Σελίδες

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Το κινητό -(ανέκδοτο)

Ένα κινητό που βρίσκεται πάνω στο τραπέζι της συνεδρίασης κτυπά. Το ανοίγει ο διευθυντή και ακολουθεί ο εξής διάλογος με μια γυναίκα:

Αγάπη μου, αγαπούλη μου, … λοιπόν το διαμαντένιο περιδέραιο που λέγαμε κάνει μόλις 100 εκ. δρχ, να το πάρω; Πες ΝΑΙ.
Διευθυντής: NAI

Μετά από λίγο το κινητό ξαναχτυπάει και η γυναίκα λέει:
Αγάπη μου…, είμαι στην αντιπροσωπεία, να πάρω το αυτοκίνητο που σου έχω πει; Μου είπαν ότι κάνει μόλις 50 εκ. δρχ; Να το πάρω; Πες ΝΑΙ;
Διευθυντής: NAI

Μετά από λίγο κτυπά πάλι το τηλέφωνο και η γυναίκα λέει:
Αγάπη,…… σ’ ευχαριστώ: Έλα το βράδυ σπίτι να το γιορτάσουμε. Θα σου κάνω ό,τι μου ζητήσεις, πες ΝΑΙ.
Διευθυντής: ΝΑΙ

Και μόλις κλείνει το τηλέφωνο ρωτάει με θυμό, αλλά και περιέργεια τους συναδέλφους του:
- Ρε παιδιά, ποιανού είναι το κινητό που απαντάω τόση ώρα;

Περικλής Κοροβέσης

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"


Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"

Πριν τις γιορτές, είχαμε τον θανάσιμο πυροβολισμό του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου. Ποια είναι η άποψη σας για την Ελληνική Αστυνομία?


Η γνώμη μου για την αστυνομία είναι ακριβώς η ίδια όπως και για κάθε Δημόσια Υπηρεσία. Και για να το πω πιο καθαρά. Η αστυνομία είναι το ίδιο μπουρδέλο, όπως και τα Νοσοκομεία μας. Η Παιδεία μας, οι συγκοινωνίες μας και ότι άλλο δημόσιο υπάρχει. Και στα μπουρδέλα οι ευθύνες δεν ανήκουν στους εργαζόμενους, αλλά στον νταβαντζή που σε αυτή την περίπτωση είναι η εκάστοτε κυβέρνηση. Η διαφορά που υπάρχει με έναν πραγματικό νταβατζή, είναι πως ο νταβατζής κατά κανόνα είναι αυτοδημιούργητος, ενώ οι κυβερνήσεις μας δεν είναι αυτοδημιούργητες, σε αυτή την περίπτωση θα ήταν χούντα. Εμείς σαν ελεύθερος λαός και με δικαίωμα ψήφου, κάθε τέσσερα χρόνια επιλέγουμε τον νταβατζή μας.

Το νεο οπλο της ΕΛΑΣ βαλει κατα του νευρικου συστηματος....



Φονικά όπλα που ευθύνονται για δεκάδες θανάτους σε ΗΠΑ και Καναδά έχει προμηθευτεί η Ελληνική Αστυνομία, όπως αποκάλυψε στη Βουλή ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Χηνοφώτης. Το Τazer Μ-26 προκαλεί ηλεκτροσόκ στον ύποπτο και τον ακινητοποιεί παραλύοντας τον οργανισμό του. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, από το όπλο ρίχνονται δύο καλώδια μήκους 10,6 μέτρων τα οποία διοχετεύουν μεγάλη ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος στο θύμα.

Στις ΗΠΑ τα όπλα Τazer έχουν κατηγορηθεί για περισσότερους από 60 θανάτους πολιτών. Τον περασμένο Ιούλιο το δικαστήριο του Σαν Χοσέ επιδίκασε αποζημίωση 5 εκατομμυρίων δολαρίων στην οικογένεια του 40χρονου Ρόμπερτ Έστον, ο οποίος πέθανε ύστερα από χτυπήματα με Τazer Μ-26 που δέχτηκε από 4 αστυνομικούς.

Μην σας φανεί καθόλου περίεργο,εάν στις επόμενες διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις..οι αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ,με το πρόσχημα της αυτοφορου συλλήψεις των "κουκουλοφόρων" κάνουν χρήση του εν λόγω όπλου

Αν και μην ξεχνάμε ότι ποτέ κανείς "κουκουλοφόρος" δεν συλλαμβάνεται και αν συλλαμβάνεται μετά αφήνετε ελεύθερος.....γιατί είναι οι δικοί τους...ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΆΤΕ..

Ο Καραμανλής, οι αγρότες και τα θα.....


Ένα γράφημα από τα σημερινά "ΝΕΑ" για όσους απορούν με τις κινητοποιήσεις των αγροτών....
Αλλά και αυτοί είναι ....αφού τους ξαναψηφίζουν....

Τι έκανε αυτός ο τύπος?

Μπήκε σε κατάστημα με ερωτικά είδη και έκανε σεξ με τρεις διαφορετικές φουσκωτές κούκλες! Παραβίασε το κατάστημα που βρίσκεται στη περιοχή Cairns και αφού «πέρασε» όμορφα με τις τρεις φουσκωτές κούκλες τις πέταξε στο παρακείμενο στενό!
«Είναι πολύ παράξενο και δημιουργεί μεγάλη ανησυχία να κυκλοφορεί αυτός ο άντρας ελεύθερος στο δρόμο,» είπε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.
«Πήρε τις κούκλες, τις φούσκωσε, τις χρησιμοποίησε και τις πέταξε στον δρόμο,» πρόσθεσε.
Η αστυνομία πήρε δείγματα για εξέταση DNA ενώ βρήκε αποτυπώματα πάνω στις κούκλες και κατέληξε σε αυτόν εδώ… μην μου πείτε ότι δεν του φαίνεται ε?

....και κάποιοι τους ψηφίζουν ακόμα...



και κάποιοι τους ψηφίζουν ακόμα...για να "βολέψουν" στο δημόσιο...
Ακόμα να καταλάβετε οτι χρόνια τώρα σας "βολεύουν"??...

The perfect gift........

Το σπιτακι στο ιδιοτικο νησακι του shumaher....

Εφημερίδες....

Πολιτική είναι...

Πολιτική είναι η τέχνη να αποσπάς ψήφους από τους φτωχούς, χρήματα για την καμπάνια από τους πλούσιους, υποσχόμενος να προστατεύσεις τους μεν από τους δε.
  Oscar Ameringe

American....Gaza...

Cartoonist: Maragos Panos

Ορκίστηκε ο Ομπάμα και άρχισε...



Ο Μπάρακ Ομπάμα, ο νέος πρόεδρος των Η.Π.Α, μπαίνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα του σε βγάζει πρώτα εδώ https://donate.barackobama.com/page/contribute/dnc08splashnd
Μέσα στο link που σας παραθέτουμε μπορεί κάποιος να κάνει δωρεά από 30$ και πάνω, όσα αυτός θέλει, ώστε να μπορέσει να αποκτήσει το μπλουζάκι που λέει ότι η αλλαγή μπορεί να συμβεί και να βοηθήσει για αυτή την αλλαγή... Τα σχόλια δικά σας...

Εμείς λέμε...άντε, καλή αρχή....