Σελίδες

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

κατέθεσε την αίτηση αποφυλάκισης των δύο ειδικών φρουρών


Κατατέθηκε πριν λίγο στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθήνας η προσφυγή του Αλέξη Κούγια κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης των δύο ειδικών φρουρών που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Μεταξύ άλλων, στην προσφυγή αναφέρεται ότι δεν συντρέχουν οι λόγοι που απαιτούνται για την προσωρινή κράτηση των κατηγορουμένων, ενώ γίνεται αναφορά στο λευκό ποινικό μητρώο των δύο ειδικών φρουρών, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι δεν είναι επικίνδυνοι για τη διάπραξη νέων αδικημάτων.

zougla

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βγαινει τελικα μια μικρη, μιζερη ,ηδη προδομενη φωνουλα μεσα απ την ασφαλη κορνιζα της τηλεορασης και λεει "ο Αλεξης ηταν ο αλητης των Εξαρχειων."
[Αρα :Αξιζε να πεθανει!] "Η βαλιστικη δειχνει εξοστρακισμο." [Αρα :πεθανε κ α τ α λ α θ ο ς.] [Συμπερασμα: Αξιζε να πεθανει εστω και καταλαθος!] Λυπαμαι που το λεω ,αλλα αυτη η φωνη αυριο και μεθαυριο θα νικησει και θα νικαει!(?).Το μαθημα που πηρα?... Να χαμηλωνω τη φωνη μου υπουλα και σταθερα μεχρι να γινω Κουγιας στη θεση του Κουγια!
Σε ευχαριστω κρατος, σε ευχαριστω δικαιωουνη, σε ευχαριστω τηλεοραση, που τις χιλιαδες φωνες μου τις εκρυψες για να υψωσεις μια,με αυτον τον τροπο που μονο εσυ ξερεις. Τελος, σε ευχαριστω Κουγια που μου εμαθες την προσωπικη μου ταπεινωση και ξεφτυλα(βλεπε ξυλο με τη γυναικα σου!!) να το ανταποδιδω με θανατο στην κοινωνια! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
Ενας απο τους δικους σας τυφλους ,κουφους, και ανιδεους ΓΝΩΣΤΟΥΣ -ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Tέλειο φίλε!! Συμφωνώ απολύτως μαζί σου!!!!!!!