Σελίδες

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Συνελήφθη μεγαλέμπορος κοκαΐνης στην Καλλιθέα

Συνελήφθη μεγαλέμπορος κοκαΐνης στην Καλλιθέα

Ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους κοκαΐνης στην Αθήνα, έπεσε χθες βράδυ στα χέρια της Αστυνομίας, ενώ προσπαθούσε να πουλήσει σε ένα 33χρονο Έλληνα, ποσότητα 100 γραμμαρίων.

Ο 25χρονος αλλοδαπός, είχε εγκαταστήσει εργαστήριο, όπου νόθευε και συσκεύαζε την κοκαϊνη. Ως κρυψώνα χρησιμοποιούσε αποκλειστικά και μόνο ένα διαμέρισμα, στο οποίο δεν διέμενε ο ίδιος, αλλά έκρυβε τα ναρκωτικά.

Μετά από έρευνες της Αστυνομίας, στο εργαστήριο, την οικία, αλλά και το διαμέρισμα του 25χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 2 κιλών και 592 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη 670 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη 10 γραμμαρίων, όπως επίσης μια νάιλον συσκευασία, που περιείχε σκόνη βάρους 9 κιλών και 340 γραμμαρίων, με την οποία νόθευε την κοκαΐνη. Επίσης, κατασχέθηκαν 1.690 ευρώ, χρήματα που προέρχονται από το εμπόριο κοκαϊνης, αλλά και τρεις συσκευές τηλεφώνου, με τις οποίες έκλεινε ραντεβού με τους πελάτες του.

Ο μεγαλέμπορος, είχε εξοπλίσει το εργαστήριο του, με μια μηχανική πρέσα και έναν ηλεκτρονικό αναμεικτή.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το τελευταίο διάστημα ο 25χρονος είχε πουλήσει περίπου 25 κιλά, με τζίρο που ξεπερνά το ενάμισι εκατομμύριο ευρώ.

Ο 25χρονος, αλλά και ο 33χρονος Έλληνας, θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Καταδίκη 20 ετών για τον πατέρα που ακρωτηρίασε τον φίλο της κόρης του

Καταδίκη 20 ετών για τον πατέρα που ακρωτηρίασε τον φίλο της κόρης του

«Καμπάνα» είκοσι ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Σύρου στον 48χρονο από τη Νάξο, ο οποίος το Δεκέμβριο του 2007 είχε ακρωτηριάσει με σπαθί το χέρι του 20χρονου φίλου της 15χρονης κόρης του. Ο κατηγορούμενος στην απολογία του δήλωσε μετανιωμένος γι’ αυτό που έκανε στον νεαρό, ενώ ισχυρίστηκε ότι εκείνη τη στιγμή ήταν θολωμένος.

Κατά τη διάρκεια της δίκης ο 20χρονος, εμφανώς ταραγμένος, είπε ότι είναι πεπεισμένος πως ο 48χρονος ήταν αποφασισμένος να τον σκοτώσει, «αλλά σταμάτησε, γιατί όταν λιποθύμησα νόμιζε ότι ήμουν ήδη νεκρός». Από την άλλη πλευρά, η ανήλικη κόρη -υπενθυμίζεται ότι είχε μείνει έγκυος από τον νεαρό και κατόπιν προχώρησε σε διακοπή της κύησης- δείχνοντας τον πατέρα της είπε με παγωμένο ύφος: «Ο κύριος αυτός μου έχει καταστρέψει τη ζωή». Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από έντεκα χρόνια ο 48χρονος είχε καταδικαστεί σε δωδεκαετή κάθειρξη για τη δολοφονία ενός οδηγού νταλίκας, αλλά το 2004 είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφού είχε εκτίσει τα 3/5 της ποινής του.


espresso

Σκότωσε το 4χρονο κοριτσάκι του πετώντας το από γέφυρα

Σκότωσε το 4χρονο κοριτσάκι του πετώντας το από γέφυρα

Πέθανε σήμερα το τετράχρονο κοριτσάκι, το οποίο είχε πετάξει ο πατέρας του από την ψηλότερη γέφυρα της Μελβούρνης. Οι διερχόμενοι οδηγοί τρομοκρατήθηκαν όταν είδαν ένα αυτοκίνητο να σταματάει στη μέση του δρόμου, το πρωί εν ώρα αιχμής, και έναν άνδρα να πετάει ένα κοριτσάκι από ύψος 50 μέτρων στον ποταμό Γιάρα.

Ο 36χρονος άνδρας συνελήφθη μια ώρα αργότερα και του απαγγέλθηκε κατηγορία για ανθρωποκτονία. Δύο παιδιά, ηλικίας έξι και οκτώ ετών, βρίσκονταν μαζί του μέσα στο αυτοκίνητο και παρακολούθησαν τον πατέρα τους να πετάει την αδελφή τους από την γέφυρα.

Μέσα σε δέκα λεπτά το κοριτσάκι ανασύρθηκε από το νερό. Νοσοκόμοι προσπαθούσαν να την κρατήσουν στη ζωή επί 45 λεπτά, αλλά λίγη ώρα αργότερα η μικρή εξέπνευσε στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε.

«Πρόκειται για φοβερές συνθήκες και συχνά νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, αλλά δεν τα έχεις δει. Υπήρχαν κάποια ζητήματα με τη δικαιοσύνη, αν κατάλαβα καλά, μεταξύ του πατέρα και της συζύγου του», δήλωσε ο επιθεωρητής Στιβ Κλαρκ.

Ο ίδιος είπε στους δημοσιογράφους ότι οι διερχόμενοι οδηγοί δεν είχαν τη δυνατότητα να εμποδίσουν το δράστη.

«Όλα έγιναν σχετικά γρήγορα, όπως κατάλαβα, και κανένας δεν είχε τη δυνατότητα. Βγήκε (ο δράστης) αμέσως από το αυτοκίνητο, πήρε το κοριτσάκι μαζί του και πήγε στη γέφυρα».

Σταματάει τη θεραπεία


Καμία ελπίδα να ξεπεράσει τον καρκίνο στο πάγκρεας δεν έχει ο Πάτρικ Σουέιζ, σύμφωνα με όσα του διεμήνυσαν οι γιατροί του και ο ηθοποιός, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα αποφάσισε να σταματήσει τη θεραπεία.

Γνωστοί του Σουέιζ φέρονται να έχουν δηλώσει σε περιοδικά πως η πνευμονία από την οποία είχε προσβληθεί στις αρχές του χρόνου επιδείνωσε την κατάστασή του, κάνοντάς τον πιο αδύναμο, με αποτέλεσμα η όποια πρόοδος είχε σημειωθεί να έχει χαθεί.

Ο 56χρονος ηθοποιός γνωστοποίησε ότι πάσχει από καρκίνο πριν από δώδεκα μήνες. Πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξή του είχε δηλώσει πως θα παλέψει μέχρι το τέλος και πως του απομένουν το πολύ δύο χρόνια ζωής.

Tzimmis Panousis - Bre Melaxrinaki



Για την Ελλαδα...

Βραδινή πορεία στην Κυψέλη για το πάρκο της Κύπρου & Πατησίων



πηγή:indy.gr

Το νεο euro...

blackmail

ΒΟΗΘΗΣΤΕ !!!!

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΑΜΑ ΔΕΊΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΕΜΜΈΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!
ΜΑΡΚΑ MAZDA ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ MΡ7289














ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ... ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ [ΓΕΦΥΡΑ ΧΩΡΙΟ ]ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ 2310715469

Χωρίς λόγια

Νικήτας