Σελίδες

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Δεν είναι αυτό που φαίνεται....







Στον Κορυδαλλό ο νταής που σκότωσε γέροντα με σιδερογροθιά


Στις φυλακές Κορυδαλλού θα οδηγηθεί ο 26χρονος νταής του Αγρινίου που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε έναν 85χρονο χρησιμοποιώντας ...σιδερογροθιά, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα και να αφήσει την τελευταία του πνοή πέντε ημέρες αργότερα.
Εισαγγελέας και ανακριτής έκριναν μη αποδεκτούς τους ισχυρισμούς που προέβαλλε στην απολογία του ο κατηγορούμενος, ότι έσπρωξε το γέροντα και εκείνος έπεσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του σε μια πέτρα.
Άλλωστε, η ιατροδικαστική εξέταση στην σορό του άτυχου ηλικιωμένου ήταν επιβαρυντική για το νεαρό που κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας ώσπου να γίνει η μεταγωγή του.
Το τραγικό περιστατικό είχε συμβεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αβόρανη Αγρινίου, όταν ο γέροντας προσπάθησε να βοηθήσει τον 56χρονο γιο του που διαπληκτίστηκε με τον δράστη για την προτεραιότητα! Μετά το επεισόδιο, ο 26χρονος εξαφανίστηκε και συνελήφθη την προηγούμενη Τετάρτη στο σπίτι ενός ζεύγους συγγενών του οι οποίοι κατηγορούνται για υπόθαλψη.
24ωρο

Βρήκε στον τραπεζικό λογαριασμό του 9,8 δισ. δολάρια!


Ενας δάσκαλος από την Ινδία και η γυναίκα του έπαθαν σοκ, καθώς όταν πήγαν να ελέγξουν τον τραπεζικό τους... λογαριασμό, μέσω Διαδικτύου, είδαν πως το υπόλοιπο έγραφε 490 δισ. ρουπίες, δηλαδή 9,8 δισ. δολάρια, αντί για 200 δολάρια. Ο ίδιος δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του και για αυτό το λόγο πήγε στο ΑΤΜ για να το επιβεβαιώσει. Τελικά, η απόδειξη της...
συναλλαγής που πήρε από το μηχάνημα επιβεβαίωνε το ό,τι είναι δισεκατομμυριούχος. Όπως τονίζει ο Parijat Saha, πήγε αμέσως στην Κρατική Τράπεζα της Ινδίας (SBI) για να αναφέρει το λάθος. Πάντως, σύμφωνα με το BBC, η τράπεζα δεν μπόρεσε να εξηγήσει πώς τα χρήματα βρέθηκαν στο λογαριασμό του.

Σημειώνεται πως ο μηνιαίος μισθός του Saha ανέρχεται στα 700 δολάρια, ενώ τα 9,8 δισ. δολάρια είναι περίπου ο κρατικός προϋπολογισμός για τον κλάδο της Παιδείας της Ινδίας, που είναι στα 11,5 δισ. δολάρια.

«Λεφτά υπάρχουν... για τανκς και όχι για συντάξεις»



Η Αθήνα εξαρτάται από τα κεφάλαια που αντλεί από την ΕΕ και το ΔΝΤ. Ως εκ τούτου θα πρέπει να μειώσει τις συντάξεις και τους μισθούς των πολιτών της, πετώντας «στην πυρά» δεκάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους. Παρόλα αυτά, η ελληνική κυβέρνηση έχει αυξήσει τις αμυντικές της δαπάνες, σχεδιάζοντας την αγορά περισότερων από 400 άρματα τύπου Panzer» αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.
«Την ίδια ώρα, που η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, πολλά ελληνικά σχολεία δεν έχουν καν βιβλία, τα κρατικά νοσοκομεία σε αρκετές περιπτώσεις δεν έχουν ούτε επιδέσμους και οι ένοπλες δυνάμεις χρωστάνε στα ΕΛ.ΠΕ. δισεκατομμύρια, η ελληνική κυβέρνηση αποφασίζει να ξοδέψει πολλά δισ. για 400 παροπλισμένα άρματα μάχης των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, τα περισσότερα από τα οποία παραμένουν παρατημένα από το 1991 και τον πρώτο πόλεμο του Κόλπου» αναφέρει δεικτικά ο αρθρογράφος της Handelsblatt.
24h NewsRoom

Απίστευτο! Έκανε γάμο και κηδεία μαζί

Ηταν μαζί επι 10 χρόνια. Και λίγο πριν ορίσουν ημερομηνία γάμου εκείνη έχασε την ζωή της σε δυστύχημα…

Έτσι, ο Chadil Deffy από την Ταϊλάνδη αποφάσισε να κάνει γάμο και κηδεία μαζί! Στην τελετή, ο γαμπρός πέρασε τη βέρα στο δάχτυλο της νεκρής νύφης και λίγο αργότερα έγινε η κηδεία της.



mychannel

Μεχρι που μπορεί να φτάσει η απανθρωπιά;

Πρόκειται για ένα από τα πιο απάνθρωπα video που κυκλοφορούν αυτές τις ημέρες στο διαδίκτυο…

Το περιστατικό συνέβη σε καποια ασιατική πόλη και το κατέγραψε με μια κάμερα τυχαία ένα ζευγάρι σε ένα αυτοκίνητο. Μια κοπέλα ¨βουτάει¨ στο κενό απο μια γέφυρα σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο και τα αυτοκίνητα την προσπερνούν σαν είναι κάποιο φυσικό εμπόδιο βγάζοντας φλας!!! Το ζευγάρι στο αυτοκίνητο δείχνει να ξαφνιάζεται, η γυναίκα λέει να συνεχίσουν να οδηγούν αλλά εκείνος της απαντά πως μάλλον (!) είναι καλύτερα να καλέσουν την αστυνομία! Τελικά εκείνη τηλεφωνεί αλλά συνεχίζουν την πορεία τους…

Και απορούμε πού αλλού μπορεί να φτάσει η απανθρωπιά;

Εύβοια:”Για να ξαναδείς το παιδί σου, στείλε γρήγορα 17.000€”!


Η μητέρα γνώριζε ότι το παιδί της κινδυνεύει, αλλά δεν είχε τα χρήματα που ζητούσαν οι δράστες της απαγωγής…

Όλα ξεκίνησαν στις 14 Ιανουαρίου, όταν ο 29χρονος Πακιστανός, πήγε στα Λέπουρα Ευβοίας, για να συναντήσει 4 ομοεθνείς του, που του είχαν υποσχεθεί ότι θα τον βοηθήσουν για να βρει δουλειά. Όταν όμως συναντήθηκαν, του έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο…
Τον χτύπησαν και τον οδήγησαν σε σε παράπηγμα αγροτικής περιοχής στα Κριεζά Αλιβερίου Ευβοίας. Στη συνέχεια, οι δράστες επικοινωνούσαν τηλεφωνικά με τη μητέρα του στο Πακιστάν, απαιτώντας λύτρα και συγκεκριμένα, το χρηματικό ποσό των 17.000€, για την απελευθέρωση του, ασκώντας παράλληλα σε βάρος του σωματική βία.

Νωρίς το πρωί ομάδα ομοεθνών του, προσπάθησε να τον απελευθερώσει, με αποτέλεσμα να προκληθεί συμπλοκή με τους δράστες της αρπαγής. Κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκε ο 28χρονος δράστης, που μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος, στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν έναν 19χρονο, ενώ αναζητούνται οι δύο συνεργοί τους, καθώς και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στην συμπλοκή.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων, καθώς και του 29χρονου απαχθέντα θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης, καθώς δεν διαθέτουν νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ανήλικες γλίτωσαν το βιασμό από Αφγανούς στην Πάτρα


Συγκεκριμένα, το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε κοντά στην περιοχή της Παπαφλέσσα. Ένας 17χρονος και μία συνομήλική του είχαν πάει σινεμά και μετά την παράσταση επέστρεφαν για να μπουν στο αυτοκίνητό τους, περπατώντας στο στενό δρομάκι πίσω από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ.
Ο νεαρός είδε από μακριά ότι προς το μέρος τους πλησίαζε μία ομάδα τριών μελαμψών μεταναστών και ζήτησε από την κοπέλα του να επιταχύνει το βήμα της για να φθάσουν εγκαίρως στο αυτοκίνητο. Σχεδόν ταυτόχρονα όμως έφθασαν και οι αλλοδαποί οι οποίοι άρχισαν να τους λένε κάτι στη γλώσσα τους και να απλώνουν τα χέρια τους δείχνοντας το νεαρό κορίτσι και τη μίνι φούστα που φορούσε.
Ευτυχώς, ο νεαρός άνδρας είχε προλάβει να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητο από μακριά και να ανοίξει την πόρτα για να βάλει μέσα την κοπέλα του. Στη συνέχεια σπρώχνοντας τους μετανάστες κατόρθωσε να πλησιάσει και την πόρτα του οδηγού και να μπει κι εκείνος μέσα κλειδώνοντας γρήγορα τις πόρτες του οχήματος, σύμφωνα με το dete.gr. Τελικά, ο 18χρονος μπόρεσε να αναπτύξει ταχύτητα και να φύγει προτού συμβούν τα χειρότερα.

Η δεύτερη απόπειρα βιασμού σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας εις βάρος μιας 16χρονης μαθήτριας.
Η ανήλικη είχε φύγει από το φροντιστήριό της όταν μπροστά της εμφανίστηκαν δύο αλλοδαποί - πιθανότατα Αφγανοί - στριμώχνοντάς την στη γωνία προς τις σκάλες της Πατρέως.
Το κορίτσι φώναξε για βοήθεια και ευτυχώς για αυτήν, την ίδια στιγμή περνούσε τυχαία μοτοσικλετιστής της αστυνομίας ο οποίος κατάλαβε αμέσως τι γινόταν, έβαλε συναγερμό και άρχισε να καταδιώκει τους αλλοδαπούς που τράπηκαν σε φυγή.
dete

ΣΟΚ: Μάνα και γιος δολοφόνησαν τον πατέρα!


H 51χρονη σύζυγος έκανε το σχεδιασμό ενώ εκτελεστής του φονικού ήταν ο 25χρονος γιος...
του θύματος μαζί με έναν 31χρονο φίλο του!

Το φονικό έγινε στο Νεόκαστρο με θύμα έναν 58χρονο.
Είχε βρεθεί νεκρός στις 21 Οκτωβρίου του 2011, σε αγροτική περιοχή...

Από τότε η Αστυνομία έψαχνε να βρει την άκρη του νήματος. Ποιος δηλαδή ήταν ο άνθρωπος που τον οδήγησε στο θάνατο και γιατί...

Σήμερα, δυόμιση μήνες μετά το φονικό, βρέθηκαν με χειροπέδες η σύζυγος και το ίδιο του το παιδί!

Δολοφονία καλά μελετημένη
Όπως προέκυψε, μάνα, γιος και ένας φίλος του, είχαν σχεδιάσει την δολοφονία του θύματος και είχαν κάνει μάλιστα, όλες τις προετοιμασίες!
Αιτία, ήταν οι οικονομικές και οικογενειακές διαφορές...

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 25χρονος με τον 31χρονο φίλο του, πήραν από περιοχή της Πρέβεζας ένα κυνηγετικό όπλο και στις 20 Οκτωβρίου πήγαν στο Νεόκαστρο.
Εκεί, συναντήθηκαν με την 51χρονη και αποφάσισαν να σκοτώσουν το θύμα την επόμενη μέρα.Έτσι κι έγινε!

Σκότωσε τον ίδιο του τον πατέρα!
Το απόγευμα της 21ης Οκτωβρίου, ο 25χρονος και ο φίλος του, με την καθοδήγηση και την πληροφόρηση που τους παρείχε η 51χρονη,
έστησαν ενέδρα στον 58χρονο πατέρα, σε αγροτική περιοχή του Νεοκάστρου. Ο 25χρονος γιος του τον πυροβόλησε μία φορά από μικρή απόσταση στο θώρακα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Οι δύο δράστες κατά την επιστροφή τους προς Πρέβεζα πέταξαν το κυνηγετικό όπλο σε άγνωστο σημείο, στο πλάι της Εγνατίας Οδού...

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί Όπλων, κατά συναυτουργία και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.
24ωρο

Προφυλάκιση Παπαγεωργόπουλου – Ζορπίδη φέρεται να ζητά ο εισαγγελέας


Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις για την υπόθεση της υπεξαίρεσης στα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς σύμφωνα πληροφορίες από το περιβάλλον των κατηγορουμένων, ο Εισαγγελέας φέρεται να ζητά την προφυλάκιση του τέως δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου καθώς και του πρώην αντιδημάρχου Μιχάλη Ζορπίδη.
voria

Τα 28" της Εσχάτης Προδοσίας! Ο Αρειος Πάγος δέχτηκε τη μήνυση Αντωνίου! Η μισή Βουλή στο σκαμνί!


28 δευτερόλεπτα χρειάστηκε η Βουλή για να ενημερώσει το Σώμα – Απίστευτη (για την Ελλάδα) εξέλιξη είχε το ζήτημα της μήνυσης του κ.Αντωνίου!

Πριν ένα μήνα σας είχαμε γράψει ότι η υπόθεση της μήνυσης του ιατρού κ. Αντωνίου, δεν είναι μια χαμένη υπόθεση όπως έσπευσαν αρκετοί να προεξοφλήσουν! Είναι αλήθεια ότι, μιλώντας με πολλούς παράγοντες όταν κατατέθηκε η μήνυση για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά του συνόλου των βουλευτών που ψήφισαν το μνημόνιο, μας βομβάρδιζαν με πληροφορίες του τύπου ότι δεν έχει καμία απολύτως τύχη.

Και μέχρι σε ένα βαθμό δεν είχε μιας και στα δικαστήρια είχε απορριφθεί.

Η επιμονή όμως του γιατρού, τον ώθησε να προωθήσει την μηνυτήρια αναφορά ακόμα και στο Ανώτατο δικαστήριο της χώρας στον Άρειο Πάγο.

Εκεί φαίνεται ότι οι όροι αντεστράφησαν!

Η μήνυση όχι απλά δεν κατέπεσε, όχι απλά δεν θεωρήθηκε αβάσιμη αλλά αντίθετα:

Κρίθηκε ως βάσιμη με δεδομένα που στοιχειοθετούν κατηγορητήριο.

Κι έτσι, ο αρμόδιος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που την εξέτασε, Αθανάσιος Κατσηρώδης, την παρέπεμψε στη Βουλή, διότι κάποιοι από τους κατηγορούμενους είχαν διατελέσει και υπουργοί. Θεώρησε δηλαδή, ότι πρέπει να δικαστούν με το νόμο περί ευθύνης υπουργών ο οποίος συμπαρασύρει και τους λοιπούς βουλευτές που δεν είχαν διατελέσει υπουργοί!
πηγη

Η πισίνα του διαβόλου...

Πολλά δεν ξέρεις...


Γνωρίζονται μία γυναίκα με έναν άνδρα. Κεραυνοβόλος έρωτας.
Σε μία βδομάδα παντρεύονται και πάνε ταξίδι του μέλιτος.
Εκεί ο άνδρας πήγε στην πισίνα και αρχίζει τα μακροβούτια. Στο τέλος κάνει μία βουτιά και κάθισε κάτω από το νερό 5-10 λεπτά.
- Μπράβο άνδρα μου, του λέει η γυναίκα μόλις βγήκε. Δεν ήξερα ότι μπορείς να κολυμπάς έτσι.
- Πολλά είναι αυτά που δεν ξέρεις για μένα. Ήμουνα χρυσός Ολυμπιονίκης στην κολύμβηση.
Κάνει και η γυναίκα βουτιά, και μένει κάτω από το νερό 1-2 ώρες.
Βγαίνει έξω και την χειροκροτούν όλοι.
- Μπράβο γυναίκα! Πώς το έκανες αυτό;
- Πολλά είναι αυτά που δεν ξέρεις για μένα. Ήμουνα πουτάνα στην Βενετία...

Τα καλύτερα του "Άδωνι Γεωργιάδη"



Προπαγάνδα


Προπαγάνδα είναι η παρουσίαση ενός μηνύματος με έναν συγκεκριμένο τρόπο ώστε να εξυπηρετήσει συγκεκριμένους σκοπούς. Ετυμολογικά, προπαγάνδα σημαίνει «διάδοση μίας φιλοσοφίας ή άποψης». Ιστορικά, ο όρος χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον εντός πολιτικού συγκειμένου και ιδιαίτερα αναφορικά με συγκεκριμένες κινήσεις που προωθούνται από κυβερνήσεις ή πολιτικές ομάδες. Το προπαγανδιστικό μήνυμα διαφέρει από την γενικότερη διαφήμιση στο ότι περιέχει τρανταχτές και επιτηδευμένες ψευδολογίες ή/και παραλείπει τέτοιον όγκο αληθειών/γεγονότων σχετικών με το θέμα που καθίσταται έντονα παροδηγητικό.







  • Η προπαγάνδα είναι ένας μονόλογος που αναζητάει όχι απάντηση, αλλά ηχώ Όντεν Ου.
  • Η προπαγάνδα είναι η βία της Δημοκρατίας Τσόμσκι Ν.
  • Όλη η προπαγάνδα είναι ψέματα, ακόμα κι όταν λέει την αλήθεια Όργουελ Τζ.
  • Προπαγάνδα: η τέχνη να φωτογραφίσεις τον διάβολο χωρίς οπλές και κέρατα Κάσπερ Χ.
  • Προπαγάνδα: η τέχνη να ψεύδεσαι, συχνότερα απατώντας τους οπαδούς σου, παρά τους αντιπάλους Κόρνφορντ Φ.

ΑΟΡΑΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ο Έντουαρντ Μπερνέζ, ανιψιός του Φρόιντ. Ο Μπερνέζ, δίδαξε πρώτος πώς η σύνδεση των προϊόντων µαζικής παραγωγής µε ασυνείδητες επιθυµίες, πείθει τον κόσµο να αγοράζει πράγµατα που δεν χρειάζεται. Προέκυψε έτσι µια νέα πολιτική ιδέα για τον έλεγχο της µάζας η οποία υποστήριζε ότι όταν ικανοποιούνται οι ασυνείδητες επιθυµίες του κόσµου, τότε αυτός γίνεται «ευτυχισµένος» και πειθήνιος. Τότε ακριβώς ξεκίνησε η εποχή του καταναλωτισµού η οποία κυριαρχεί έως σήµερα στον δυτικό κυρίως κόσµο, επηρεάζοντας σταθερά τους φόβους και τις επιθυµίες του.
Απόσπασμα απο την σειρά Invisible Empire του Alex Jones