Σελίδες

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή του 15χρονου.


Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή του 15χρονου. "Τυφλό τραύμα θώρακος από σφαίρα μικρού διαμετρήματος" η γνωμάτευση του ιατροδικαστή.

Πορεία στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έκαναν πριν από λίγο μαθητές των σχολείων της Αθήνας. Οι μαθητές συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της Ασφάλειας διαμαρτυρώμενοι για τη δολοφονία του άτυχου 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου το Σάββατο στα Εξάρχεια.

Μάλιστα, τρεις μαθητές ξάπλωσαν στα σκαλιά του κτιρίου παριστάνοντας τους νεκρούς, ενώ άλλοι πετούσαν άδεια μπουκάλια στην είσοδο.

Την Τετάρτη θα απολογηθεί ο ειδικός φρουρός που πυροβόλησε και σκότωσε τον άτυχο 15χρονο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο το Σάββατο στα Εξάρχεια. Ο 37χρονος αστυνομικός κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία, ενώ ο συνάδελφός του που βρισκόταν μαζί του κατηγορείται για συνέργεια σε ανθρωποκτονία.

Παράλληλα, παραιτήθηκε επικαλούμενος προσωπικούς λόγους ο δικηγόρος του ειδικού φρουρού Βασίλης Καπερνάρος, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ίδιο έπραξε και η Χρύσα Σαλαβράκου που είχε αναλάβει την υπεράσπιση του δεύτερου ειδικού φρουρού.

madata

Δεν υπάρχουν σχόλια: