Σελίδες

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

O τυροπιτούμπας

O διάλογος για την παιδεία..


makakas.gr

«Ντροπή» χαρακτήρισε ο Ομπάμα τα μπόνους των στελεχών της Γουόλ Στρητ εν μέσω κρίσης

«Αποκορύφωμα της ανευθυνότητας» χαρακτήρισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, τα πριμ που έλαβαν τα στελέχη της Γουόλ Στριτ εν μέσω οικονομικής κρίσης.

«Είδα ένα άρθρο σήμερα που έλεγε ότι οι τραπεζίτες της Γουόλ Στριτ έδωσαν στους εαυτούς τους μπόνους ύψους 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων... Είναι το αποκορύφωμα της ανευθυνότητας, είναι ντροπή. Αυτό που επιβάλλεται, μεταξύ άλλων, είναι οι άνθρωποι της Γουόλ Στριτ, που ζητούν βοήθεια, να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση, πειθαρχία και μεγαλύτερη αίσθηση υπευθυνότητας» δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Η αντίδραση του Ομπάμα προήλθε από πληροφορίες που ανέφεραν ότι εταιρείες της Γουόλ Στριτ έδωσαν στους υπαλλήλους τους πριμ ύψους 18,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αφού έλαβαν κρατική βοήθεια μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης.

Έσπασαν τοίχους και ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο του «Καν-Καν»

Έσπασαν τοίχους και ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο του «Καν-Καν»





Λαμπόγυαλο» έκαναν το γνωστό κέντρο διασκέδασης «Καν-Καν» τρεις κουκουλοφόροι ληστές προκειμένου να κλέψουν το χρηματοκιβώτιο που έκρυβε τις εισπράξεις της προηγούμενης νύχτας.

Το περιστατικό συνέβη προχθές τα ξημερώματα. Οι ληστές περίμεναν να αποχωρήσει και ο τελευταίος εργαζόμενος του κέντρου και αφού αιφνιδίασαν το φύλακα, τον ανάγκασαν με την απειλή όπλου να μπει στο καμαρίνι του Θέμη Αδαμαντίδη και της Κατερίνας Στανίση, όπου τον έδεσαν και τον κλείδωσαν. Στη συνέχεια, έσπασαν με σιδηρολοστούς τμήμα του μπαρ, γκρέμισαν τον τοίχο και με τροχό έκοψαν το χρηματοκιβώτιο και το ξήλωσαν από τη βάση.

Μετά από αρκετές ώρες, ο φύλακας κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει τον ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ανδρών της Ασφαλείας οι οποίοι πήγαν στο κέντρο και έψαξαν το χώρο για τυχόν αποτυπώματα, πρόκειται για δουλειά επαγγελματιών του είδους, που πιθανότατα δεν ήθελαν μόνο να κλέψουν το χρηματοκιβώτιο, αλλά να στείλουν «μήνυμα», προκαλώντας σημαντικές ζημίες στο μαγαζί.


Η διαστάυροση..

Δεν ξεχνάμε την Κωνσταντινα...

Κωνσταντινα Κουνεβα

Κωνσταντινα Κουνεβα
Λογαριασμός οικονομικής ενίσχυσης:
5012 019021 277
Τράπεζα Πειραιώς
DECHEVA ELENA KUNEVA KOSTADINKA NIKOLOVA

Προσοχη το one night stand κρυβει κινδυνους.




Αυτός ο άνθρωπος,ειναι 41 ετων λεγεται Xing και ειναι απο το Χονγκ Κονγκ.Ειδε τις τρυπες του παγκου και θελησε να κανει ερωτα με τον παγκο.Δεν μπορεσε ομως να ξεφυγει παρολο που τον τραβουσαν οι πυροσβεστες.Στο τέλος έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, με τον πάγκο. Η επέμβαση διήρκεσε 4 ώρες, και τελικά ο Xing απελευθερωθηκε.