Σελίδες

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Επιλέγουμε προορισμό διακοπών..

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και πρέπει να επιλέξουμε τις φετινές μας διακοπές!!

ΓΥΡΟΣ ΙΤΑΛΙΑΣ: 790 Euro

ATT00001 Που θα πάμε φέτος τα Χριστούγεννα;


ΓΥΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ: 1.190 Euro

ATT00002 Που θα πάμε φέτος τα Χριστούγεννα;

ΓΥΡΟΣ ΧΟΙΡΙΝΟΣ: 5 Euro

ATT00003 Που θα πάμε φέτος τα Χριστούγεννα;
Αύξηση πήρατε;;; Όχι εεε;;; Καλή όρεξη τότε...

Δήλωση Κούγια

Νίκος Χατζηνικολάου (αγανακτισμένος): Αφήστε τις εξυπνάδες ...
Αλέξης Κούγιας: Είμαι πιο έξυπνος από οποιονδήποτε άλλο.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΒΑΤΡΑΧΟΥ


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΒΑΤΡΑΧΟΥ

Να την διαβάσετε, να την σκεφτείτε και να την διαδώσετε.

είναι ωμή μα πραγματική …

Ο Olivier Clerc, συγγραφεύς και φιλόσοφος, με αυτή την μικρή ιστοριούλα, μέσω της αλληγορίας, εμφανίζει τα καταστροφικά αποτελέσματα της μη συνειδητοποιήσεως των αλλαγών, που επηρεάζουν δυσμενώς την υγεία μας, τις μεταξύ μας σχέσεις, την κοινωνική εξέλιξη και το περιβάλλον.
Είναι μέσα της, συμπυκνωμένες, η ζωή και η γνώση, που ο καθείς μας θα πρέπει να φυτέψει στον προσωπικό του κήπο ώστε ένα αύριο να μπορέσει να δρέψει τους καρπούς τους.
Το βατραχάκι που δεν ήξερε ότι θα βραζόταν
Φανταστείτε μια κατσαρόλα γεμάτη κρύο νερό, μέσα στο οποίο κολυμπά ανέμελα, ένα βατραχάκι


Κάτω από την κατσαρόλα, ανάβεται μια μικρή φωτιά και το νερό, αρχίζει να ζεσταίνεται πολύ σιγά.


Το νερό, σιγά σιγά γίνεται χλιαρό και το βατραχάκι, βρίσκοντας το μάλλον ευχάριστο, συνεχίζει να κολυμπά χαρούμενο.

Η θερμοκρασία του νερού, συνεχίζει να ανεβαίνει.

Τώρα το νερό είναι πιο ζεστό, από ότι το βατραχάκι θα θεωρούσε ευχάριστο, αισθάνεται λίγο κουρασμένο, αλλά παρ όλα ταύτα δεν αισθάνεται κανέναν φόβο.

Τώρα το νερό είναι πραγματικά ζεστό και το βατραχάκι αρχίζει να αισθάνεται δυσάρεστα, αλλά είναι εξουθενωμένο. Για αυτόν τον λόγο, υπομένει και δεν αντιδρά.

Η θερμοκρασία συνεχίζει να ανεβαίνει, έως ότου, το βατραχάκι καταλήξει να βράσει και ως εκ τούτου, να πεθάνει.

Εάν έριχναν το ίδιο βατραχάκι κατ’ ευθείαν σε νερό θερμοκρασίας 50 βαθμών, με μια εκτίναξη των ποδιών του, θα είχε πηδήξει αμέσως έξω από την κατσαρόλα.

Αυτό, αποδεικνύει, ότι όταν μια αλλαγή γίνει με έναν τρόπο επαρκώς αργό, διαφεύγει της συνειδήσεως και στην πλειονότητα των περιπτώσεων, δεν προκαλεί καμία αντίδραση, καμιά αντίσταση, καμία επανάσταση.
Εάν παρατηρούσαμε αυτό που συμβαίνει στην κοινωνία μας εδώ και λίγες δεκαετίες, θα μπορούσαμε να διακρίνουμε ότι υφιστάμεθα μια αργή αλλά σταδιακή εξαφάνιση των πανανθρώπινων αξιών μας και των ιδανικών μας. Δεν το καταλαβαίνουμε όμως γιατί γίνεται αργά και σιγά για να το συνηθίζουμε.

Ένα μεγάλο μέρος καταστάσεων που πριν από 20, 30 η 40 χρονιά, θα μας έκαναν να φρίξουμε, και να βγούμε στους δρόμους, σιγά σιγά έγιναν κοινότυπες και σήμερα περνάνε απαρατήρητες η αφήνουν τελείως αδιάφορη την πλειονότητα του κόσμου.
Στο όνομα της προόδου, της επιστήμης και του κέρδους, γίνονται διαρκώς αυθαιρεσίες κατά της προσωπικής ελευθερίας έκαστου, της αξιοπρέπειας του, της ακεραιότητας της φύσεως, της ομορφιάς και της χαράς της ζωής, με αργό ρυθμό αλλά ασταμάτητα, με την συνεχή συνενοχή των αδαών θυμάτων, που ίσως και στο μεταξύ να έχουν χάσει την ικανότητα και τη θέληση τους να αμυνθούν.
Τα άσχημα προγνωστικά για το μέλλον μας, αντί να προκαλούν αντιδράσεις και εξεγέρσεις, δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να προετοιμάζουν ψυχολογικά τον κόσμο, ώστε να υφίσταται και να αποδέχεται τις εξαθλιωτικές και δραμματικές συνθήκες ζωής που μας επιβάλλουν.
Το συνεχές σφυροκόπημα από τα μέσα ενημερώσεως με την υπερπληροφόρηση, τις κακόγουστες εκπομπές και τα reality shows που ισοπεδώνουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, μεταλλάσουν τον ανήσυχο ανθρώπινο νου σε παθητικό δέκτη που απλά εκτελεί εντολές χωρίς κρίση και ικανότητα να αντιλαμβάνεται τι γίνεται γύρω του……………………....
Όταν για πρώτη φορά μίλησα γι αυτά τα πράγματα, αναφερόμουν στο αύριο…
Τώρα, αναφέρομαι στο σήμερα !!!!
Συνειδητοποίηση, η βράσιμο.
Πρέπει να διαλέξετε!
Λοιπόν, αν δεν είστε σαν το βατραχάκι, μισοβρασμένοι, κάντε μια γερή εκτίναξη με τα πόδια, πριν είναι πολύ αργά

Είμαστε ήδη μισοβρασμένοι;!! Η όχι;



Διαφορες φωτογραφιες....(Γελιο)








Τα ΜΑΤ φυλάνε το Χριστουγεννιατικο Δέντρο...

CHRISTMAS 1.jpg

Τα ΜΑΤ φυλάνε το Κακλαμανοδεντρο
και για να το προστατέψουν
έπνιξαν όλη την πλατεία με δακρυγόνα… ο κόσμος είχε πανικοβληθεί και δεν μπορούσε να αναπνεύσει

CHRISTMAS 2.jpg


Το κύριο σύνθημα που ακούγεται αυτές τις ημέρες :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΥΧΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ...
...ΜΠΑΤΣΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ.


Πως κάνουν μπάνιο οι άνδρες και πως οι γυναίκες...

Δείτε το Video


Φαρμακείο (Ανέκδοτο)

Μπαίνει ο τύπος στο φαρμακείο που ο φαρμακοποιός είναι αδελφή και ζητά προφυλακτικά.
- Τι νούμερο φοράτε κύριε;
- Τι έχουν και νούμερα; ρωτά ο πελάτης.
- Βεβαίως περάστε στο παραβάν και δοκιμάστε στις τρύπες που έχει η σανίδα σε ποια από αυτές χωράει η που**α σας και πείτε μου απλώς το νούμερο που γράφει από επάνω η τρύπα.
Μπαίνει ο τύπος να δοκιμάσει την σανίδα πάει και ο φαρμακοποιός πίσω από την σανίδα και του την πιάνει και του παίρνει πίπα μετά μανίας. Ενώ ο φαρμακοποιός ήταν όλο χαμόγελα , ο πελάτης βγαίνει ταραγμένος από το παραβάν και ο φαρμακοποιός τον ρωτάει:
- Λοιπόν κύριε τι νούμερο φοράτε; και ο πελάτης απαντά:
- Ρε τι νούμερα και μαλακίες, την πουλάς την σανίδα;

Πρωτοχρονιά...




ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ...



"[...]Θα ήθελα να μπορούσα να απευθυνθώ στους σημερινούς νέους και να τους πω: Κλείστε τα αυτιά σας στις γλοιώδεις κολακείες όσων προσπαθούν ουσιαστικά να εκτονώσουν την οργή και την ενέργειά σας σε ψεύτικους στόχους απομακρύνοντάς σας από τους πραγματικούς. «Αυτούς» εξυπηρετεί να τρώμε τις σάρκες μας στρεφόμενοι ο ένας κατά του άλλου.

Ο στόχος όμως δεν είναι βέβαια αυτός που έχει το μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και βγάζει από αυτό το ψωμί του, τα φάρμακά του, τη μόρφωση του παιδιού του, όπως οι δικοί σας γονείς.
Στα Ιουλιανά, μια από τις πιο ταραγμένες εποχές της Ιστορίας μας, η νεολαία κατέβαινε κατά δεκάδες χιλιάδες στους δρόμους και ποτέ δεν είχαμε την παραμικρή καταστροφή, αν και θρηνούσαμε δύο νεκρούς, τον Λαμπράκη και τον Πέτρουλα, που σκοτώθηκαν αγωνιζόμενοι για ένα καλύτερο αύριο. Περιφρουρούσαμε τον αγώνα μας και γι΄ αυτό ποτέ δεν έγινε τίποτα, δεν αφήσαμε εμείς να γίνει τίποτα που να τον αμαυρώνει.

Και συγχρόνως η γενιά αυτή δημιουργούσε. Ίσως ποτέ άλλοτε στη νεώτερη Ιστορία μας δεν είχαμε τόσα έργα σε όλους τους τομείς, ποίηση, λογοτεχνία, μουσική, σε όλες τις τέχνες, που έγιναν όπλο του αγώνα της νεολαίας, από ανθρώπους νέους που αγωνίζονταν και δημιουργούσαν.

Βγάλτε τις κουκούλες από τους κουκουλοφόρους. Μην τους επιτρέπετε να στιγματίζουν τον αγώνα σας. Τι θα πει «κουκούλα»; Ο πραγματικός αγωνιστής και επαναστάτης ούτε ντρέπεται ούτε φοβάται να δείξει το πρόσωπό του. Μην αφήνετε να σπιλώνουν τη μνήμη του Αλέξανδρου συνδέοντας το πρόσωπό του και το όνομά του με εικόνες φρίκης. Είναι σαν να τον σκοτώνουν για άλλη μια φορά.

Ανοίξτε δρόμους. Αντισταθείτε στα εύκολα που τόσο ύπουλα βάζουν μπροστά σας προσπαθώντας να σας ξεγελάσουν ότι είναι δήθεν δικές σας επιλογές. Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας και προχωρήστε μπροστά.

Θετικά και δημιουργικά!
ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ

από τους κουκουλοφόρους.
Μην τους επιτρέπετε να στιγματίζουν τον αγώνα σας.
Τι θα πει «κουκούλα»;
Ο πραγματικός αγωνιστής και επαναστάτης
ούτε ντρέπεται ούτε φοβάται να δείξει το πρόσωπό του."

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
ΤΑ ΝΕΑ, 18/12/2008

Εξιτήριο πήρε ο μικρός που πυροβολήθηκε...


Εξιτήριο πήρε και βγήκε απο το νοσοκομείο ο μικρός που χθες τραυματίστηκε απο σφαίρα ενώ βρισκόταν στο Περιστέρι.

Ληστεία σε κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Ν. Ψυχικό




Ληστεία σε κατάστημα των ΕΛΤΑ σημειώθηκε στις 11:15 το πρωί, στο Νέο Ψυχικό, επί της οδού Τζαβέλλα. Δύο άνδρες με την απειλή όπλων αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής ποσόν από τα ταμεία και διέφυγαν.

Άρωμα εκλογών....



Πανικό προκαλεί στην κυβέρνηση ο νέος κύκλος επεισοδίων και κορυφαίοι υπουργοί φοβούνται ότι διαμορφώνεται κλίμα πολιτικού αδιεξόδου που πιθανόν να οδηγήσει σε κάλπες.

Βυθίστηκε σκάφος ανοιχτά των Σπετσών..


Ένα τουριστικό σκάφος στο οποίο επέβαινε ένας Γερμανός, βυθίστηκε στις 04:20 τα ξημερώματα ανοιχτά των Σπετσών. Ο τουρίστας μπήκε στην σωσίβια λέμβο και πρόλαβε κιόλας να εκπέμψει s.o.s.

Λίγα λεπτά αργότερα το σκάφος είχε βυθιστεί. Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών δεν μπορούσαν τα σκάφη του λιμενικού σώματος να προσεγγίσουν την λέμβο , όμως αυτό επιτεύχθηκε στις 05:10 τα ξημερώματα . Ο άνδρας είναι υγιείς και τώρα είναι στο λιμεναρχείο των Σπετσών για να εξηγήσει πως βυθίστηκε το πλοίο.

Ερωτόλογα στο πέρασμα του χρόνου( ανέκδοτο)

Εδώ παρουσιάζεται ο τρόπος με τον οποίο υποδέχεται μια γυναίκα τον καλό της ανάλογα με τον χρόνο που έχουν σχέσεις. ΕΡΩΤΑΣ 1 ΜΗΝΑ:Αχ λατρεία μου εσύ είσαι; ΕΡΩΤΑΣ 5 ΜΗΝΩΝ:Αχ μωρό μου εσύ είσαι; ΕΡΩΤΑΣ 8 ΜΗΝΩΝ:Αχ εσύ είσαι; ΕΡΩΤΑΣ 12 ΜΗΝΩΝ:ααααα...εσύ είσαι;

ΓΑΜΟΣ 1 ΜΗΝΑ:ααα..εσύ μας έλειπες....

Ο Καραμανλής ανέλαβε....

ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΣ Ο Γ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Την στιγμή που η Αθήνα διαλύεται, ο υφυπουργός Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου αποφασίζει να μοιράσει διχίλιαρα σε συλλόγους της εκλογικής του περιφέρειας, λίγες μάλιστα ημέρες πριν από τον ανασχηματισμό. Σε μια περίοδο στην οποία και το τελευταίο ευρώ του υπουργείου Οικονομικών θα πρέπει να πηγαίνει σε όσους έχουν καταστραφεί οι περιουσίες τους, ο Γ. Παπαθανασίου μοιράζει ρουσφέτια συνολικού ποσού 54.000 ευρώ! Προσέξτε από τις διευθύνσεις ότι πολλοί Σύλλογοι έχουν έδρα την εκλογική περιφέρεια της Β' Αθηνών (πατήστε κλικ)

pressmme



2skouroi:

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΕΕ
θΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΒΑΣΟΥΜΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ...
ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ...
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΜΟΙΑΖΕΙ....



Ασε ρε ....


ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ......
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ
ΣΥΝΕΔΡΑΙΑΖΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Σ.Ε.Β ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΑΥΞΗΣΗ 0,30 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕΝΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΩΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ "ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ".
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ,....
.....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ......

Το προβλημα....


Το πρόβλημα είναι βαθιά πολιτικό και μόνο αν αντιμετωπιστεί ως τέτοιο θα λυθεί…

Στο Πολυτεχνείο άλλωστε, επί της Χούντας της παλιάς, όχι της τωρινής, το σύνθημα που έμεινε, γιατί πολλοί άνθρωποι άλλαξαν, ήταν το

ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

και σήμερα υπάρχει έλλειψη και των τριών…

Έπεσαν μολότοφ εχτές στην Αθήνα..

Προϋπολογισμός.....

Αυριανη....

Τελικά κάποιοι θέλουν πολλές κλωτσιές........

Πολιτική Ευθύνη.....

Η Ελληνικη Αστυνομια......



dentnews

Τρεις συγκεντρώσεις ...


Ο τραυματισμός του 17χρονου στο Περιστέρι αναζωπύρωσε το ήδη τεταμένο κλίμα και ήδη έχουν προγραμματιστεί κινητοποιήσεις και για το πρώτο δεκαήμερο του νέου έτους. Για σήμερα Παρασκευή η εκπαιδευτική κοινότητα πραγματοποιεί τρεις συγκεντρώσεις -στη Βουλή, τα Προπύλαια και το Περιστέρι- ενώ συγκέντρωση στη Βουλή διοργανώνουν, επίσης, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Φυλάκιση με αναστολή....


Σε πέντε μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε από το Εφετείο Ρεθύμνου ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ιωάννης Κεφαλογιάννης για απόπειρα υπόθαλψης εγκληματία και προτροπή σε ψευδορκία τριών αστυνομικών.
η υπόθεση αφορά παρέμβαση του πρώην υπουργού υπέρ κατοίκου του Μυλοποτάμου Κρήτης, ο οποίος εμπλεκόταν σε υπόθεση καλλιέργειας χασίς.

Όπως κατήγγειλαν αστυνομικοί της Ειδικής Αστυνομικής Υπηρεσίας Δίωξης Εγκλήματος, ο κ. Κεφαλογιάννης τους είχε πιέσει να αλλάξουν την κατάθεσή τους, ώστε αυτή να ευνοήσει τον κατηγορούμενο.