Σελίδες

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Είχε κρυμμένα στο σπίτι τα πτώματα των αδελφών της


Οι σοροί τριών ατόμων, δύο γυναικών κι ενός άνδρας, που είχαν αποβιώσει στο διάστημα μεταξύ 1970-2008, βρέθηκαν στην κατοικία της αδελφής τους, ηλικίας 90 ετών, η οποία τα είχε τοποθετήσει σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού της στο Σικάγο, αναφέρει ο αμερικανικός Τύπος.
Η αστυνομία ανακάλυψε τα μακάβρια ευρήματα έπειτα από υπόδειξη ενός δημοτικού εργάτη, ο οποίος γνώριζε την γηραιά γυναίκα ονόματι Μάργκαρετ Μπέρνστορφ, τονίζει στο χθεσινό της φύλλο η εφημερίδα Σικάγκο Σαν -Τάιμς.
Μία από τις αδελφές, η Ιλέιν Μπέρνστορφ, πρέπει να είχε αποβιώσει σε ηλικία 60 ετών στη δεκαετία του 70, ενώ ο αδελφός της Φρανκ σε ηλικία 83 ετών το 2003, ενώ η άλλη αδελφή Ανίτα 98 ετών έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάιο, τονίζουν οι αρχές. Και οι τρεις νεκροί είχαν φύγει από τη ζωή από φυσικά αίτια.
Τα πτώματα, ορισμένα σκεπασμένα με κουβέρτες, βρέθηκαν σε διαφορετικά δωμάτια της οικογενειακής κατοικίας, βικτωριανού ύφους, στο ιστορικό προάστιο Έβανσον. Οι γείτονες της Μπέρνστορφ δεν είχαν παρατηρήσει τίποτε το ανώμαλο, όλο αυτόν τον καιρό. «Προ ολίγων εβδομάδων την είχα ρωτήσει νέα από την αδελφή της Ανίτα, γιατί δεν την είχα δει για πολύ καιρό. Εκείνη μ’ απάντησε πως είναι άρρωστη και μένει στο σπίτι, όμως ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ κάτι τέτοιο», τόνισε ένας από τους γείτονες. Σύμφωνα με κάποιους από αυτούς, η γειτονιά συχνά άφηνε τρόφιμα στην Μάργκαρετ Μπέρνστορφ, η οποία δεν τα δεχόταν πάντοτε.
Η γηραιά κυρία, εναντίον της οποίας ακόμη δεν έχει απαγγελθεί καμμία κατηγορία προς το παρόν, έχει μεταφερθεί σε ειδικό γηροκομείο.

madata.
π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: