Σελίδες

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Το παίζει ή είναι τρελός;

Τα επεισόδια στις φυλακές Δομοκού με τον ειδικό φρουρό που έκρυψε η κυβέρνηση. Γιατί χτύπησε τον συνάδελφό του και τους φρουρούς. Το ερώτημα που καίει, αν είναι ψυχωσικός ποιός του έδωσε όπλο;

Τα έκανε γης μαδιάμ μέσα στο κελί του

Ξεσηκώθηκαν οι φυλακές του Δομοκού όπου βρίσκεται, προφυλακισμένος, ο ειδικός φρουρός και κατηγορούμενος για το φόνο του 15χρονου Αλέξανδρου. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα κρατούμενοι και φύλακες άκουσαν φωνές και χτυπήματα από το κελί του Επαμεινώνδα Κορκωνέα και του συναδέλφου του, επίσης κατηγορούμενου, Βασίλη Σαραλιώτη.

Όταν οι φύλακες άνοιξαν την πόρτα του κελιού είδαν τον Κορκωνέα να χτυπά τον Σαραλιώτη και να του φωνάζει "Είσαι δαίμονας, θα σε ξορκίσω". Μετά από μεγάλες προσπάθειες οι φύλακες κατάφεραν να απομακρύνουν τον Κορκωνέα που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ φωνάζοντας και βρίζοντας. Για πολλές ώρες όλοι οι κρατούμενοι τον άκουγαν να φωνάζει "Το κελί είναι γεμάτο δαίμονες, δεν είμαι δολοφόνος". Αμέσως του χορηγήθηκαν ηρεμιστικά χάπια χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ηρέμησε μετά τις 3 το πρωί.

Από τις φυλακές Δομοκού εστάλη σήμα προς το νοσοκομείο της Λαμίας προκειμένου ο ειδικός φρουρός να εξεταστεί από ψυχίατρο. Λίγα λεπτά αργότερα το σήμα ανακλήθηκε για να αποφευχθεί η δημοσιοποίηση του γεγονότος. Ακολούθησε μια σειρά τηλεφωνημάτων με τα οποία όλοι οι υπεύθυνοι ενημερώθηκαν με απόλυτη μυστικότητα.

Σήμερα ο ειδικός φρουρός δέχθηκε το επισκεπτήριο της οικογένειάς του και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ζήτησε από την διοίκηση των φυλακών να εξομολογηθεί σε ιερέα, όπως και έγινε.

zougla gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: