Σελίδες

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Αφέθηκε ελεύθερος ο Π. Παναγόπουλος...


Ύστερα από οκτώ μέρες ομηρίας ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος επέστρεψε σώος στο σπίτι του. Εντοπίστηκε στην περιοχή μεταξύ Σκαραμαγκά και Σχιστού από περιπολικό της αστυνομίας, περίπου στη 1:30.Λίγο μετά τις 2:50 ο κ. Παναγόπουλος καθισμένος στο μπροστινό κάθισμα ενός μαύρου τζιπ, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του και ένα από τα παιδιά του, επέστρεψε στο σπίτι του.O Περικλής Παναγόπουλος, έγινε τυχαία αντιληπτός από ένα περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Χαϊδαρίου, να κάθεται σε ένα παγκάκι κοντά σε ένα πάρκινγκ στην περιοχή μεταξύ Σκαραμαγκά και Σχιστού. Οι αστυνομικοί τον ρώτησαν ποιος είναι και τότε αυτός δήλωσε τα στοιχεία του. Δεν φορούσε κουκούλα, ούτε ήταν δεμένος. Ήταν ζεστά ντυμένος, φορούσε φόρμα και μπουφάν, τα οποία του είχαν δώσει οι απαγωγείς του.

Το πρώτο πράγμα που έκανε, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν να ζητήσει το κινητό τηλέφωνο του αστυνομικού για να τηλεφωνήσει στους οικείους του.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας μετέβησαν στο σπίτι του εφοπλιστή στο Καβούρι, για τις πρώτες ερωτήσεις και για να διαπιστώσουν αν η οικογένεια χρειάζεται κάτι ή ο ίδιος θέλει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Στο σπίτι του βρίσκεται κινητή ιατρική μονάδα και ο προσωπικός γιατρός του για την περίπτωση που χρειαστεί ιατρική περίθαλψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: