Σελίδες

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Μείωσαν τον μισθό του 21χρονου αστυνομικού γιατί δεν...εργάζεται!

Απίστευτο! Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε! Κόψανε το μισθό του αστυνομικού που γαζώσανε οι τρομοκράτες πριν απο δεκα ημέρες! Παίρνει τα 2/3 του μισθού του ΤΩΡΑ! Ο 21χρονος ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του νοσηλευόμενος στον Ερυθρό Σταυρό, δεν ξέρουμε εαν έμαθε οτι...μειώθηκε ο μισθός του γιατί πλέον είναι...απασχολήσιμος!
Η μείωση έγινε - μας λενε - διότι, λέει, δεν έχει, πλέον, πλήρη απασχόληση. Λες και πήγε να μαζέψει τις ελιές του πατέρα του.
Και κάτι εξίσου σημαντικό: Ηταν ή όχι παρατύπως ο 21χρονος αστυνομικός εκείνο το βράδυ σκοπιά στο σημείο που πυροβολήθηκε; Και εαν ήταν όντως παρατύπως, όπως υποστήριξε ο συνδικαλιστής αστυνομικός, θα λογοδοτήσει κανείς;
Θα συνεχισουμε......

Ένα δεύτερο στοιχείο είναι η εξαπάτηση της ΝΔ προς το αστυνομικό σώμα. Προεκλογικά, πριν και το 2004 και το 2007, είχε υποσχεθεί ότι θα τους δώσει επίδομα επικινδυνότητας. Τίποτα. Ψέμα κι εδώ. Μετά τα γεγονότα του Δεκεμβρίου, με τις διαδηλώσεις, το κάψιμο του κέντρου της Αθήνας κλπ, έδωσαν στους αστυνομικούς των ΜΑΤ 500 Ευρώ, τα οποία παρουσίασαν ως έκτακτο επίδομα.

Στην πραγματικότητα επρόκειτο για πληρωμή έναντι των υπερωριών και εκτός έδρας που εργάσθηκαν για ολόκληρο το 2008, από τις οποίες οι οφειλές του κράτους είναι πολύ μεγαλύτερες. Κι εδώ "ψέμα και απάτη". Κι όλα αυτά τα καταγγέλλει ο δεξιός συνδικαλιστής των ΜΑΤ Νίκος Καραδήμας, ένας από αυτούς που θεώρησαν τα γραφεία της Ρηγίλλης "σπίτι του".

i-reporter

Δεν υπάρχουν σχόλια: