Σελίδες

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Δηλωση Κουγια...


"Εαν επρεπε να πεθανει ή οχι ο μικρος Αλεξανδρος...
αυτο θα το κρινει η Ελληνικη Δικαιοσυνη."Ετσι ειπε....

Συγνώμη ρε παιδιά ,αλλά αυτός ο άνθρωπος θέλει πολύ ξύλο και όχι μόνο..!!!!!!!!!!
Βούλωσε το στόμα σου....πετάς σκ@τα!!!!!!

Οι τρομοκράτες...!




Καληνύχτα...


Η στυγερή δολοφονία ενός παιδιού από έναν ανεγκέφαλο ειδικό φρουρό εξελίσσεται σε θρυαλλίδα που απειλεί να δρομολογήσει πολιτικές εξελίξεις και να ανατρέψει το μεταπολιτευτικό πολιτικό και κοινωνικό σκηνικό.
Οι πολιτικοί μας συλλήβδην χρόνια τώρα είναι εγκλωβισμένοι σε μια θεατρικού χαρακτήρα πολιτική ρητορεία. Μοιάζουν ναρκωμένοι από την άσκηση ή την προοπτική της εξουσίας και είναι παραδομένοι στη διαφθορά.
Για χάρη ενός σάπιου πελατειακού συστήματος αδιαφορούν για την πλημμελή λειτουργία βασικών μηχανισμών της κρατικής μηχανής. Αρκεί να βολευτούν οι ημέτεροι και ας διαλυθεί το σύμπαν. Το είδαμε πέρυσι με τις πυρκαγιές, το βλέπουμε καθημερινά με την αστυνομία, τα νοσοκομεία κλπ.
Στις δυο τελευταίες τάξεις του λυκείου το δημόσιο σχολείο είναι ένα εξάωρο χαμένο και το φροντιστήριο έχει αναλάβει το ρόλο του σχολείου. Τα πανεπιστήμια ως επί το πλείστον μοιράζουν πτυχία που χρησιμεύουν για τις προαγωγές στο δημόσιο τομέα και την ανεργία. Τα συγγράμματα στους φοιτητές τα μοιράζουν οι φοιτητικές παρατάξεις. Ολοι μιλάνε για τη γενιά των 700 ευρώ και κανείς για την παραγωγική ικανότητα αυτής της γενιάς. Αξίζουμε παραπάνω;
Σε όλα αυτά που προϋπάρχουν δεκαετίες αλλά τα τελευταία χρόνια γνωρίζουν λαμπρές δόξες, ήρθαν να προστεθούν ακόμη δυο πράγματα:
Α) Η διεθνής οικονομική κρίση.
Β) Τα απανωτά σκάνδαλα: Βατοπέδι, Siemens, Ζαχοπουλιάδα κλπ. Η εικόνα υπουργών να εμφανίζονται να αποκτούν τεράστια περιουσία σε λίγα χρόνια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Η έκρηξη που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι πιθανό να οδηγήσει σε πολιτικές εξελίξεις. Το ζήτημα είναι ότι επί της ουσίας το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα δύσκολα μπορεί να επιλυθεί.
Το πρόβλημα της δημιουργίας προϋποθέσεων για το μέλλον δεν αφορά μόνο αλλαγή του πολιτικού σκηνικού. Αφορά κυρίως τη διάθεση της κοινωνίας να κάνει θυσίες. Αφορά όλους μας και το κατά πόσο είμαστε διατεθειμένοι να ξεβολευτούμε από καταστάσεις παρασιτικής επιβίωσης σήμερα με τα «ψωμιά» του αύριο.
Αφορά τόσο τη δεξιά όσο και την αριστερά. Αφορά τους εργαζόμενους στο δημόσιο που θεωρούν πολλά πράγματα ως δεδομένα. Αφορά τους επιχειρηματίες που θεωρούν επίσης πολλά πράγματα ως δεδομένα. Αφορά τους πολιτικούς της ανέξοδης ρητορείας. Αφορά τους φοιτητές που νομίζουν ότι θα κατοχυρωθούν αν παρεμποδίσουν την λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων. Δεν αφήνουν έξω τους δημοσιογράφους με την συντεχνιακή ένωσή τους και το αυθαίρετο αγγελιόσημο με το οποίο επιβαρύνουν το κοινωνικό σύνολο.
Ο κόσμος αλλάζει και δεν θα περιμένει εμάς πότε θα αποφασίσουμε να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις. Όσοι υπόσχονται μαγικές λύσεις πρέπει να δημιουργούν υποψίες. Δυστυχώς οι λύσεις ξεκινούν από τις θυσίες που είναι διατεθειμένος να κάνει ο καθένας μας προσωπικά.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Aπόφαση της Κυβερνητικής Επιτροπής

Η Κυβερνητική επιτροπή αποφάσισε να είναι πιο δυναμική η αστυνομία. Τι θα δούμε στους δρόμους άραγε...




θέλουμε να μας εξηγήσει κάποιος τι δουλειά έχει κάποιος με ένα ρόπαλο ανάμεσα στην αστυνομία!
Γιατί δεν τον συλλαμβάνουν?
Αν δεν τον βλέπαμε μαζί με τους αστυνομικούς κάποιοι θα τον έλεγαν "αναρχικό". Τώρα όμως?
Να τον πούμε ασφαλίτη?
Να τον πούμε χρυσαυγίτη?
Μήπως είναι από εκείνους που σπάνε τα μικρομάγαζα του απλού κόσμου?
Γιατί από όσα ακούγονται και από τα ΜΜΕ οι ¨αναρχικοί" σπάσανε τράπεζες και μεγάλα πολυκαταστήματα και όχι μικρές περιουσίες ανθρώπων
Μήπως η κυβέρνηση "έριξε" και κάποιους φίλους της όπως ο παραπάνω κύριος για να μην φαίνεται η εξέγερση - απογοήτευση του κόσμου,ως εξέγερση και να ακούμε συνέχεια για το πλιάτσικο?

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ!!!!!!!!!

Έλεος.........................


πηγη:troktiko

Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνα ανίκανοι, υποκριτές, ψεύτες. Συγκαλύπτουν σκάνδαλα και χτίζουν ένα αστυνομικοδικαστικόχουντικό παρακράτος το οποίο θα τους επιτρέψει να κερδίσουν χρόνο για να συνεχίσουν να λεηλατούν τη δημόσια περιουσία.
Είναι ασέβεια στη μνήμη του νεκρού παιδιού ν ακούμετον υπουργό του βασικού μετόχου, ο οποίος επιχειρείνα στρογγυλέψει την δολοφονία μιλώνταςγια τη βαλιστική εξέταση και κουραφέξαλα.
Εχουμε μια νέα χούντα η οποία οπλίζει τα χέρια του κάθε αποτυχημένου και ψυχάκια που βρίσκει καταφύγιο στην Ελληνική Αστυνομία, μέσα απο το διαχρονικό και κατάπτυστο ρουσφέτι.

Την ίδια ώρα που η ανικανότητά τους δολοφονεί ένα παιδί, οι ίδιοι λεηλατούν το υστέρημά μας δίνοντας 28δις στις Τράπεζες.

backbook

Ποιός είναι ο καταλληλότερος; Ο Χοντρός ή ο Λιγνός;




Επεισόδια αυτή την ώρα έξω από τη Βουλή. Διαδηλωτές πετάνε πέτρες και μολότοφ στους αστυνομικούς, που «απαντούν» με ρίψη χημικών.

ΑΧΡΕΙΟΙ...

μα τελος παντων....βρε αχρεια τηλεοπτικα δημοσιογραφικα ερπετα...{,,οχι ολοι }..ποσο ακομα θα παιζεται το παιχνιδι της εξουσιας ...σαν δεν ντρεπεσται...γλειωδη δουλικα αυτου του αθλιου συστηματος...που τρεμεται την οργη των παιδιων...μια οργη που εχει ξεχειλισει για τα προτυπα που τους ριχνεται καθημερινα στην ''μαπα''...για των ''εσμο''των λαμογιων..που παρελαυνουν καθημερινα απο το φανταχτερο ''πανερι'' σας..για τους γραβατωμενους αληταραδες που τους λανσαρεται ως προτυπα...για μια δικαιοσυνη που αφηνει ατιμωρητους τους μεγαλοσχημους απατεωνες..αστυνομικους...πολιτικους... και εξαντλει την αυστηροτητα της..στους μη εχοντες ''ακρη''...για μια πολιτικη εξουσια ασυδοτη και ασυστολη...που κλεβει την δημοσια περιουσια ατιμωρητη...οταν βλεπουν οτι και πρωθυπουργος μπορει να γινει καποιος που δεν εχει δουλεψει ποτε στην ζωη του...και ψευδεται ασυστολα..και το μονο που τον ενδιαφερει να γλιτωσει την ομαδα του..που λειτουργει με χαρακτηριστικα συμμοριας....για υπουργους που με κουτοπονηρες μεθοδους..προσπαθουν να ''φανε'' τα λεφτα των ταμειων..για μια εκκλησια .ελεεινη και τρισαθλια..που το εχει ριξει στις μπιζνες....για μια αστυνομια που λειτουργει μα χαρακτηριστικα μαφιας...ατιμωρητοι...και ασυδοτοι...με λεφτα δικα μας..για μια γενικευμενη σηψη .....Τι προσφερουμε τελος παντων στο μελλον..που ειναι τα παιδια μας...ΠΟΙΟ ΒΡΕ ΑΘΛΙΟΙ..και μου μιλατε για κουκουλοφορους..ποιους κουκουλοφορους..τα παιδια μας ειναι... δεν ηρθαν απο τον ''Αρη''...τα δικα μας παιδια ειναι που θελουν να τα σπασουν και να μην τα πιασετε...αυτοι ειναι..ΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ...ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ...ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΑ ΣΠΑΝΕ....η δολοφονια ηταν η αφορμη να ξεσπασει..η οργη που συσσωρευτηκε..ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ..ΜΗΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΙ ΔΡΟΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ...ΚΑΙ ΝΑ Τ'ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΜΕ...ΚΑΙ Ν'ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ...Για να τους κοινωνησουμε το μελλον...οπου θα ζουν ως ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΕΠΕΙΑ....και οχι....ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ....


spyros sarafianos

Στον ανακριτή για την δολοφονία του 15χρονου...


Σήμερα οδηγούνται ενώπιον του ένατου τακτικού ανακριτή οι δύο ειδικοί φρουροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή. Όμως , όπως αναφέρει ο συνήγορος τους, Αλέξης Κούγιας, οι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν μόνο όταν ολοκληρωθεί η προανακριτική διαδικασία και θα τους γνωστοποιηθούν τα ευρήματα των επιστημονικών αναλύσεων.,δηλαδή της ιατροδικαστικής, τοξικολογικής και βαλλιστικής εξέτασης. Μην ξεχνάμε ότι ο δράστης επιμένει ότι η σφαίρα εξοστρακιστηκε γιατί ουδέποτε δεν σημάδεψε τον Αλέξη

Υπάρχουν όμως και αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τον δράστη να σημαδεύει και να πυροβολεί τον μικρο...

ΚΑΝΟΝΊΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΏΣΕΤΕ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΆΛΛΑ. ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΆΛΛΑΞΑΝ. ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΊΤΕ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΑΣ...


Η ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ


ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ!
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Δεν είμαστε τρομοκράτες, "κουκουλοφόροι", "γνωστοί-άγνωστοι"
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!
Αυτοί, οι γνωστοί-άγνωστοι....
Κάνουμε όνειρα -μη σκοτώνετε τα όνειρά μας!
Έχουμε ορμή - μη σταματάτε την ορμή μας.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!
Κάποτε ήσασταν νέοι κι εσείς.
Τώρα κυνηγάτε το χρήμα, νοιάζεστε μόνο
για τη "βιτρίνα", παχύνατε, καραφλιάσατε,
ΞΕΧΑΣΑΤΕ!
Περιμέναμε να μας υποστηρίξετε,
Περιμέναμε να ενδιαφερθείτε,
να μας κάνετε μια φορά κι εσείς περήφανους.
ΜΑΤΑΙΑ!
Ζείτε ψεύτικες ζωές, έχετε σκύψει το κεφάλι,
έχετε κατεβάσει τα παντελόνια και περιμένετε
τη μέρα που θα πεθάνετε.
Δε φαντάζεστε, δεν ερωτεύεστε
δεν δημιουργείτε!
Μόνο πουλάτε κι αγοράζετε.
ΥΛΗ ΠΑΝΤΟΥ
ΑΓΑΠΗ ΠΟΥΘΕΝΑ – ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ
Που είναι οι γονείς; Που είναι οι καλλιτέχνες;
Γιατί δε βγαίνουν έξω να μας προστατέψουν;
ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Υ.Γ.: Μη μας ρίχνετε άλλα δακρυγόνα
ΕΜΕΙΣ
κλαίμε κι από μόνοι μας.

salonica press