Σελίδες

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Γερμανία : Ιδιοκτήτης μπαρ δικάζεται για το θάνατο ανήλικου από αλκοόλ...

Ένας ιδιοκτήτης μπαρ δικάζεται σήμερα στο Βερολίνο, επειδή σέρβιρε 45 σφηνάκια τεκίλας σε ένα έφηβο 16 ετών, ο οποίος απεβίωσε αφού έμεινε σε κωματώδη κατάσταση επί τέσσερις εβδομάδες.

Ο κατηγορούμενος Αϊτάκ Γ., 28 ετών, παραπέμπεται με την κατηγορία πρόκλησης σωματικών βλαβών που επέφεραν το θάνατο, διότι σέρβιρε την τεκίλα στον έφηβο στις 27 Φεβρουαρίου 2007, παρασύροντάς τον σε στοίχημα ότι μπορούσε να πιει περισσότερο από κείνον, ενώ ο ίδιος όμως έπινε νερό.

Ο έφηβος, ο οποίος σύμφωνα με το κατηγορητήριο είχε καταναλώσει 45 σφηνάκια τεκίλας περιεκτικότητας 0,02 λίτρων το καθένα, έπεσε σε κώμα, με περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα του 4,4 γραμμάρια. Πέθανε στο νοσοκομείο ένα μήνα αργότερα και χωρίς να ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Τέσσερις ακόμη έφηβοι, ηλικίας 17 έως 21 ετών, που είχαν επίσης ανάμειξη στο περιστατικό, παραπέμφθηκαν σε δίκη σε δικαστήριο ανηλίκων.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο αριθμός των νέων που καταναλώνουν υπερβολική ποσότητα αλκοόλ στη Γερμανία αυξάνεται σταθερά, ενώ το 2007 23.165 περιπτώσεις χρειάστηκε να νοσηλευθούν σε κατάσταση προχωρημένης μέθης.

Και δεύτερο θύμα του 42χρονου;

Την καταγγελία μίας 19χρονης κοπέλας, που ισχυρίζεται ότι είχε πέσει και η ίδια θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του 42χρονου από το Μενίδι, όταν ήταν 6 ετών, εξετάζει η Ασφάλεια.

Ο 42χρονος, που επί οκτώ μήνες ασελγούσε σε ένα 8χρονο κοριτσάκι, κόρη φιλικής του οικογένειας αναμένεται να οδηγηθεί την Παρασκευή στον τακτικό ανακριτή.

Ήδη, εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου κατ' εξακολούθηση και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Τα στοιχεία σε αυτή την υπόθεση, είναι από μόνα τους συγκλονιστικά. Τουλάχιστον δέκα με δεκαπέντε φορές είχε ασελγήσει στο κορμάκι του 8χρονου αγγέλου, ενώ στα ρούχα του κοριτσιού βρέθηκε γενετικό υλικό του δράστη.

Η τελευταία φορά που ο 42χρονος έκανε πράξη τις αρρωστημένες του φαντασιώσεις, ήταν προχθές. Ο δράστης παρέσυρε το κοριτσάκι στο σπίτι του για να παίξει δήθεν με τα δικά του ανήλικα αγοράκια, 3 και 5 ετών, τα οποία όμως απουσίαζαν.

Εκεί ο 42χρονος ασέλγησε κατ' επανάληψη πάνω του. Για να πετύχει το σκοπό του έδειχνε στην ανήλικη φωτογραφίες και βίντεο παιδικής πορνογραφίας που είχε στο κινητό τηλέφωνό του.

Χανιά : Σύλληψη τετραμελούς οικογένειας Αλβανών για ναρκωτικά

Μια από τις μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών κατάσχεσαν οι διωκτικές αρχές στα Χανιά συλλαμβάνοντας μια τετραμελή οικογένεια Αλβανών που είχαν στην κατοχή τους 1,5 κιλό ηρωίνης.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία χθες το μεσημέρι συνέλαβε ένα νεαρό Αλβανό που οδηγούσε χωρίς άδεια οδήγησης το ΙΧ αυτοκίνητο του πατέρα του. Σε έρευνα μέσα στο ΙΧ οι αστυνομικοί βρήκαν 105 γραμμάρια ηρωίνης.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι όπου έμενε η οικογένεια του συλληφθέντος στα Περιβόλια Θερίσου, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν ποσότητα 1.395 γραμμαρίων ηρωίνης, μια ζυγαριά ακριβείας 10 γραμμάρια κάνναβης χρηματικό ποσό 400 ευρώ, δύο βιβλιάρια τραπεζών, έξι κινητά τηλέφωνα και διάφορα μέσα συσκευασίας ναρκωτικών.

Η αστυνομία προχώρησε σε κατάσχεση των ευρημάτων καθώς και του ΙΧ αυτοκινήτου, ενώ αύριο Πέμπτη οι τέσσερις συλληφθέντες μεταξύ των οποίων είναι και ένας ανήλικος θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Πατηρ και υιος...



hakis

Amigos....

Ετσι.....

Βρηκαμε και το...." κι ομως υπαρχει #2"