Σελίδες

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Δεν με νοιάζει τι.....

Δεν το 'χει η ξανθιά...

Aστείο βίντεο..

Σοκ στην Κέρκυρα με τριαξονικό που πολτοποίησε γυναίκα σε πλατεία!!!




"Στην Πλατεία Σαρόκο στο κέντρο της Πόλεως δίπλα σε διάβαση φορτηγο πάτησε μια γυναίκα μεταξυ 25-35 ετων κατα τις πρωτες εκτιμήσεις.Πληροφορίες αναφέρουν οτι πολτοποίησε μέρη του σώματος της.Πληθος κόσμου που κανει την καθημερινή συναλλαγή του στα εμπορικά καταστήματα της περιοχής παρέμεινε στο συμβάν στο οποίο επενένη και η Πυροσβεστική υπηρεσία.Στη σελίδα μας αλλά και απο το Ραδιο Κέρκυρα χρόνια τονίζουμε οτι θα σκοτωθεί ανθρωπος εαν δεν βγάλουν τα τριαξονικά και τα φορτηγά απο το κέντρο της πόλης.Σε αλλες περιοχές εχουν περιφερειακό δρόμο εδω ομως το μονο που κάνουν Δημος κερκυραίων και Επιτροπή κυκλοφορίας να κρατάνε τίτλους θέσων και αποζημιώσεις.Το εγκληματικό ειναι οτι ηξεραν τα πολιτικά προσωπα και γνωρίζουν οτι δεν θα επρεπε να περνούν βαρια οχήματα απο το Σαρόκο που ψωνίζει ο κόσμος και αμεριμνα μπορεί να πεταχθεί κάποιος.Σίγουρα δεν πρόσεξε ο οδηγός σιγουρα μπορει να μην πρόσεξε η διερχόμενη.
http://www.vraxonisida.gr/2009/01/tin-patise-fortigo-sto-sarokosovaro
-trocheo-1130-simera/

Ανέκτησε επαφή με το περιβάλλον ο Διαμαντής Μαντζούνης


Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του 20χρονου Διαμαντή Μαντζούνη.

Ο νεαρός αστυνομικός παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», ωστόσο δείχνει να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, ενώ ανέκτησε την επαφή με το περιβάλλον.

Σπάει καρπούζι με το κεφάλι του?

H Ντόρα......





Το είδαμε και μας άρεσε πολύ....

Ελάχιστοι οι μπάτσοι στο Σύνταγμα στη συγκέντρωση τους κατά της «Βίας».


Προφανώς το συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει κανείς είναι ότι οι μπάτσοι δεν είναι κατά της βία και ειδικά αφού έχουν τα όπλα δεν θεωρούν ότι την απάντηση τους θα τη δίνουν κάθε μέρα ασκώντας βία. Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι λιγότεροι από 200 μπάτσοι συμμετείχαν (και ένας σκύλος) στη συγκέντρωση. Λιγότεροι από όσοι ήταν έξω από το νοσοκομείο για τον συνάδελφό τους. Φυσικά παίζει και ότι μάλλον τα συνδικαλιστικά τους όργανα χαίρουν του ίδιου κύρους που χαίρει η ΓΣΕΕ από τους εργαζόμενους. Στα πανό τους δεν υπήρχαν καθόλου αναφορές για την βία που δέχτηκε ο Αλέξης ή η κοινωνία από αυτούς αλλά μόνο ότι βία κατά της αστυνομίας είναι βία κατά των πολιτών!!! Προφανώς το αντίστροφο δεν ισχύει αφού η βία τους κατά των πολιτών είναι χαρά για την αστυνομία….
πηγή: indy.gr

Πυροβολισμούς δέχθηκαν τεχνικοί της ΔΕΗ στο Κορωπί

Επίθεση αγνώστων δέχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης πέντε τεχνικοί της ΔΕΗ στο Κορωπί. Οι εργαζόμενοι βρίσκονταν μέσα στο γραφείο τους, όταν περίπου στις 11 το βράδυ δέχθηκαν δύο πυροβολισμούς. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους. Επί ποδός η Ασφάλεια.

Για οργανωμένη δολοφονική επίθεση εναντίον των τεχνικών έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Ν.Φωτόπουλος, σε δηλώσεις του στη ΝΕΤ.
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν στην Αστυνομία οι τεχνικοί, οι σφαίρες έσπασαν τα τζάμια του γραφείου στο οποίο βρίσκονταν και από τύχη δεν τραυματίστηκε κανείς.
Μετά την επίθεση, οι τεχνικοί βγήκαν από το γραφείο, αλλά δεν κατάφεραν να διακρίνουν τον δράστη ή τους δράστες.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Κορωπίου, που έσπευσε στο σημείο της επίθεσης. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, δεν έχουν βρεθεί οι κάλυκες.
Το γεγονός αυτό αποδίδεται σε πιθανό εξοστρακισμό των σφαιρών.
πηγή:in.gr