Σελίδες

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Εισβολή νεαρών στο στούντιο ειδήσεων της ΕΡΤ

Εισβολή νεαρών στο στούντιο ειδήσεων της ΕΡΤ


ομάδα νεαρών εισέβαλε στο στούντιο της ΕΡΤ κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ και διέκοψε την κανονική ροή. Κρατούσαν μαζί τους ένα πανό το οποίο έγραφε ότι ζητούν να αποφυλακισθούν όσοι κρατούνται για τα επεισόδια και καλούσαν τους πολίτες να κατέβουν στους δρόμους .Έμειναν στον αέρα για περίπου ένα λεπτό και μετά το πρόγραμμα διακόπηκε και προβλήθηκε ρεπορτάζ με την ομιλία του πρωθυπουργού. Μετά από λίγα λεπτά αργότερα οι νεαροί αποχώρησαν...

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!!!!!

Άσκηση προσώπου!

Πολύ καλή άσκηση γυμναστικής για όλους...

Υποθεση «ζαρντινιέρα»


Πριν λίγα λεπτά, το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε τις ποινές φυλάκισης για τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση «ζαρντινιέρας» αστυνομικούς από 15 έως 39 μήνες.

Συγκεκριμένα, σε φυλάκιση τριών μηνών καταδικάστηκαν τρεις αστυφύλακες και ένας αρχιφύλακας για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, θεωρούμενοι ως φυσικοί αυτουργοί.

Στον αρχιφύλακα, επεβλήθη συμπληρωματική ποινή τριών μηνών για έργω εξύβριση, επειδή εμφανίζεται σε βίντεο να βγάζει τον σκούφο που φορούσε ο Κύπριος φοιτητής και να τον πετάει στο έδαφος.

Σε φυλάκιση 15 μηνών με 3ετη αναστολή καταδικάστηκαν άλλο δυο αστυφύλακες, ένας αξιωματικός της αστυνομίας καθώς και ο πρώην Διευθυντής της Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για απλή συνέργεια.

Οι ποινές αυτές είναι εξαγοράσιμες προς 3 ευρώ την ημέρα.

Το δικαστήριο αναγνώρισε στο σύνολο των κατηγορουμένων το ελαφρυντικό του πρότερου εντίμου βίου.

ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ...................................

Αλήθεια ειπωμένη τόσα χρόνια πριν, τόσο απλά, τόσο καίρια.


Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας,
διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία,
την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία."
Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ.)

Συγκέντρωση μαθητών...


Στις 18:00 συγκέντρωση μαθητών και των οικογενειών τους μπροστά από το ΑΤ Εξαρχείων.

Ενταφιάζουν το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου


Σε ενταφιασμό οδηγεί το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου η κυβερνητική παράταξη με την πλήρη κάλυψη που παρέχει το πόρισμα της πλειοψηφίας της Εξεταστικής Επιτροπής- το οποίο υπεβλήθη χθες στη Βουλή και συζητείται απόψε στην Ολομέλεια του Σώματος- σε όλα τα εμπλεκόμενα κυβερνητικά στελέχη.

«Δεν προκύπτει ποινική ευθύνη υπουργών ή υφυπουργών ούτε κατά την περίοδο των κυβερνήσεων του ΠαΣοΚ ούτε της ΝΔ» είναι η κατάληξη του «γαλάζιου» πορίσματος, το οποίο περιορίζεται σε μια γενική και αόριστη αναφορά για «ύπαρξη πολιτικών ευθυνών» που «κινούνται διαχρονικά».

....Και ποιος ειναι υπευθηνος ρε? Εγω ? Εγω κερδισα εκατομυρια ευρω?????????
ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!

Φωταγωγείται σήμερα το δέντρο στο Σύνταγμα.

Το απόγευμα στις 7:30, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος. Το οποίο σημαίνει και την έναρξη των εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. οι Οποίες είχαν αναβληθεί λόγω των επεισοδίων των τελευταίων ημερών.
Επιτέλους να κάνουμε και μια βόλτα στο Σύνταγμα να αισθανθούμε τα Χριστούγεννα να μπούμε λίγο στο κλίμα γιατί φέτος δεν νοιώθουμε τίποτα γιορτινό και τίποτα χαρούμενο μέχρι στιγμής τουλάχιστον...


Ανάληψη πολιτικής ευθύνης


Αναλαμβάνω το μερίδιο των ευθυνών που μας αναλογεί για την υπόθεση του Βατοπαιδίου, είπε την Τρίτη ο πρωθυπουργός από το βήμα της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, παραδεχόμενος ότι αρχικώς υποτίμησε το θέμα και δεν είδε εξ αρχής τις πραγματικές διαστάσεις του.

Δεν μας χεζεις ρε .....
Αντι να έχετε παραιτηθεί όλοι και σχεδόν όλοι να πάτε φυλακή, έχετε τα μούτρα και με το εμετικό γνωστό σας ύφος μας λετε παπαριες. Αφού πάλι ρε , τίποτα δεν θα γίνει όπως με όλα τα σκάνδαλα της πενταετής σας διακυβέρνησης....
Αλλά δεν φταίτε εσείς αφού έχετε ακόμα ποσοστό μετά από όλα αυτά που φτάνει το 25%, τι να πω........
Ρε ξυπνήστε και βγειτε από τον βούρκο που ζείτε . ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!

Κοινοβουλευτική ομάδα...


anarhokomouni

L.A.P.D......

ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Μας έπεισε τώρα το ΠΑΣΟΚ ότι νοιάζεται για τον Αλέξη να ανάψουμε και ένα κεράκι... Γιατί τότε να διαφημίζουν και το κόμμα χρησιμοποιόντας το όνομα του Αλέξη μπας και συγκινήσουν και πάρουν καμιά ψήφο ? έλεος πια ψηφοθήρες!


Αστέρας Εξαρχείων...

Όπου και να πάω,η Ελλάδα με πληγώνει...

Είναι Δευτέρα πρωί,βρίσκομαι στο σχολείο.Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν με τους συμμμαθητές μου σε σχολική εκδρομή στο Ναύπλιο.Όταν επέστρεψα,είδα τη Λαρισα να είναι μια πόλη κατεστραμμένη,ρημαγμένη.Πολύ με στενοχωρούν όλα αυτά…Με απελπίζει η έλλειψη προοπτικής.Είμαστε νέοι άνθρωποι,με όνειρα,με προσδοκίες,και η ίδια η πολιτεία μας φρενάρει.Πρέπει στην τρυφερή ηλικία των 18 να φτάσουμε τον οργανισμό μας στα όρια του,λόγω του άγχους να πετύχουμε στις πανελλαδικές,έπειτα να φοιτήσουμε σε κάποιο κλασικό ανοργάνωτο Ελληνικό πανεπιστήμιο, μετά να δουλέψουμε παίρνοντας τον ευτελή μισθό των 700 Ευρώ, και παράλληλα η πολιτεία κάνει ότι περνά απο το χέρι της για να παρακμάσουν οι τέχνες,τα γράμματα,ο πολιτισμός,το περιβάλλον…
Και εννοείται πως εάν τολμήσεις να διαμαρτυρηθείς για όλα αυτά,οι άνθρωποι που λένε πως διατηρούν την τάξη,το μόνο που μπορούν να κανουν είναι απλά να πατήσουν τη σκανδάλη.Γιατί????
Ας μας ακούσει κάποιος.Έχουμε απελπιστεί.Θέλουμε βοήθεια για να προοδεύσουμε.Σας περιμένουμε με τα χέρια ανοιχτα να μας βοηθήσετε,να νοιαστείτε για μας.
Σηκώνουμε τα μάτια μας στον όυρανό και βλέπουμε μόνο δακρυγόνα.Αλέξη,ήσουν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι του θυμού μιας καταπιεσμένης κοινωνίας,μιας λεηλατημένης λαοθάλασσας.Δε σε ξεχνάμε…ένα μέρος απο τα όνειρα που είχες και δεν ΄πρόλαβες να πραγματοποιήσεις θα τα κουβαλήσουμε στις πλάτες μας εμείς,θα τα κάνουμε μέρος των δικών μας ονείρων…

Eυχαριστούμε την Αγγελική για το κείμενο αυτό.

1976 - 2008 | 55 ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ



Aπο DentNews
Σε ευχαριστούμε!