές. Τον ακολούθησα και βρέθηκα στο γραφείο ενός από τους ανθρώπους που κατηγορούνται σήμερα ως εγκέφαλοι του κυκλώματος.
Ο σημερινός κατηγορούμενος που είπε ότι αδιαφορούσε για τον πελάτη μου και ότι πλέον είχε να κάνει μαζί μου. Τρομοκρατήθηκα και συμφώνησα να του δώσω νέα επιταγή, φουσκωμένη κατά 10%, ώστε να καλύψω το ποσό. Λίγες μέρες αργότερα, ένας μπράβος εμφανίστηκε στη λογίστριά μου. Της πήρε την επιταγή από τα χέρια και δεν της έδωσε τίποτα πίσω. Τότε κατάλαβα ότι είχα μπλέξει άσχημα», λέει.
Κάποια στιγμή, άρχισαν οι απειλές και οι κατασχέσεις εμπορευμάτων. Φουσκωτοί των περίμεναν έξω από τις επιχειρήσεις του. Το θύμα αναγκάστηκε να δανειστεί από τον ίδιο τοκογλύφο για να ξεχρεώσει το προηγούμενο χρέος.
«Μια βραδιά, έξω από την εκκλησία στο Κορδελιό ένας κουκουλοφόρος μου επιτέθηκε με μπουνιές και μου κόλλησε ένα πιστόλι στο κεφάλι. Με παρακολουθούσαν κάθε βράδυ ως την πόρτα του σπιτιού μου. Η γυναίκα μου έπαθε νευρικό κλονισμό, εγώ έπαθα εγκεφαλικό, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας».
Όταν τα πράγματα έφτασαν στο μη περαιτέρω, αποφάσισε να πάει στην Αστυνομία. Αλλά δε βρήκε ανταπόκριση. Όταν όμως συνελήφθη για χρέη στο Δημόσιο, αποφάσισε να μιλήσει επώνυμα.

Συγκλονίζει το γράμμα 12χρονου που νίκησε τον καρκίνο


Έδωσε μάχη για τη ζωή του και τα κατάφερε ο 12χρονος σήμερα Charlie Williams από το Boxford της Βρετανίας, ο οποίος είχε όγκο στο κεφάλι από την ηλικία των πέντε ετών…
Από τότε ο μικρός Charlie έδινε καθημερινά έναν γιγαντιαίο αγώνα, καθώς υποβλήθηκε σε κρίσιμη επέμβαση που κράτησε επτά ώρες, ενώ έκανε ραδιοθεραπεία δύο φορές την ημέρα και χημειοθεραπείες κάθε έξι εβδομάδες.
Σήμερα, ο 12χρονος πλέον Charlie, ο οποίος αναγκάστηκε να χάσει και δύο χρόνια από το σχολείο του, είναι καλά στην υγεία του, παίζει μπάλα και κάνει βόλτες με το ποδήλατό του.
Αποφάσισε ωστόσο να μοιραστεί όσα έζησε αντιμετωπίζοντας ακόμα και το θάνατο και με τη σοφία μεγάλου ανθρώπου μιλάει στην επιστολή του για τα πραγματικά σημαντικά πράγματα στη ζωή μας.
Το γράμμα του Charlie Williams
«Αυτή είναι η ιστορία ενώ αγοριού ονόματι Charlie που διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο όταν ήταν μόλις πέντε ετών. Για την ακρίβεια ήταν η 5η μέρα του 5ου μήνα του 2005.
Το ακριβές όνομα μου είναι Charlie Williams. Θα μπορούσα να είχα πεθάνει μέχρι σήμερα. Πρόσφατα έμαθα ότι δεν θα πεθάνω. Αναγκάστηκα να υποβληθώ σε θεραπείες όπως ραδιοθεραπεία που σημαίνει ότι έπρεπε να μπω σε ένα κυλινδρικό τούνελ για μισή ώρα, κάτι τρομακτικό για ένα 6χρονο παιδί που ήμουν τότε.
Υπoβλήθηκα σε χημειοθεραπείες και μεταγγίσεις αίματος. Οι βελόνες δεν είναι το πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο και συνήθιζα να τρομοκρατούμαι στην ιδέα αλλά τώρα τις συνήθισα.
Νομίζετε ότι θα μπορούσατε να τα βγάλετε πέρα με όλη αυτή τη διαδικασία. Πως νομίζετε ότι θα σας άλλαζε σαν άνθρωπο;Όταν είσαι άρρωστος και ξέρεις ότι υπάρχει η πιθανότητα να χάσεις όσα έχεις, τότε τα εκτιμάς. Αντικείμενα όπως οι υπολογιστές ακόμα και τα μολύβια και τα στυλό αποκτούν ιδιαίτερη σημασία μια μέρα γιατί συνειδητοποιείς ότι χωρίς αυτά δεν θα μπορούσες να μορφωθείς.
Ένα απλό μολύβι μπορεί να μη σημαίνει τίποτα για ένα παιδί στο σχολείο μου αλλά για ένα παιδί σε ένα φτωχό χωριό στην Ουγκάντα μπορεί να σημαίνει την αρχή της εκπαίδευσης του και της μόρφωσης του.
Για όλα εσάς τα παιδιά που αγαπάτε τις σοκολάτες, τις τηγανητές πατάτες, τα λουκάνικα και πολλά άλλα, φανταστείτε να υπήρχαν μέρες που δεν θα μπορούσατε να βάλετε στο στόμα μας ούτε μια σταγόνα νερό. Όταν ήμουν στο νοσοκομείο πήγαινα στο κυλικείο και έβλεπα τους ανθρώπους να τρώνε χωρίς εγώ να μπορώ να φάω το παραμικρό. Τρεφόμουν με ένα σωληνάκι που είχα στη μύτη.
Όσο για τους γονείς μπορεί να σας φαίνονται άδικοι ή να μην σας αφήνουν να κάνετε τα πράγματα που θέλετε αλλά πάντοτε θα σας βοηθούν. Σας ταΐζουν, σας ντύνουν και σας προσφέρουν ένα σπίτι αλλά κυρίως σας βοηθούν όταν είστε πληγωμένοι. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τι περνούν οι γονείς όταν βλέπουν το παιδί τους να υποφέρει. Είμαι σίγουρος ότι όταν οι γιατροί διέγνωσαν όγκο στο κεφάλι, οι γονείς μου πίστευαν πως δεν θα τα κατάφερνα. Μπορείτε να φανταστείτε τους γονείς σας να ξέρουν ότι θα πεθάνετε;
Είμαι ένα κανονικό παιδί που είχε όμως ένα απαίσιο ταξίδι στην αρχή της παιδικής του ηλικίας. Αλλά έχω κερδίσει και κάτι από αυτό. Έχω γίνει πιο σοβαρός και σκεπτικός για τη ζωή. Με έκανε να συμπεριφέρομαι καλύτερα στο σχολείο και να δουλεύω πιο σκληρά. Ο καρκίνος με ανάγκασε να κάνω ένα βήμα πίσω και να κοιτάξω από το παράθυρο της ζωής τι βρίσκεται μπροστά μου».

Τους έπιασαν να κάνουν σεξ... μέσα σε κάδο σκουπιδιών


Αστυνομικοί, στον Καναδά, που δέχτηκαν κλήση για ύποπτες κινήσεις έμειναν έκπληκτοι όταν βρήκαν ένα ζευγάρι να κάνει σεξ μέσα σε κάδο απορριμμάτων!


Η αστυνομία δέχτηκε μια τηλεφωνική κλήση μετά τα μεσάνυχτα από κάτοικο της περιοχής, του Vancouver Island, για κάποιους περίεργους θορύβους και τους ζήτησε να το ερευνήσουν. Οι αστυνομικοί που έφθασαν εκεί είδαν ένα κάδο απορριμμάτων να «κουνιέται» και φώναξαν αναγγέλλοντας την παρουσία τους χωρίς να πάρουν καμία απάντηση!

Ο αστυνομικός πλησίασε το κάδο απορριμμάτων άνοιξε το καπάκι και με τον φακό του κοίταξε μέσα. Έμεινε άναυδος όταν είδε ένα ζευγάρι ολόγυμνο να επιδίδεται σε σεξουαλική πράξη! Τους ζήτησαν να βάλουν τα ρούχα τους και τους οδήγησαν στο τμήμα όπου η 26-χρονη κοπέλα αφέθηκε ελεύθερη ενώ ο 30-χρονος άντρας κρατήθηκε αφού εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του!

Μια ακόμη ιστορία εκφοβισμού σε σχολείο


Μια ακόμη ιστορία εκφοβισμού σε σχολείο βλέπει το φως της δημοσιότητας. 11χρονος δέχτηκε επίθεση από συμμαθητή του, την ώρα που οι υπόλοιποι έβλεπαν, ζητωκραύγαζαν και βιντεοσκοπούσαν...


Το σοκαριστικό βίντεο της επίθεσης σε νεαρό Ασιάτη από έξι νεαρούς, στο Σικάγο και η βιντεοσκόπησή της από μια 15χρονη, προκάλεσε οργή και έντονες αντιδράσεις στην αμερικανική κοινωνία. Αλλά δεν είναι το μοναδικό.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, στην πόλη Έλκτον στην πολιτεία του Μέριλαντ. Αυτή τη φορά, θύμα ήταν ένα 11χρονο αγόρι, με πρόβλημα αυτισμού και υπερκινητικότητας. Το θύμα περίμενε στη στάση του λεωφορείου, μαζί με άλλους συμμαθητές του.

Ξαφνικά, ένα αγόρι του επιτίθεται και τον χτυπά με μπουνιές, επανειλημμένα στο κεφάλι. Γύρω τους βρίσκονται κι άλλοι μαθητές. Κανείς δεν παρεμβαίνει. Όλοι φωνάζουν και ζητωκραυγάζουν, ένας φωνάζει «χτύπα τον!» κι ένας άλλος βιντεοσκοπεί την επίθεση με το κινητό του. Και μετά, ανέβασε το βίντεο στο Facebook. Συνηθισμένη πλέον τακτική.

Μόνο που εκτός από τους χιλιάδες που είδαν το βίντεο, το είδαν και οι γονείς του 11χρονου Κάλεμπ Κουλά. Και αποφάσισαν να καταγγείλουν ότι επί χρόνια το παιδί τους γίνεται στόχος επιθέσεων εκφοβισμού από τους συμμαθητές του.

«Με φωνάζουν ομοφυλόφιλο, με κλωτσάνε, με χτυπάνε και πολλά άλλα πράγματα», είπε στην κάμερα ο 11χρονος, καθώς το θέμα πήρε διαστάσεις.
Οι γονείς του δήλωσαν ότι επικοινώνησαν πολλές φορές στο παρελθόν με το σχολείο και έκαναν παράπονα για τις επιθέσεις που δεχόταν το παιδί τους. Αλλά δεν έγιναν και πολλά. Στο τέλος, τους έδωσαν να συμπληρώσουν μια φόρμα για να γίνει επίσημη καταγγελία....
newsit

O Σάκης Ρουβάς μπαίνει σε ένα τυροκομείο...




O Σάκης Ρουβάς μπαίνει σε ένα τυροκομείο και θέλει να αγοράσει τυρί.

- "Θα ήθελα ένα κιλό τυρί!"

- "Το θέλετε σε χαρτί ή σε κεσέ;

- "Κε-σε θέλωωωωω.."