Σελίδες

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Αbsolut Athens..

...................

Παπαρήγα??....

Ανακοίνωση...

Του ΚΥΡ , από το ΒΗΜΑ

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Αγ. Δημητρίου στηρίζει την κατάληψη του δημαρχείου και συμμετέχει στην περιφρούρησή της.

Το γράμμα της μητέρας του Αλέξανδου


Το γράμμα αυτής της μητέρας του Αλέξανδου Γρηγορόπουλου ήταν λιτό και σαφές: "Αφήστε το νεκρό παιδί μου να αναπαυτεί εν ειρήνη".

«Ας αισθανθούν ντροπή αυτοί που προσπαθούν να σπιλώσουν τη μνήμη ενός αθώου νεκρού παιδιού, ελπίζουμε ότι δεν το κάνουν ενσυνείδητα».

Το γραμμα αυτό το έστειλε και διαβάστηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου Αποδείξεις μετά από το απολογητικό υπόμνημα των ειδικών φρουρών οι οποίοι αυτοδιορίζονται ως τιμωροί ενός παιδιού με "αποκλίνουσα συμπεριφορά"!

Ο "αθώος", ο "καλός αστυνομικός", ο οποίος προς τους πολίτες του Κράτους συμπεριφέρεται με "αξιοπρέπεια και αγάπη", όπως αναφέρει στο υπόμνημά του, Επαμεινώνδας Κορκονέας με τα όσα καταγράφει στην ίδια του την κατάθεση καταδικάζει το θύμα του για την συμπεριφορά του!Αν είναι δυνατόν!!! Αυτός ο άνθρωπος κατηγορείται ότι πυροβόλησε εν ψυχρώ το θύμα του,αλλά με όσα λέει στην απολογία του βλέπουμε πως εν ψυχρώ το ξανά σκοτώνει...

Αυτή η κυβέρνηση πως αφήνει μετά από όσα έχουν γίνει και τον αφήνει και ξεστομίζει τέτοια λόγια???

Αρα θελει και τα παθαίνει γιατί είναι σάπια όπως και όλοι που την απαρτίζουν...

Κοιτάξτε μόνο τους "κουκουλοφόρους" και μην κοιτάτε την συνεχόμενη απαράδεκτη συμπεριφορά αυτού που τα προκάλεσε και ποιο συγκεκριμένα την γάγγραινα που έχετε αφήσει να προχωράει σε αυτή την χώρα και όλα σχεδόν έχουν σαπίσει....

Αναρχικός από τα Εξάρχεια βρίζει μπάτσους...

Στην φωτογραφία βλέπουμε έναν κουκουλοφόρο, έναν αναρχικό από τα Εξάρχεια που βρίζει τους μπάτσους και τα ΜΑΤ γιατί δεν τον σκοτώνετε ΡΕ?


Αντώνης Καρράς


Βρήκα αυτή τη σημερινή φωτογραφία στα πρακτορεία. Είναι του Γιάννη Κολεσίδη από το πρακτορείο Reuters.Ο (εμφανώς νεαρός) φωτογράφος δεν αναγνώρισε τον Κύριο (με κεφαλαίο Κ) Αντώνη Καρρά. Που αν και είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ δεν έλειψε από κανέναν αγώνα της νεολαίας. Δεν επανεξελέγη βουλευτής γιατί δεν «είχε βάλει κάτι στην άκρη» όπως άλλοι. Και πορεύεται στην ένατη δεκαετία της ζωής του με μοναδικό όπλο την αξιοπρέπειά του.

Ο κόκκινος φάκελος, το γηρασμένο χέρι που τρέχει αίμα, και το χαρακτηριστικό σακάκι, με πείθουν ότι το χέρι είναι του Κύριου Αντώνη Καρρά. Σαν δεν ντρέπονται τα θρασύδειλα αρχιδάκια των ΜΑΤ, που χτύπησαν έναν άνθρωπο 80+ ετών! Όχι μόνο επειδή έχει θυσιάσει τα πάντα για τη δημοκρατία αλλά και επειδή θα μπορούσε να είναι παππούς τους.

valiacaldadog

Η χθεσινη σιωπηλη διαμαρτυρια εξω απο την βουλη...






Απόλυση....


Απολύθηκε εχτές ο φωτογράφος του Ελεύθερου τύπου(η εφημερίδα μην ξεχνάμε είναι της κυρίας Γιάννας Αγγελοπουλου) για την φωτογραφία που τράβηξε και δείχνει τον άνθρωπο από τα ΜΑΤ με το πιστόλι στο χέρι
Μήπως έχω χάσει κάτι?
Έχει αλλάξει η δουλειά των φωτογράφων?Τι?Δεν βγάζουν φωτογραφίες?...
Αλλά καλύτερα ας μας απαντήσουν η κυρία Κανέλλη και ο Τζιμακος που δουλεύουν στο ραδιόφωνο της....Α!Δεν ακούσατε τίποτα .Μπράβο σας...
Παντού σαπίλα...