Σελίδες

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Σκότωσε το 4χρονο κοριτσάκι του πετώντας το από γέφυρα

Σκότωσε το 4χρονο κοριτσάκι του πετώντας το από γέφυρα

Πέθανε σήμερα το τετράχρονο κοριτσάκι, το οποίο είχε πετάξει ο πατέρας του από την ψηλότερη γέφυρα της Μελβούρνης. Οι διερχόμενοι οδηγοί τρομοκρατήθηκαν όταν είδαν ένα αυτοκίνητο να σταματάει στη μέση του δρόμου, το πρωί εν ώρα αιχμής, και έναν άνδρα να πετάει ένα κοριτσάκι από ύψος 50 μέτρων στον ποταμό Γιάρα.

Ο 36χρονος άνδρας συνελήφθη μια ώρα αργότερα και του απαγγέλθηκε κατηγορία για ανθρωποκτονία. Δύο παιδιά, ηλικίας έξι και οκτώ ετών, βρίσκονταν μαζί του μέσα στο αυτοκίνητο και παρακολούθησαν τον πατέρα τους να πετάει την αδελφή τους από την γέφυρα.

Μέσα σε δέκα λεπτά το κοριτσάκι ανασύρθηκε από το νερό. Νοσοκόμοι προσπαθούσαν να την κρατήσουν στη ζωή επί 45 λεπτά, αλλά λίγη ώρα αργότερα η μικρή εξέπνευσε στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε.

«Πρόκειται για φοβερές συνθήκες και συχνά νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, αλλά δεν τα έχεις δει. Υπήρχαν κάποια ζητήματα με τη δικαιοσύνη, αν κατάλαβα καλά, μεταξύ του πατέρα και της συζύγου του», δήλωσε ο επιθεωρητής Στιβ Κλαρκ.

Ο ίδιος είπε στους δημοσιογράφους ότι οι διερχόμενοι οδηγοί δεν είχαν τη δυνατότητα να εμποδίσουν το δράστη.

«Όλα έγιναν σχετικά γρήγορα, όπως κατάλαβα, και κανένας δεν είχε τη δυνατότητα. Βγήκε (ο δράστης) αμέσως από το αυτοκίνητο, πήρε το κοριτσάκι μαζί του και πήγε στη γέφυρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: