Σελίδες

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Δεκάχρονος έχασε το σχολικό και...πήρε το αυτοκίνητο!


Έχοντας χάσει το σχολικό του, ένα αγόρι 10 ετών πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του πατέρα του σήμερα το πρωί και έκανε διαδρομή δύο χιλιομέτρων, έχοντας πάρει στον δρόμο και έναν εννιάχρονο συμμαθητή του που είχε χάσει ...επίσης το σχολικό λεωφορείο, μέχρι να πέσει σε κολώνα και να συλληφθεί από την αστυνομία μαζί με τον συνεπιβάτη του.
"Φορούσα ζώνη", δήλωσε στους αστυνομικούς, που ειδοποίησαν τους γονείς του.
Η αστυνομία της Βαλάνς τους πήρε κατάθεση για "οδήγηση χωρίς δίπλωμα" και "καταστροφή δημόσιας περιουσίας". Δεν τραυματίσθηκαν.
Η εισαγγελία της Βαλάνς θα αποφασίσει για τη δικαστική συνέχεια της υπόθεσης.

Έβρος: ''Τον σκότωσα και κρέμασα το πτώμα του σε δέντρο''!


Δράστης ένας 32χρονος Αλβανός που ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε και καταδικάστηκε
Θύμα του ένας κτηνοτρόφος...
Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάσθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ορεστιάδας, 32χρονος Αλβανός, ο οποίος πριν από δέκα μήνες είχε δολοφονήσει 72χρονο κτηνοτρόφο στο Σουφλί Έβρου.
Ο κτηνοτρόφος είχε βρεθεί κρεμασμένος σε δένδρο σε αγροτική περιοχή του Σουφλίου, και από την έρευνα της αστυνομίας είχε προκύψει ότι έπεσε θύμα δολοφονίας με δράστη τον Αλβανό υπάλληλό του, που μετά από λογομαχία τον στραγγάλισε.
Ο δράστης είχε συλληφθεί από την Αστυνομία στο χωριό Κερασιά, έχοντας στην κατοχή του το χρηματικό ποσό των εξήντα ευρώ και το κινητό τηλέφωνο του θύματος. Ομολόγησε το στυγερό έγκλημα που διέπραξε και καταδικάστηκε...
axortagos

Οροφή κτιρίου καταρρέει λόγω χιονιού


Το παγοδρόμιο ήταν γεμάτο παιδιά, που εκείνη την ώρα έκαναν προπόνηση. Ξαφνικά, είδαν τον... ουρανό να πέφτει και γλίτωσαν, σαν από θαύμα.
Η οροφή στο νεόκτιστο παγοδρόμιο της πόλης Ναμέστοβο της Σλοβακίας δεν άντεξε το βάρος του χιονιού μετά την πρόσφατη χιονοθύελλα.
Ήταν λίγο αφού είχε ξεκινήσει η προπόνηση της παιδικής ομάδας, την οποία προπονεί ο πρώην θρύλος του χόκεϊ Ρίτσαρντ Ζέντνικ.
Ξαφνικά, τα φώτα του κτιρίου τρεμοπαίζουν και στη συνέχεια σβήνουν. Ένας περίεργος θόρυβος ακούγεται. Τα παιδιά και οι προπονητές φεύγουν από το παγοδρόμιο και πηγαίνουν στην άκρη του γηπέδου.
Δευτερόλεπτα μετά, βλέπουν την οροφή να ανοίγει μπροστά στα μάτια τους. Όλοι κατάφεραν να βγουν με ασφάλεια και κάνεις δεν τραυματίστηκε.

Κάηκαν πολυτελή σκάφη στη μαρίνα Αλίμου...


Πυροσβεστικά οχήματα από τη στεριά αλλά και πυροσβεστικά σκάφη από τη θάλασσα έδωσαν μάχη από τις τέσσερις τα χαράματα να σβήσουν τη φωτιά που ξέσπασε στα πολυτελή σκάφη στη μαρίνα.
Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής το ένα μετά το άλλο τα σκάφη τυλίχθηκαν στις φλόγες με αποτέλεσμα τουλάχιστον επτά να υποστούν μεγάλες ζημιές.Τρία από τα σκάφη βυθίστηκαν, ενώ διαρκώς ακούγονταν εκρήξεις από τις δεξαμενές καυσίμων που αναζωπύρωναν τη φωτιά και τη μεταδέδιδαν και σε άλλα.
Τα πολύ εύφλεκτα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται τα σκάφη έκαναν πολύ δύσκολο το έργο των 40 πυροσβεστών που κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο λίγο πριν από τις 08:00 το πρωί.
Σ' αυτό το σημείο της μαρίνας τα αγκυροβολημένα σκάφη ακουμπούν μεταξύ τους και οι φλόγες περνούσαν με μεγάλη ταχύτητα από το ένα στο άλλο.

Μαχαίρωσε τη σύζυγό του γιατί... δεν άντεχε τη μουρμούρα της


Απίστευτο κι όμως... κυπριακό. Σαρανταπεντάχρονος
κρεοπώλης τραυμάτισε με μαχαίρι τη 45χρονη σύζυγό του από τη Βουλγαρία στο χωριό Στατός Άγιος Φώτιος.
Ο ύποπτος, υπό την επήρεια αλκοόλ, επέφερε στο θύμα τρία τραύματα στο κεφάλι, το στήθος και στο αριστερό χέρι.
Ο 45χρονος υποστήριξε ότι αιτία ήταν η μουρμούρα και τα συνεχή παράπονα της συζύγου του όταν κάπνιζε και κατανάλωνε οινοπνευματώδη ποτά.
Ο ύποπτος συνελήφθη από την Αστυνομία και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ η σύζυγός του κρατήθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Άρρωστος όταν ήσουν παιδί vs τώρα!


ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ για την Ελλάδα (1995)Το Βλέμμα του Οδυσσέα