Σελίδες

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Προτεινόμενο τραγούδι

Σήμερα θα ήθελα να σας προτείνω ένα τραγούδι(ιστορία) του Ερωτόκριτου ερμηνευμένο από τον Μιλτιάδη Πασχαλίδη. Εξαιρετικό τραγούδι από έναν εξαιρετικό ερμηνευτή!!!!!!!!

π.

Τα ειδη των κλ@νιων.

Η απλή, καθημερινή:
Διαρκεί περίπου ένα δευτερόλεπτο, έχει μια βαθιά και υποβλητική χροιά στον ήχο της και εγκλείει ένα βρωμερό σύννεφο περίπου 2 μέτρων. Απλή, καθημερινή, φιλική!!!

Η "Νταβραντισμένη":
Δυνατή και πομπώδης, περίπου σαν ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΠ έχει τη χαρακτηριστική μυρωδιά του σάπιου μήλου .

Η "Κλούβια":
Το όνομά της το χρωστάει στο γεγονός πως η οσμή της μοιάζει με αυτήν του κλούβιου αυγού. Συχνά κόβει την όρεξη στους γύρω και μπορεί να εξελιχθεί σε όπλο μαζικής καταστροφής συνδυαζόμενη με την παραπάνω.


Η "Έκπληξη"!!!:Δεν την είχατε πάρει πρέφα αλλά εκεί στα ξαφνικά, ΜΠΡΡΟΥΠ!!!! Ο "Πυροβολισμός":Ο ήχος της μοιάζει με αυτόν μιας πιστολιάς. Ξερός, απότομος βίαιος και πολύ δυνατός!!! Σπάνιες αλλά όπως προδίδει το όνομά τους, πολύ επικίνδυνες.

Η "Μπουρμπουλήθρα":Με ήχο που φέρνει σε αυτόν του φραπέ όταν του φυσάμε από το καλαμάκι αέρα, προδίδει άσχημη συνέχεια. Συνήθως η Μπουρμπουλήθρα προκαλεί την αποβολή σκατών μαζί με τις μπουρμπουλήθρες καθώς και την ντροπή του κλάστη..

Η "Σιωπηλή":Αθόρυβη άλλα θανατηφόρα (silent but violent). Ότι της υπολείπεται σε ακουστικότητα το έχει σε γόμωση. Συχνές παρενέργειες περιλαμβάνουν ξαφνικές λιποθυμίες των παρευρισκομένων και βίαιες εξόδους από το δωμάτιο συχνά με κραυγές όπως "Πωωωω!!!","Αντε γ@μήσου!!!"," Πάλι ρε μαλ@κα;"

Η Πρωτοκλασάτη":Το σοφό ρητό των Ελ, "πρωτοκλάστης, πρωτομυριστής" εφαρμόζεται εδώ πλήρως. Κλάσε, παίξτο αδιάφορος και κοίτα ή μάλλον κάρφωσε το διπλανό σου με το βλέμμα σου..


π.

Που παίζουν οι άνθρωποι!!!!

π.

ice bar.........







































π.

Καθε φορα καθε συναντηση ξεκιναει απo την αρχη!


Δεν μπορούμε να μάθουμε να αγαπάμε, δεν μπορούμε να μάθουμε να πεθαίνουμε κι αποκλείεται να μην συναντήσουμε τον έρωτα η τον θάνατο στο διάβα μας.Κάθε φορά κάθε συνάντηση ξεκινάει από την αρχή. Απογυμνωμένοι από τις ίντριγκες του παρελθόντος τυφλοί μπροστά στη ματαιότητα του επερχόμενου μέλλοντος.Να είσαι ανοικτός στη μοίρα στην πιο υπέροχη ανθρώπινη συνθήκη στην οποία ο φόβος εγκαθίσταται. Nα είσαι ανοικτός σε αυτή τη μοίρα. Πως αλλιώς θα σε γεμίσει χαρά και απόλαυση ο έρωτας, αν λείπει η ταπεινότητα, το κουράγιο, η πίστη και η πραγματική πειθαρχία. Aλλά αυτές οι σπάνιες ποιότητες εξορίζονται από τα κοινωνικά πρέπει, γι'αυτό ένας τέτοιος έρωτας καθίσταται ξεχωριστός.
π.

Οδυσσέας Ελύτης....

Έτσι είπες... και σε άκουσα... και σε κατάλαβα...
Και στα βάθη μου σπάραξα, από την αλήθεια των λόγων...
Και τα όπλα μου απ το χώμα της λήθης τα μάζεψα...
Σε αλύγιστο ώμο, με απόφαση που σμίλεψα, στήριξα...
Και στην μνήμη του δρόμου με τόλμη αγγίχτηκα...
Την καρδιά μου στα δόντια την μάγκωσα...
Και σε πέλαγα μαύρα του σύμπαντος ανοίχτηκα...
Μια νυχιά να χαράξω στα αρχεία τα απόκρυφα...
Αποτύπωμα της δικής μου αγωνίας...
Ένα τάλαντο της δικής μου ψυχής...
Οδυσσέας Ελύτης


π.


Ανάστατοι και διχασμένοι είναι από την περασμένη Παρασκευή οι κάτοικοι χωριού της δυτικής Λέσβου που έκπληκτοι πληροφορήθηκαν ότι ένας οικογενειάρχης συγχωριανός τους κατηγορείται για το βιασμό 15χρονης μαθήτριας με νοητική στέρηση.Πρόκειται για μια πραγματικά συγκλονιστική ιστορία αφού το κοριτσάκι είναι παιδί διαλυμένης οικογένειας που μετά την αυτοκτονία του πατέρα της πριν από οκτώ χρόνια μεγαλώνει μαζί με τον θείο και τους παππούδες της και χωρίς την παρουσία της μητέρα της που επίσης κατοικεί στη Μυτιλήνη. Η κοπέλα δεν είχε αποκαλύψει σε κανέναν το βιασμό στον οποίο εξαναγκάστηκε τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά είχε γράψει τα πάντα για το συμβάν σε ένα ιδιόχειρο σημείωμα που εντελώς τυχαία έπεσε στα χέρια του θείου της, ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό στον εισαγγελέα Πρωτοδικών. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο σημείωμα, δράστης της αποτρόπαιης πράξης φέρεται να είναι ένας 46χρονος πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών, τον οποίο η μικρή γνώριζε πολύ καλά αφού έκανε παρέα με μία από τις δύο κόρες του. Η ίδια υποστηρίζει πως πριν από περίπου δέκα μήνες ο 46χρονος της ζήτησε να τον ακολουθήσει σε μια αποθήκη όπου στη συνέχεια τη βίασε. Αμέσως μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν, ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια έρευνας, ενώ το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και την περασμένη Δευτέρα οδηγήθηκε στον ανακριτή. Ο ίδιος αρνείται κάθε ανάμιξη στο βιασμό, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η σύζυγος και οι δύο ανήλικες κόρες του που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο άνθρωπός τους έπραξε μια τόσο αποτρόπαια πράξη. Οσο για τους κατοίκους του μικρού χωριού, αυτοί φαίνεται να είναι διχασμένοι σε ό,τι αφορά ο περιστατικό αφού ο 46χρονος δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα για σχόλια, ενώ και η 15χρονη φέρεται να είναι πολύ κοινωνική και αγαπητή από όλους.


π.

παραξενο!!!Κόλλησε το χέρι του στην τουαλέτα του τρένου!



Αξέχαστο θα μείνει σε έναν 26χρονο το ταξίδι του με τρένο στη Γαλλία. Όταν πήγε στην τουαλέτα, του έπεσε το κινητό στη λεκάνη και στην προσπάθειά του να το πιάσει, εγκλωβίστηκε.

Το υψίστης ταχύτητας τρένο, χρειάστηκε να σταματήσει για δύο ολόκληρες ώρες, ενώ οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να ξεκολλήσουν το χέρι του άτυχου επιβάτη. Τελικά, όμως, ξεκόλλησαν τη λεκάνη, ώστε να μεταφερθεί εσπευσμένα ο 26χρονος στο νοσοκομείο, αφού υπέφερε από φριχτούς πόνους.

Το απίστευτο περιστατικό, συνέβη το απόγευμα της Κυριακής, σε τρένο που ταξίδευε στη δυτική Γαλλία, μεταξύ της πόλης Λα Ροσέλ και του Παρισιού.

π.

Καλημέρα σε όλους !!!(π.)

To λιονταρί ο "Christian"

"Το 1969 ο John Rendall και ο Anthony Bourke αγόρασαν ένα μικρό λιοντάρι από τα Harrods τον οποίον φρόντιζαν στο σπίτι τους στο Λονδίνο, τον ονόμασαν Christian και τον φρόντιζαν σαν μέλος της οικογένειας τους…ο καιρός πέρασε το λιονταράκι μεγάλωσε μαζί τους δυστυχώς όμως κάποια στιγμή ο Christian έγινε πολύ μεγάλος για να μπορέσουν να τον φροντίσουν και τότε αναγκάστηκαν να πάρουν την μεγάλη απόφαση και να τον αφήσουν να ζήσει ελεύθερος στην άγρια φύση, έτσι λοιπόν τον έστειλαν σε ένα καταφύγιο άγριων ζώων στην Κένυα. Ένα χρόνο αργότερα θέλησαν να πάνε ταξιδέψουν στην Αφρική για να τον δουν, τότε οι ειδικοί τους είπαν ότι o Christian μεγαλώνει πλέον στην φύση μόνος του και αποκλείεται να τους θυμηθεί καθώς είχε περάσει ένας χρόνος από την τελευταία φορά που τους είχε δει. Το παρακάτω βίντεο είναι απόσπασμα από ντοκιμαντέρ και δείχνει την συνάντηση τους με τον Christian μετά από έναν χρόνο…"



Α.